• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    76
اتفاقا سمپاد چرا جمع شه؟
یه چیز عدالت باشه وجود سمپاده..
هر کی وارد سمپاد میشه بر مبنای آزمون هوش میاد و خب شاید بشه گفت بچه ها رو تو اون سن نباید دسته بندی کنیم ولی همچنان در حال حاضر ملاک بدی برای آزمون ورودی نیست
حالا چرا عدالته؟
یه سری دانش آموزا نیاز دارن یه مطلب بارها بهشون توضیح داده بشه تا متوجهش بشن
و یه سریا بار اول مطلب رو میگیرین
اگه این دو تا تو یه کلاس و مدرسه باشن فکر نمیکنین حق هر دو ضایع میشه؟ دبیر اگه چند بار بگه دومی کلاس براش خسته کننده میشه و اگه یه بار بگه اولی متوجه نمیشه
نمیگم سمپادیا همه نخبه و همه تو دسته دومن
ولی میشه گفت بچه هایی با هوش متوسط به بالا هستن حداقل اینکه بخونن یا نخونن دست خودشونه و وضعیت تحصیلیشون آنچنان نمایانگر هوششون نیست
بعد همونطور که گفتم یه سری مدارس جو بسیار بدی دارن
این بچه ها با بچه های حال حاضر سمپاد قاطی شن و اینارو ببرن تو جو خودشون که اوضاع مملکت در آینده خیلی خیلی به هم میریزه ..
سمپاد از جهت اینکه دانش آموز هم فاز رو دور هم جمع کنه بد عمل نکرده ..
میتونی بری یه مدرسه خاص درس بخونی؛ با بودجه شخصی

من واقعیت موافق نیستم دولت بیاد تفکیک کنه

مدرسه خصوصی میتونه بیاد بیلبورد بزنه فقط ما اینجا افراد با ایکیو ۱۳۰ به بالا میگیریم

دولت به نظرم نباید کاری کنه

سمپاد شهر شما؛ در مقایسه با مدارس دیگه شهر خودتون چه وضعی داره؛ هم دولتی هم غیر دولتی
پایین تره
اینجا مدرسه دولتی خوب نداریم یه دبیرستان دانشگاه و یه مدرسه غیردولتی و یه سمپاده بقیه مدارس اصلا خوب نیستن
متوسطه اول و دوم با هم هستن پارسال کمبود کلاس داشتیم
هر سال ظرفیت رو افزایش میدادن ولی کسی براش کیفیت مهم نبود
از سال هشتم ما هم مدیر عوض شد و وضع مدرسه بدتر شد
توی این مدت من واقعا دبیر خوبی ندیدم دبیرای سمپاد همون دبیرای مدارس غیردولتی و دبیرستان دانشگاه هستن
من سال نهم با المپیاد آشنا شدم و وقتی قبل سال دهم به مدیرمون گفتم میخوام برم المپیاد میگفت که فقط کتابای درسی رو بخون
اصلا برنامه ریزی درستی نداره یهو میبینی کل هفته امتحان و کلاس داری برعکسش که دبیرستان دانشگاه حداقل برنامه اش ثابته
برای امکانات هم اومدن نمازخونه رو کردن سالن مطالعه و یسری صندلی معمولی اوردن و توی تایم هایی که بیکاری داشتیم میخواستیم بریم اونجا اصلا اجازه نمیدادن!
یه آزمایشگاه داشتیم همه موادی که اونجا بود تاریخ انقضاش مال سال99بود اصلا یه بار نتونستیم یه ازمایش انجام بدیم
پارسال هم سه جلسه کلاس انلاین ریاضی گذاشتن اخرش گفتن باید2میلیون پول کلاس بدین در صورتی که کلاسش اصلا بازدهی نداشت عملا عین معلم مدرسه بود هر چقدر به مدیر میگفتیم قبول نمیکردن
سال403هم از طرف استان بودجه دادن برای ساخت کلاس جدید و بعد دو سال هنوز هیچ کلاسی ساخته نشده

