- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بَلْدَةً مَیْتاً
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- معماری
۵ نبود؟ میگفت اره ۵ تا زیر ۲۰ دادن. کلا ذاتا رو اعصاب بود.با حلی ۴ 😭
۵ نبود؟ میگفت اره ۵ تا زیر ۲۰ دادن. کلا ذاتا رو اعصاب بود.با حلی ۴ 😭
یه مقدر وضع مرتبتر شده الان، دنبال جای آپلود میگردم پیدا کنم عکسهایی که گرفتم رو میفرستم
فقط اون تحلیل کردنای قبل کوییز گرفتنشاینو که گفتی یاد شفیع زاده حسابان افتادم.
این بزرگوار همزمان یه مدت حلی+انرژی+(فکر کنم فرز هم) بود
به ما میومد میگفت این چه وضع ازمونه، انرژیا کلی صد داشتن و فلان. بعد اومدیم دانشگاه دیدیم به انرژیام میگفته این چه وضعشه حلیا اینجوری صد میزنن😭😂
سال ما نتیجه های سال بالاییامون تو کنکور نسبتا خیلی بد شده بود، بعد حلی یک فکر کنم دوتا ۲ داده بود، هر روز میگفت وا همین میشه اونا میشن دو شما فلان میشید دیگه. اه به شما. بعد تو قلمچی کلاسش تو مدرسه ما اول میشد میگفت رفتم به حلیا گفتم فلان
به نظرم که سال بعد قرار نیست اینجا درس بخونید![]()
![]()
![]()
![]()
و بیش از ۵۰ عکس دیگه که اینجا جاش نیست
اکثرا مهماش همینا بود
چقدر ناراحت شدم ۸۷۳۶۷۳۹۹۲هکتار مدرسهتون خراب شده![]()
![]()
![]()
![]()
و بیش از ۵۰ عکس دیگه که اینجا جاش نیست
اکثرا مهماش همینا بود
البته با همه اینا باز کلیت نتیجه هاتون بهتر از ماست. دیگه به هر حال اینهمه امکانات باید یه نتیجه ای هم بده دیگه.یه مشکلی که من تو حلی داشتم و استاد شمام برداشته همین اشتباهو کرده دیدن بیلبورده
اره ما ۲ تا ۲ دادیم ولی درصدی ضعیف ترین دوره چند سال اخیر بودیم
توجه کن ورودی ۴۰۳ به دلیل ازمون هوش ریون سال هشتم ظرفیت مازاد گرفت
و نتیجه رتبه های ما(همون زیر ۱۰۰۰ اصلا) از ۴۰۲ هم کمتر بود!
بخشهایی از مدرسه تخریب شدن الان، مثل آزمایشگاه زیستبه نظرم که سال بعد قرار نیست اینجا درس بخونید
بازسازی اینجا بعیده به سال تحصیلی اینده برسه
نگفتن باید خراب کنیم یا ماست مالی هم جوابه؟
درصدی چک نکردم، عدد و رقم که البرز از همه بیشتر رتبه میده فقط ۷۰۰ تا کنکوری داره هر سال😂البته با همه اینا باز کلیت نتیجه هاتون بهتر از ماست. دیگه به هر حال اینهمه امکانات باید یه نتیجه ای هم بده دیگه.
ولم کنبخشهایی از مدرسه تخریب شدن الان، مثل آزمایشگاه زیست
کلاسها و... ۹۹ درصد سالمن
طبقه دوازدهمها مثلا الان توی فیلم که بفرستم میبینی چقدر آسیب دیده، بخش زیادیش رو تمیز کردن جلوی سالن مطالعه هم که خیلی بد آسیب دیده بود و سرویس ها رو کلا از بیخ خراب کردن دارن بازسازی میکنن
وعده اولیه اینه که مشکلات تا آخر تیر برطرف بشن که بعید هستش
الاناست محمودی نیا پست بذاره که دشمن از اقتدار رده ب ترسید و بگه هدف ما بودیمحداقل ۳ تا بمب/موشک پشت سر هم خورد به دو تا خونه اطراف مدرسه بخاطر همین جند تا انفجار داشته ولی تنها بخشی که کلاساش غیرقابل استفادهس رده ب هستش😂
محمودی فعلا از ترس ریده تو خودشالاناست محمودی نیا پست بذاره که دشمن از اقتدار رده ب ترسید و بگه هدف ما بودیم
ترور نافرجام اعضای رده ب

والاالبته با همه اینا باز کلیت نتیجه هاتون بهتر از ماست. دیگه به هر حال اینهمه امکانات باید یه نتیجه ای هم بده دیگه.
خیلی از اون ملیاردها رو از خود بچهها میگیرنا البتهوالا
میلیار میلیار خرجشون شده و میشه
یه نتیجه ای ندن اینا باید گل بگیریمشون
بله مطلعم شهریه تون چقدرهخیلی از اون ملیاردها رو از خود بچهها میگیرنا البته
مثلا امسال بیش از ۱۰۰ میلیارد بود شهریه مدرسه!
البته همیمقدرم تقریبا از دولت بودجه میگیرن😂بله مطلعم شهریه تون چقدره