- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
اره شیمی کنکور تجربیهمحمدرضا صفوی دارید تو کادر مدرسه؟؟
اره شیمی کنکور تجربیهمحمدرضا صفوی دارید تو کادر مدرسه؟؟
محمودی یه تیکه کلام معروف داشت. از اونجایی که خیلی با تغییرات فرهنگی سازگار نبود و اطلاع خاصی نداشت، هرچیزی میشد میومد پیش ما داد میزد «چه غلطی میکنید؟ مگه اینجا رپه؟»😂😂 حاجی من پارسال ۲ ۳ بار با محمودی دعوام شد سر المپیاد و پژوهشیا و...
چی کشیدید از دست این آدم
حاجی یارو اصلا معلوم نیست چیکار میکنه هیچجا نیستش
ما کلاس هفتم بودیم تامام شد
الان هم از قدرتش استفاده میکنه برای اخراج کردن![]()
هنوز یادم نرفته سر حادثه ی پوشک ایران اوپن چجوری اخراج موقتمون کرد
یه کاوه نامی بود زمان ما، اون خیلی منطقی تر بود معاون آموزشی بود گمونم. با بقیه به مشکل میخوردیم میرفتیم سراغ اونرضوی با رییس سمپاد به مشکل خوردرضوی تامام؟

به ما ریاضی درس میداداره شیمی کنکور تجربیه
چجوری ریاضی میگفت؟به ما ریاضی درس میداد
کل سال هم کون خودشو مارو پاره کرد با خاطراتش از شفیع زاده...
مگه اینجا رپه🤬محمودی یه تیکه کلام معروف داشت. از اونجایی که خیلی با تغییرات فرهنگی سازگار نبود و اطلاع خاصی نداشت، هرچیزی میشد میومد پیش ما داد میزد «چه غلطی میکنید؟ مگه اینجا رپه؟»
فکر میکرد رپ یه جای خاصه مثلاهنوز یادم نرفته سر حادثه ی پوشک ایران اوپن چجوری اخراج موقتمون کرد
یه کاوه نامی بود زمان ما، اون خیلی منطقی تر بود معاون آموزشی بود گمونم. با بقیه به مشکل میخوردیم میرفتیم سراغ اون
ولی خب اگه همین محمودی مدیر شده که هیچی..

اگه صفوی که مد نظرته همین صفوی ما باشهچجوری ریاضی میگفت؟
این شیمی درس میده ها!
ببین نگاه به کجا رسیدیمامروز اتفاقا یکی از معلمها داشت سرکلاس راجع به این صحبت میکرد که میخواد اونلی فنز بزنه😂
اقا داستان این این بوده که شکوهی یکم قوزش زیادی بوداقا ولی شکوهی خودش یه کتاب جداست واقعا
این بشر تو فرز ۱ بهش میگفتن اقای میم
کسی گفت چرا؟
یه چنل میم داریم تو بله از هر ۱۰ تا پیام ۶ تاش مسافره😂ببین نگاه به کجا رسیدیم
به مسافر اینارو بگی میبردت میدون قزوین
۵ دور دور میدون میگه بدو
مسافر واقعا اخرین ستون ابهت حلیه
یه چنل میم داریم تو بله از هر ۱۰ تا پیام ۶ تاش مسافره😂
مشاور ما بود سال 403تیم فتوره چی هنوز مشاوره ی کنکور مدرسه رو داره؟
مشاور ما بود سال 403
مزخرف ترین و بدردنخور ترین و دزد ترین مشاور در کل طول تاریخ.
با اساتید مدرسه تبانی میکردند به بچها میگفتند کلاس خصوصی نیاز دارید و پول بیشتر میگرفت من معلم زیست رو مثال بزنم ایشون سال 402 کلاس از بیرون قبول میکرد جلسه ای 1200 از مدرسه ولی فتوره بچها رو میفرستاد 1500 و 300 تومن توی جیب خودش میکرد.
ایشون روز قبل کنکور ما رو جمع کرد آمفی تئاتر. یه دعایی مناجاتی گذاشت، برق ها رو خاموش کرد و گفت خودتونو خالی کنید.مشاور ما بود سال 403
مزخرف ترین و بدردنخور ترین و دزد ترین مشاور در کل طول تاریخ.
با اساتید مدرسه تبانی میکردند به بچها میگفتند کلاس خصوصی نیاز دارید و پول بیشتر میگرفت من معلم زیست رو مثال بزنم ایشون سال 402 کلاس از بیرون قبول میکرد جلسه ای 1200 از مدرسه ولی فتوره بچها رو میفرستاد 1500 و 300 تومن توی جیب خودش میکرد.

سنجاب چیهموقت
خدایا
خود گوز پنداری و من چقدر مهمم حلی ۱ را درمان کن
امین
رفع اسپم: اب را اصراف نکنید. موقع فوتبال خود را قطع عضو نکنید، ازمون های سنجاب فوق العاده مزخرف هستند
والسلام
نه ما داشتیم تو تاپیک فرزانگان یک سر یه چیزی بحث میکردیمموقت
خدایا
خود گوز پنداری و من چقدر مهمم حلی ۱ را درمان کن
امین
رفع اسپم: اب را اصراف نکنید. موقع فوتبال خود را قطع عضو نکنید، ازمون های سنجاب فوق العاده مزخرف هستند
والسلام