دوره ما شهریه‌ای که باید پرداخت میکردیم واقعا ناچیز بود حالا همینم نمیدادن! از یه طرف کسایی که ایثارگر و یکی از والدین فرهنگی بودن براشون شهریه نصف میشد با این اوصاف شاید ۳۰٪ شهریه، کامل و به موقع پرداخت میشد که همونم به سختی حق‌التدریس دبیر های کنکور و ساپورت میکرد، برای ایجاد امکانات که هیچی…
از۶ ساله پیش اون فرهنگیان برداشتن
والدین فرهنگی شهریه کامله

آخرین ویرایش:
جمع شدن سمپاد فقط سود بیشتر برای غیردولتی هاست، فایده که نداره هیچ ضررم داره
من خب واقعیتش با این سوسبید دادن های اینطوری مخالفم؛ وایب کمونیستی میده

البته باید یه مینیمم امکاناتی دولتی ها داشته باشن

خب این مشکل از سازمان سمپاده یا مدیرش

البته اینو من بگم

مدیر تو حلی خیلی نمیتونه رو مخ باشه

سریعا بای بای میشه

یعنی چجوری بگم؛ بعد رضوی هیچ مدیری جا پای سفتی حس نمیکنه

دیکتاتوری نمیتونن راه بندازن
بیخیال
من حال بحث کردن سر این موضوع مسخره ندارم
با بقیه ادامه بدین

البته ممکنه اگه مدرسه سمپادو اینا جمع بشه بازم یسری مدارس استادا و امکانات خیلی بهتری داشته باشند
مثلاً مدارس غیرانتفاعی
دقیقا همینطوره هیچوقت حذف کردن یک ارگان یا یک قانون به تنهایی اتفاق نمیفته اگر چیزی حذف بشه یه چیز دیگه جاشو میگیره و ممکنه نه تنها بهتر، بدتر هم باشه… مثلا دهه ۹۰ همه دنبال این بودن که کنکور حذف بشه و فکر میکردن مثل کشورهای غربی با فرستادن درخواست به هر دانشگاه و اینا جمع میشه، چی شد؟ نهایی با تاثیر قطعی ۶۰٪:))
اینم همینه سمپاد حذف بشه با مدارس خاص خصوصی جاش پر میشه و همین الآن هم تا حدودی تو بعضی از شهر ها اتفاق افتاده…اینقدر امکانات و اساتید بعضی مدارس غیرانتفاعی خوبن [حتی تعدادی مشترک با سمپاد] خانواده ها اگر توان مالی داشته باشن ترجیحشون همون غیرانتفاعی هست نه سمپاد

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
من خب واقعیتش با این سوسبید دادن های اینطوری مخالفم؛ وایب کمونیستی میده

البته باید یه مینیمم امکاناتی دولتی ها داشته باشن
سمپاد نسبت به مدرسه دولتی (حالا بجز این استثنا های شهرای کوچیک) امکانات بهتریو از لحاظ درسی فراهم میکنه. سمپاد اگه نباشه یعنی تو فقط اگه پولداری میتونی در حد نسبتا خوبی اموزش ببینی. من مدرسه دولتی هم دیدم وضعیت تدریسشون فاجعه اس. سمپاد مثل یه فرصت میمونه برای کسی که نمیتونه از پس شهریه غیر دولتی بر بیاد، این چه مشکلی داره الان؟

میتونی بری یه مدرسه خاص درس بخونی؛ با بودجه شخصی

من واقعیت موافق نیستم دولت بیاد تفکیک کنه

مدرسه خصوصی میتونه بیاد بیلبورد بزنه فقط ما اینجا افراد با ایکیو ۱۳۰ به بالا میگیریم

دولت به نظرم نباید کاری کنه
خب عملا مدرسه غیر دولتی پول رو ببینه به حضور شامپانزه تو مدرسش هم راضی میشه ..
چرا وقتی دولت همچنان داره این ایده رو اجرا میکنه دانش آموز چند برابر اون هزینه رو تو مدارس خصوصی کنه؟ این مدارس خصوصی تو همه ی شهر ها هم نیستن .. باشن هم بازم نمیشه گفت مدارس خوبین .. بخاطر جو کلاس و اینا حداقل

