• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث درباره مسائل پیرامون علامه حلی ۱ ( چهارراه لشگر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اینارو حتی منم نمیشناسم

زمان ما پرنیان بود خسروجهان بود حبیبی بود قهرمانی بود

بعد هاشمی به ما میگفت زیست بخونید:///
دهم ها: شیرمحمدی، مردی، جعفری‌نیا، سهرابی و یکی دو نفر دیگه که اسمشونو نمیدونم
یازدهم‌ها رو با اینکه یازدهمم نمیشناسم کامل😂
امینی و آغوشانی رو میشناسم بقیه رو قیافه‌ای میشناسم
دوازدهما هم همینطور، قیافه‌ای میشناسم

از ۴۰۴ اومد

قبل اون قدرت مطلق دست صبا جون مهدوی بود
جدی میگی؟ دهن مارو با حلی یک صاف کرد
البته فکر کنم یه مدت طولانی ای هم یه کاره ای تو المپیاد ریاضی بود

جدی میگی؟ دهن مارو با حلی یک صاف کرد
البته فکر کنم یه مدت طولانی ای هم یه کاره ای تو المپیاد ریاضی بود
ببین شایدم راست میگه ولی برای کنکور من از ۹۹ به اینور خبر دارم نبود

۴۰۴ برگشت که شاهکاریم تو ۴۰۴ کلاس انلاین کرده بود من اونجا شناختمش و البته تعریف بچه ها

رده ب هم خبر ندارم اونقدر

۴ برگشت که شاهکاریم تو ۴۰۴ کلاس انلاین کرده بود من اونجا شناختمش و البته تعریف بچه ها
چیکار کرده بود؟ :)) من خیلی باهاش حال نمیکردم ولی با اختلاف بامزه ترین دبیر دبیرستان بود.
یادمه شیرینی قبولی بهش تعارف میکردیم همیشه دوتا بر میداشت :))

چیکار کرده بود؟ :)) من خیلی باهاش حال نمیکردم ولی با اختلاف بامزه ترین دبیر دبیرستان بود.
یادمه شیرینی قبولی بهش تعارف میکردیم همیشه دوتا بر میداشت :))
الحمدالله یه رتبه و رشته ای اوردم که شیرینی قبولی نیاز نداشت همینطوری سرم رو انداختم پایین رفتم مدرسه مدارک ۳ گانه رو گرفتم اومدم

والا بچه های ۴۰۴ یه بخشی از کنکورشون نمیدونم سر چی انلاین شد توی اونجا نصیر جون اومده بود صدای لپ تاپش رو کم کنه و تو ویندوز وقتی فیلمی یا سایتی که ازش داشتی چیزی میدیدی باز باشه اونو میزنه

بچه ها گفتن حواسش نبوده رو سایت های خاکبرسری بوده

الحمدالله یه رتبه و رشته ای اوردم که شیرینی قبولی نیاز نداشت همینطوری سرم رو انداختم پایین رفتم مدرسه مدارک ۳ گانه رو گرفتم اومدم

والا بچه های ۴۰۴ یه بخشی از کنکورشون نمیدونم سر چی انلاین شد توی اونجا نصیر جون اومده بود صدای لپ تاپش رو کم کنه و تو ویندوز وقتی فیلمی یا سایتی که ازش داشتی چیزی میدیدی باز باشه اونو میزنه

بچه ها گفتن حواسش نبوده رو سایت های خاکبرسری بوده
:)) :)) :))
اصلا تعجب نکردم راستش :))

img_7427_858m.jpeg

img_8264_phgh.jpeg

ساختمون کنار مدرسه که زدن.

من نمیشناسمش عکس ازش دیدم ریش میش وصلی داشت
نه بابا خیلی رندوم بود
یه روز شش تیغ میومد
یه روز ریش ایت اللهی میذاشت
یه روز موها بلند بعد میرفت کوتاه کوتاه میکرد شبیه مایکل انجلوی لاک پشت های نینجا میشد (خودش میگفت اینو :)))
بعد بلوز مردونه صورتی میپوشید با کت چرم سبز جنگلی مثلا
با موتورم میومد تو مدرسه
اصرار هم داشت که من حلی ها رو از شما بیشتر دوست ندارما ولی روزی صد بار میگفت بیشتر از شما درس میخونن :)) :))

نه بابا خیلی رندوم بود
یه روز شش تیغ میومد
یه روز ریش ایت اللهی میذاشت
یه روز موها بلند بعد میرفت کوتاه کوتاه میکرد شبیه مایکل انجلوی لاک پشت های نینجا میشد (خودش میگفت اینو :)))
بعد بلوز مردونه صورتی میپوشید با کت چرم سبز جنگلی مثلا
با موتورم میومد تو مدرسه
اصرار هم داشت که من حلی ها رو از شما بیشتر دوست ندارما ولی روزی صد بار میگفت بیشتر از شما درس میخونن :)) :))
بند اخرو بگم که هر استادی که میومد حلی میگفت به ولله فقط برا اسمش میام وگرنه شما بی غیرتا رو مگه خرم تحمیل کنم؟

