• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما چطور با شرایط حال حاضر کنار میاید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mighty Niu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من تنها توصیه ای که دارم اینه که مقایسه نکنید. هرچقدر شرایط زندگی سختتر میشه، مقایسه ایده ی بدتری میشه. داییم اینا پولدارن. خاله م اینا رفتن. دختری در روستاهای سوییس نمیدونه ایرانی هست و ..
این فقط اعصابتون رو خرد میکنه. همینه که هست. اگر بنا دارید فرار کنید و راحت شید در راستای اون تلاش کنید. میخواید بمونید، باز بر اساس اون زندگیتون رو بچینید.
ولی مقایسه نکنید. میخواید بکنید هم کامل بکنید. پنج بار به اونی فکر کنید که تو سوییسه، پنج بار هم به خودتون بگید اگه صد سال پیش به دنیا میومدم تا پیریم گوشی هوشمند نبود و نمیتونستم از این اختراعات خفن لذت ببرم.
اون موقع میبینید چقدر رندومه کل قضیه و توقعی از زندگی نمیشه داشت. فقط میشه یه جاهایی برا خواسته ها تلاش کرد.

من یادمه از شروع بهمن سعی کردم منطقی فکر کنم ، اخبار رو دیگه اصلن دنبال نکنم ، با خودم گفتم اگه قرار جنگ بشه ترجیح می دم با شنیدن صداش متوجه بشم تا با عمق فاجعه و ابعاد متفاوت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی اون مواجه بشم ....و دقیقا همین اتفاق افتاد یکماه ، از شروع بهمن تا خود شنبه ای که جنگ شد تا جای ممکن خودمو از اخبار دور کردم و توی دنیای خودم فرو رفتم ...به نظرم دور کردن خودت از اخبار خیلی بهت کمک می کنه تا بتونی بهتر بشی ، همه ی ما البته عمق فاجعه رو می دونیم با دنبال کردن اخبار فقط غمگین تر میشیم

کنار نمیام. ناراحت میشم ولی حواسم به داشته‌هام هست. سعی میکنم از روزهایی که دیگه هیچوقت تکرار نمیشن استفاده کنم؛ خاطره بسازم♥️

راستش من از آذر - دی که حال فجیعی داشتم دارم سعی میکنم به چیزی توجه نکنم قرار بود تراپیستم رو ببینم ولی نشد ولی داروهام رو میخورم و کم کم سعی میکنم درس بخونم و برای شکست ها و حواس پرتی ها و شرایط توجیه میارم تا حالم بد نشه نمیدونم هرچند تجربه اثبات کرده هروقت حالم بهتر میشه ارامش قبل از توفانه و حالم قراره بد شه ولی باز برام مهم نیست
از وقتی جنگ شده دیگه برام مهم نیست چی میشه تمام سناریو ها پیش بینی کردم و به جای اینکه بذارم حالم بد شه سعی کردم راهکاری پیدا کنم هرچند یه سناریو ها راهکاری نداره و من صرفا سناریو ساختم تا در واقعیت برام عادی سازی شده تر باشه
هرچند چیزی عادی نمیشه و من هنوزم عصبانی میشم خصوصا سر اینترنت ، آینده هیچ و پوچ شده ، پایمال شدن عادی ترین حقوقم، کارهای مردم و... ولی حواس خودمو پرت میکنم
هروقت میخوام ناراحت بشم کارای کوچیک میکنم تا حواسم پرت شه اهنگ گوش میدم ، میرم بیرون، چایی میخورم ، نقاشی میکشم ، درس خوندن هم به چشم تفریح میبینم
ولی با همه ی این ها هنوز شب ها کابوس میبینم ، پنیک میکنم ، سرگیجه میگیرم و... ولی خوبیش اینه دیگه ضجه نمیزنم
میدونم واقعا نمیشه سگ سیاه رو شکست داد خصوصا تو این شرایط ولی نمیخوام بذارم قدرت بگیره

به عنوان کسی که هروز اورثینک شدید داره، بعضی پیام‌های بچه‌ها واقعا حالمو خوب کرد.

و یه توصیه هم شاید به درد کسی بخوره اینه که اگر مثل منید تا میتونید سرتون رو شلوغ کنین تا کمتر اضطراب و ... تجربه کنید.
هی پروژه قبول کنید(البته لازمه بگم که نیاز به نت نداشته باشه وگرنه بدتره!) و برید اشپزی کنید و قدم بزنین و دوستای جدید پیدا کنین.

منم از اخبار دوری می‌کنم
نینی خیلی وقتمو پر می کنه واصلا نمیفهمم چی شددد.
کار هایی که علاقه دارم رو انجام میدم مثل کیک پزی و طراحی
کتاب خوندن
سریال

کنار نمیام.🙏🏻

پی‌نوشت: خودمو از دست دادم، اصلا روتین زندگیم این نیست! نمیدونم من کجام. و واقعا راهکاری ندارم برات. ببخشید.

نمیشه باهاش کنار اومد،
وضعیت ناجالبیه، خیلی بده

فقط به امید مهاجرت زنده ام، هر روز انگلیسی تمرین میکنم ، آلمانی رو تازه شروع کردم، میخوام رزومه ام رو قوی کنم و دنبال جمع کردم سرمایه اولیه برا مهاجرتم. حالا نمیدونم دقیقا کجا ، چند تا گزینه دارم که هرچی باشه از این وضعیت بهترن. نگران خانواده ام هستم ولی دیگه چاره ای نیست.
پ.ن: دیروز فهمیدم فرصتم از چیزی که فکر میکردم کمتره، زنگ زدن که قراره آخر سال دوباره برم گزینش، برا اینکه مجبور نشم این خفت و خواری رو تحمل کنم باید هر چه زودتر کارامو انجام بدم.

دکتر محسن کیانپور
انلاین هم ویزیت میکنن.
در تشخیص و تجویز دارو فوق العاده‌ان
:D

طنز تلخ! طنز تلخ همیشه جوابه
بعد با خودم میگم مگر بهتر از مریم بودی؟ خب کنار اومدن خیلی کار سختی نیست اگر بتونی آدمهای خیلی بهتر از خودت رو ببینی که رندومنس از بین برده.
ناعادلانه بودن جهان که مال این پنج شش سال اخیر نیست که ناله و فغان کرد.

ی زمانی قبل انقلاب کبیر فرانسه به ملکه اشون گفتن مردم نون ندارن بخورن گفت خب بهشون بگید کیک بخورن.

خلاصه همینیه که هست. دنیا به ما چیزی نه قول داده نه بدهکاره.

از من به شما نصیحت تونستید ناتو باشید و نارو بزنید. راهش فقط همینه. خوشبختی بیش از حد هیچوقت راه سر راستی نداشته و نخواهد داشت

Back
بالا