سمپاد شهر شما؛ در مقایسه با مدارس دیگه شهر خودتون چه وضعی داره؛ هم دولتی هم غیر دولتی
والا سمپاد اینجا تقریبا بهترینه
و خب بین سمپاد ها اختلاف نتیجه هستا ولی شدید نیست اصن یعنی مشابه همن نسبتا
یه سال اژه ای یک مثلا بهتر میشه یه سال اژه ای ۳ و اینطوری نیست که خیلی تفاوت باشه
در برابر غیرانتفاعی ها خب بهتره معمولا ولی چندتاشون نتیجه های خوبی میگیرن و ‌خب درسته از سمپاد کمترن ولی بازم خیلی خوبن

اتفاقا سمپاد چرا جمع شه؟
یه چیز عدالت باشه وجود سمپاده..
هر کی وارد سمپاد میشه بر مبنای آزمون هوش میاد و خب شاید بشه گفت بچه ها رو تو اون سن نباید دسته بندی کنیم ولی همچنان در حال حاضر ملاک بدی برای آزمون ورودی نیست
حالا چرا عدالته؟
یه سری دانش آموزا نیاز دارن یه مطلب بارها بهشون توضیح داده بشه تا متوجهش بشن
و یه سریا بار اول مطلب رو میگیرین
اگه این دو تا تو یه کلاس و مدرسه باشن فکر نمیکنین حق هر دو ضایع میشه؟ دبیر اگه چند بار بگه دومی کلاس براش خسته کننده میشه و اگه یه بار بگه اولی متوجه نمیشه
نمیگم سمپادیا همه نخبه و همه تو دسته دومن
ولی میشه گفت بچه هایی با هوش متوسط به بالا هستن حداقل اینکه بخونن یا نخونن دست خودشونه و وضعیت تحصیلیشون آنچنان نمایانگر هوششون نیست
بعد همونطور که گفتم یه سری مدارس جو بسیار بدی دارن
این بچه ها با بچه های حال حاضر سمپاد قاطی شن و اینارو ببرن تو جو خودشون که اوضاع مملکت در آینده خیلی خیلی به هم میریزه ..
سمپاد از جهت اینکه دانش آموز هم فاز رو دور هم جمع کنه بد عمل نکرده ..
فلسفه وجود مدارسی مشابه سمپاد تا حدی منطقیه اما نه بدون بودجه دولت
الان دقیقا مثل کنکور مافیایی هم پشت قبولی تیزهوشان هست که نتیجه اون ورود نابرابر دهک‌های درآمدی به سمپاده
حتی یک مرحله بعد از این، برای دانش آموزی که قبول میشه اما از لحاظ مالی توانایی پرداخت شهریه مدرسه رو نداره باز هم وجود سمپاد براش تبعیض محسوب میشه

آخرین ویرایش:
فلسفه وجود مدارسی مشابه سمپاد تا حدی منطقیه اما نه بدون بودجه دولت
الان دقیقا مثل کنکور مافیایی هم پشت قبولی تیزهوشان هست که نتیجه اون ورود نابرابر دهک‌های درآمدی به سمپاده
حتی یک مرحله بعد از این، برای دانش آموزی که قبول میشه اما از لحاظ مالی توانایی پرداخت شهریه مدرسه رو نداره باز هم سمپاد تبعیض محسوب میشه
داستان مافیا که جداست ..
اگه مافیایی نبود انقدر فشار رو بچه چه در کنکور چه تیزهوشان هم نبود
چون به هر حال خیلی فرق هست با اینکه آدم سرشو بندازه پایین فقط بخونه با اینکه بین این همه منبع و کلاس و آزمون بخواد انتخاب کنه بعد بخونه تازه باید بشینه با خودش بگه اینی که انتخاب کردم واقعا خوب هست ؟ فلانی کجا میره که درسش بهتره و حاشیه های این شکلی

درباره شهریه سمپاد .. یادمه یه چیزی گذاشته بودن که دهک های پایین لازم نیست شهریه بدن برای تحصیل تو سمپاد اگه اشتباه نکنم

چون بحث رفت سر ریشه ی اینکه اصلا سمپاد خوبه یا نه، آقا سمپاد ایده ی خوبیه. شعار چیز بدیه.
نیا بگو سمپاد رو زدم که شرایط عادلانه بشه. هیچ چیز سمپاد ربطی به عدالت نداره. یک نمونه ی خیلی مهمش داره تو همین تاپیک بررسی میشه.
بیا بگو سمپاد رو زدم چون به اندازه ی تمام بچه های ایران پول نیست(یا نمیخوام بدم) که تحصیل خوبی داشته باشن. در نتیجه یه تعدادی رو سوا میکنم(با متود نسبتا کارآمد) که به همونا امکانات بدم. باز بین همونا یه تعداد رو سوا میکنم و ..
اصلا به نظرم تو این کشور همین سمپاد و چهارتا دانشگاه خوب در ادامه ی مسیر هم نبود اوضاع خیلی بدتر از این بود الان. مشکل شعاره که توهین به شعور تمام افراد میکنه. برای عدالت کاری نمیکنی ولی از دهنت نمیفته کلمه ش.

