• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ققنوس | گنجور از خاکستر خود بر می‌خیزد

Oracle

Last seen a long time ago
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
SHM
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. با توجه به اینکه در شرایط نت ملی سایت گنجور بالا نمیاد من تصمیم گرفتم برنامه ای که مدت ها پیش سعی کرده بودم توسعه‌اش بدم و داشت در بین فایل‌هام خاک می خورد و بلااستفاده مونده بود رو یه دستی به سر و روش بکشم و در اختیار کسایی قرار بدم که به شعر و ادبیات فارسی (و گنجور!) علاقه مندن :) خلاصه... با دیتابیسی که از گنجور داشتم تصمیم گرفتم این کارو انجام بدم همه چیز عالی پیش می‌رفت تا وقتی که رسیدیم به مرحله دیپلوی کردن! اونجا با کرش های زیادی مواجه شدم و دلیلش هم ساده بود : این برنامه بیش از دویست مگابایت حجم دیتابیسش بود و پردازشش با منابع محدودی که من در اختیار داشتم عملا ناممکن :) ولی... با توجه به قولی که توی سایت داده بودم می خواستم هر چی که بشه این کارو انجام بدم پس تصمیم گرفتم دیتابیس رو به اشعار «حافظ (آرشیو کامل)، سعدی، خیام، مولوی و شهریار» (با چیزی حدود 1200 شعر) محدود کنم تا فعلا بشه ازش در حد همون گنجور جنگ‌زده استفاده کرد تا بعدا ببینیم چی میشه :)

خلاصه که سرتون رو درد نیارم این شما و اینم ققنوس!

بابت این محدودیت ها (و پیشاپیش از مشکلاتی که قراره حین اجرا پیش بیاد!) ازتون معذرت می خوام و امیدوارم که هر چه سریع تر همه مون از گنجور واقعی و کامل استفاده کنیم و شعر بخونیم :)
لطفا هر نظری داشتین در رابطه با هر چیزی بهم بگید. خوشحال میشم :)

سلاااااام بر تایماز هیجان انگیز :)
با اینکه خیلی شعر دوست نیستم ولی کارت رو میستایم 😍

خسته نباشی
خیلی عالیهه^^

جالبه ممنون
میشه اموزش نصبش هم بذارید؟ نسخه ی چیه؟

خسته نباشی عالی مرسییی ✨ ✨

محشره😍
کمبود چیزی شبیه گنجور تو زندگی حس میشد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خسته نباشیی

دست مریزاد تایماز🌟🌟

تایماز دستت درد نکنه کلی:^^