- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بَلْدَةً مَیْتاً
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- معماری
دیاپازوناون چیه تو دستش واقعا
من تقریبا مطمئنم فندوم مارادرز قراره اصلا این سریالو دوست نداشته باشه (((((:
دیاپازوناون چیه تو دستش واقعا
بیا امیدوار باشیم که این لباس لباس بیرون رفتنشهاون کلاهش بوقی زنگولهای بود.😭
این به قول بچهها شبیه یهودیهاست.😂

یکم پیره برای اسنیپ شدن اگه یکم جوون تر بود عالی میشدآدرین برودی اسنیپ محشری میشد😔
بن بارنز برای سیریوس بودن زاده شده((:یکم پیره برای اسنیپ شدن اگه یکم جوون تر بود عالی میشد
بن بارنز هم خوبه
حقیقتش یادمه توی کتاب سوم بود، یا چهارم... میگفت که خاله پتونیا موهاش رو کلا تراشیده و فقط جلوش مونده.اون تیکهای که موهای هری رو پتونیا کوتاه میکنه خیلی آشنا میاد برام. ولی هر چی کتاب رو ورق میزنم پیداش نمیکنم. کمک!
وای عاشق جزییات هری پاترم که بعد سال ها یهو یادم میاد یا یکی میگه یادآوری میشه برامحقیقتش یادمه توی کتاب سوم بود، یا چهارم... میگفت که خاله پتونیا موهاش رو کلا تراشیده و فقط جلوش مونده.

توی قسمت اولش هم همچین چیزی توی ذهنم هست.حقیقتش یادمه توی کتاب سوم بود، یا چهارم... میگفت که خاله پتونیا موهاش رو کلا تراشیده و فقط جلوش مونده.
درست فکر می-دیاپازون
من تقریبا مطمئنم فندوم مارادرز قراره اصلا این سریالو دوست نداشته باشه (((((:
تو کتاب اول، جزو خاطرات هری بود که انقدر موهاش شلخته میشد، یه بار خالهش کلشو زد جز چتریا، ولی بازم روز بعد درومده بود موهاش.اون تیکهای که موهای هری رو پتونیا کوتاه میکنه خیلی آشنا میاد برام. ولی هر چی کتاب رو ورق میزنم پیداش نمیکنم. کمک!
بابا دست خوش :))تو کتاب اول، جزو خاطرات هری بود که انقدر موهاش شلخته میشد، یه بار خالهش کلشو زد جز چتریا، ولی بازم روز بعد درومده بود موهاش.
که هایبرید داشت ازش میپرسید تا حالا اتفاق عجیبی برات نیفتاده؟ وقتی هری داشت میگفت ممکن نیست جادوگر باشه.
شاید چون شخصیت ها هم بچه ن.چرا اینقدر بچن این بازیگر جدیدا
مگه تو کتابش چندساله بودن؟چرا اینقدر بچن این بازیگر جدیدا
من قبلاً خونده بودم ساخت سریال قراره ده سال طول بکشه بزرگ میشن کم کمچرا اینقدر بچن این بازیگر جدیدا
تو نسخه قبلی بزرگتر بودن از نظر هیکلمن قبلاً خونده بودم ساخت سریال قراره ده سال طول بکشه بزرگ میشن کم کم