درباره شهریه سمپاد .. یادمه یه چیزی گذاشته بودن که دهک های پایین لازم نیست شهریه بدن برای تحصیل تو سمپاد اگه اشتباه نکنم
اره یادمه بود ولی فک کنم اجرا نشد

دوستان بحث رو به نظرم داریم گم میکنیم !
اینکه سمپاد جمع شه و ... مثل این میمونه همه رو بفرستی شریف
ولی خب همونطور که میدونید برابری و با عدالت فرق داره
بحث ما هم فکر کنم عدالت آموزشی بین مدارس سمپاد باشه به این معنی که اهداف تعریف شده برای سمپاد محقق بشه
و بحث هایی مرتبط با اینکه چرا مدارس سمپاد شهرستان ها انقدر با حلی یک و فرزانگان یک تهران فاصله دارن
مافیا هم که کلا بحثی هست که متاسفانه در هر حیطه ای هست...

بیا بگو سمپاد رو زدم چون به اندازه ی تمام بچه های ایران پول نیست(یا نمیخوام بدم) که تحصیل خوبی داشته باشن. در نتیجه یه تعدادی رو سوا میکنم(با متود نسبتا کارآمد) که به همونا امکانات بدم. باز بین همونا یه تعداد رو سوا میکنم
اینجا یه موضوعی مطرح میشه تحت عنوان اینکه آیا همه ی دانش آموزا درس میخونن و درس براشون مهمه؟
تعارف که نداریم هستن بچه هایی که تو بازه ۱۴ تا ۱۸ به میل خودشون ازدواج میکنن
یه سریا ام که به هر دلیلی نمیان سمت تحصیل
بهتر نیست این هزینه صرف سرمایه گذاری رو دانش آموزان دیگه بشه؟
حرفم تنده ولی حقیقت هر چند تلخ رو نمیشه ندید گرفت

داستان مافیا که جداست ..
اگه مافیایی نبود انقدر فشار رو بچه چه در کنکور چه تیزهوشان هم نبود
چون به هر حال خیلی فرق هست با اینکه آدم سرشو بندازه پایین فقط بخونه با اینکه بین این همه منبع و کلاس و آزمون بخواد انتخاب کنه بعد بخونه تازه باید بشینه با خودش بگه اینی که انتخاب کردم واقعا خوب هست ؟ فلانی کجا میره که درسش بهتره و حاشیه های این شکلی

مافیا توی هر چیزی که رقابتی برای رسیدن بهش هست حضور داره ولی اینکه برای ورود به سمپاد همچین مافیایی وجود داره نشون میده سمپاد لزوما بهترین افراد رو گزینش نمیکنه پس خود سمپاد هم نوعی تبعیضه
درمورد شهریه هم تا جایی که من شنیدم میدونم که عملی نشده

مافیا توی هر چیزی که رقابتی برای رسیدن بهش هست حضور داره ولی اینکه برای ورود به سمپاد همچین مافیایی وجود داره نشون میده سمپاد لزوما بهترین افراد رو گزینش نمیکنه پس خود سمپاد هم نوعی تبعیضه
درمورد شهریه هم تا جایی که من شنیدم میدونم که عملی نشده
کوتاهی افراد رو نمیشه به وجود سمپاد نسبت داد
چرا به جای اینکه این ایده ها رو عملی کنیم تو این فکریم سمپاد رو برداریم؟

بچه ها اولین مدرسه تیزهوشانی که تاسیس شده
توی تهران بوده
و طبیعیه که بعد این همه سال پیشرفت زیادی داشته باشه
و لزوما همه ی بچه های حلی۱وفرز۱ باهوش نیستن
فقط توی اون شرایط رشد کردن و تغییر کردن

Back
بالا