خیلی بستگی به این داره که چه سالی کنکور دادید و چه رشته ای بودید، مثلا من اندک افرادی رو میشناسم که کنکور ۹۸, ۹۹, ۴۰۰ براشون خوب بوده باشه بخاطر شرایط کرونا، یا اگه کسی فارغالتحصیل ۴۰۱ بود و ۴۰۲ پشت کنکور بود بخاطر عوض شدن روش کنکور و معدل و اینا احتمالا خیلی استرس کشیده ، اگه برای کنکور هر لحظه و هر سال تصمیم جدید نمیگرفتن و تا اومدن نتایج کنکور این همه مراحل و زجرکش کردن کنکوری نبود شاید خیلی بیشتر خوش میگذشت، همین امتحانات نهایی رو تصور کنین برای هر کدوم اندازه کنکور استرس میکشه که نکنه یه وقت دیر برسه راهش ندن، یه امتحان رو خراب کنی خدایی نکرده رتبت هزاران نفر ممکنه جابه جا بشه، کلا کنکور فعلی رو حاضر نیستم هرگز دوباره تجربه کنم دیگه کنکوری بودن در جنگ بماند، امیدوارم شما هم بتونید دووم بیارید و راحت شید، فقط هم درس نخونید هفته ای یکبار حداقل به دهنتون استراحت بدید و اگه شرایطش رو دارید ورزش کنید، ساعت خواب و بیداری خوبی داشته باشید و ۷- ۸ ساعت بخوابید خواب کافی و به موقع روی انگیزه خیلی موثری،کلا چیز سختیه واقعا ، من عمیقاً درک میکنم، من خودم اینطوری بودم که خیلی سعی میکردم به درس ها خودم رو علاقه مند کنم و از تست زدن و سوال حل کردن لذت ببرم حتی درس هویت اجتماعی و بعد هم کم کم واقعا خوشم میومد و با ذوق و هیجان میخوندم،
گزارش کار هم برای خودتون روزانه ثبت کنید حتی اگه یک روز هیچی نخونید خیلی به انگیزه و استمرار کمک میکنه
و بازم میگم اظطرابتون رو کنترل کنید اگه درست کردن سبک زندگی و تعادل جواب نداد حتی شده پزشک و روانشناس
بیشتر حرف بزنید و بیشتر مشورت کنید تا اگه در اشتباهید زود تر متوجه بشید
به نظرم شاید اینکار ها سال کنکور رو قابل تحمل و شاید بعد ها که بهش فکر کنید، بگید خیلی هم بد نبود