- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- MUI
- رشته دانشگاه
- پزشکی
اگه میشد معنی هم به اشعار حافظ اضافه بشه خیلی خوب بود🥲
تفسیر هم اضافه کنین چون ما اصولا اونقدر سواد نداریم که از خود شعر حافظ بفهمیم منظورش چیه و دختره آخر بر میگرده یا نه 😂😂میخواستم گزینه تعبیر فال رو هم بهش اضافه کنم ولی این به فکرم اومد که اونوقت مثل بقیه سایت های این چنینی شاید دیگه شعر رو خودتون نخونید و مستقیم برید سراغ تفسیرش و اینا. به خاطر همین گذاشتم اینطوری بمونه. باز حالا اگه نظر دیگه ای داشتین لطفا بگید خوشحال میشم :)
یعنی میگی یه scrapper بنویسیم بره همه رو برداره ذخیره کنه بعد بیاریم اینور استفاده بشه؟معنی رو میشه اضافه کرد ولی نه به این طریقی که اشعار اضافه شدن. اونا احتمالا درون سرورهای خود گنجور قرار داده شدن و ما دیتابیسو (که فقط شامل اشعاره) از گیتهاب برداشتیم. خودشم مال نه سال پیشه بعضی شاعرای جدید آرشیو کاملشو نداره![]()
من از دور تشویق میکنم. تو انجام بده : ))یاهم می تونیم از نسخه ای از گنجور که در دسترسه (مال قدیمه ولی معانی رو داره مثل اینکه) ای پی آی بگیریم
سلامم :) خواهش می کنمم باعث خوشحالیهسلامم
اول اینکه خیییلی ممنون بابتش، واقعا هم ققنوس و هم گنجورک طورین که اگه گنجور در دسترس هم باشه، باز تا نیازی که جز با اون رفع نشه پیدا نکنم سراغ همین دو تا میآم:)
فقط یه چیزی که نمیدونم واسه همهست یا مشکل از منه، اینه که وقتی باکس رنگیای(آبی و سرمهایها) رو انتخاب نکنم متن داخلش نشون داده نمیشه. مثلا بخش انتخاب فونت رو تا روی فونتی نزنم نمیتونم ببینم چیه یا واسه کپی و حاشیهنویسی و اضافه کردنش به موردعلاقهها کلا محتوا رو ندارم، یه باکس رنگی خالیه که از اتفاقی که بعد کلیک روش میافته میفهمم چی کار میکنه.