اصلا ما یه میم داشتیم من باب حرف یکی از استادا که بهمون گفت بی غیرت ترین نسل تاریخ علامه حلی اید(میانگین شیمی رو ۱۵ درصد سیر میکرد)

بند اخرو بگم که هر استادی که میومد حلی میگفت به ولله فقط برا اسمش میام وگرنه شما بی غیرتا رو مگه خرم تحمیل کنم؟

اصلا ما یه میم داشتیم من باب حرف یکی از استادا که بهمون گفت بی غیرت ترین نسل تاریخ علامه حلی اید(میانگین شیمی رو ۱۵ درصد سیر میکرد)
بابا ماهم میدونستیم حالا خبری نبست این هر هفته میومد میگفت شما درس نمیخونید دیگه از پسرای حلی یاد بگیرید
بعد میگفت من به شماها میگم “گل های باغ علم و دانش” به اونا میگم “پسرای قندت عسل” بینتون هیچ فرقی نمیذارم 😔

“پسرای قندت عسل”
اینو تضمینی میگم چرت گفته

هیچ استادی مطلفا هیچ استادی زیر تهدید تجاوز با لامپای سقف با دانش اموز پسر صحبت نمیکنه

یکی میگفت بی غیرت
یکی میگفت همین میز
اون یکی میگفت لامپ مهتابی های سقف

فقط یدونه استاد بود که بهمون میگفت آقایون اونم صبا مهدوی بود کلا شنگول میزد

بابا ماهم میدونستیم حالا خبری نبست این هر هفته میومد میگفت شما درس نمیخونید دیگه از پسرای حلی یاد بگیرید
بعد میگفت من به شماها میگم “گل های باغ علم و دانش” به اونا میگم “پسرای قندت عسل” بینتون هیچ فرقی نمیذارم 😔
اینو که گفتی یاد شفیع زاده حسابان افتادم.
این بزرگوار همزمان یه مدت حلی+انرژی+(فکر کنم فرز هم) بود
به ما میومد میگفت این چه وضع ازمونه، انرژیا کلی صد داشتن و فلان. بعد اومدیم دانشگاه دیدیم به انرژیام میگفته این چه وضعشه حلیا اینجوری صد میزنن😭😂

• خنده
امتیازات: Sina
اینو تضمینی میگم چرت گفته

هیچ استادی مطلفا هیچ استادی زیر تهدید تجاوز با لامپای سقف با دانش اموز پسر صحبت نمیکنه

یکی میگفت بی غیرت
یکی میگفت همین میز
اون یکی میگفت لامپ مهتابی های سقف

فقط یدونه استاد بود که بهمون میگفت آقایون اونم صبا مهدوی بود کلا شنگول میزد
ببین این اصلاااا ازش بعید نبودا، یه پدیده ای بود واقعا شنگول میزد. ولی اخه منطقیم هست کی به اونهمه پسر ۱۸ ساله با سه من ریش و پشم میگه پسر های قند عسل اخه.
خودشم فارغ حلی بود اتفاقا. ما دبیرای مردمون اکثرا فارغ التحصیل حلی بودن.

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
حاجیییی اینو زدنننن

واوووو با ساکنینش سلام علیک میکردمم
17 نفر اونجا کشته شدن
۲ تا دختر دانش‌آموز هم زنده دراومدن از زیر آوار
اون دو تا دانش آموز مادر پدرشون هم زندن چون خونه نبودن نونوایی بودن
کوچیک‌ترین فرد ساختمون هم یک بچه ۲ ساله بود

اینو که گفتی یاد شفیع زاده حسابان افتادم.
این بزرگوار همزمان یه مدت حلی+انرژی+(فکر کنم فرز هم) بود
به ما میومد میگفت این چه وضع ازمونه، انرژیا کلی صد داشتن و فلان. بعد اومدیم دانشگاه دیدیم به انرژیام میگفته این چه وضعشه حلیا اینجوری صد میزنن😭😂
سال ما نتیجه های سال بالاییامون تو کنکور نسبتا خیلی بد شده بود، بعد حلی یک فکر کنم دوتا ۲ داده بود، هر روز میگفت وا همین میشه اونا میشن دو شما فلان میشید دیگه. اه به شما. بعد تو قلمچی کلاسش تو مدرسه ما اول میشد میگفت رفتم به حلیا گفتم فلان

Back
بالا