• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

harry potter HBO/ بازگشت هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorincii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ذاتا توی فیلم اول و دوم همچین تیپی داشت با بازی ریچارد هریس(امیدوارم اسم و شماره فیلمو درست گفته باشم) :))
اون کلاهش بوقی زنگوله‌ای بود.😭
این به قول بچه‌ها شبیه یهودی‌هاست.😂

جدی من الان نگران بازیگر بلاتریکس ام .. وای لونا ..
چرا به بقیه بازیگر ها اهمیت نمی‌دید ¿
کاشکی قیافه جن خونگی ها رو دست نزنن و مثل فیلم های قبلی باشن
و امیدوارم جینی ویزلی کمتر سیب زمینی باشه تو این سریال

• لایک
امتیازات: Elly
اون تیکه‌ای که موهای هری رو پتونیا کوتاه می‌کنه خیلی آشنا میاد برام. ولی هر چی‌ کتاب رو ورق می‌زنم پیداش نمی‌کنم. کمک!

اون تیکه‌ای که موهای هری رو پتونیا کوتاه می‌کنه خیلی آشنا میاد برام. ولی هر چی‌ کتاب رو ورق می‌زنم پیداش نمی‌کنم. کمک!
حقیقتش یادمه توی کتاب سوم بود، یا چهارم... میگفت که خاله پتونیا موهاش رو کلا تراشیده و فقط جلوش مونده.

حقیقتش یادمه توی کتاب سوم بود، یا چهارم... میگفت که خاله پتونیا موهاش رو کلا تراشیده و فقط جلوش مونده.
وای عاشق جزییات هری پاترم که بعد سال ها یهو یادم میاد یا یکی میگه یادآوری میشه برام:))

تو کتاب اول، جزو خاطرات هری بود که انقدر موهاش شلخته می‌شد، یه بار خاله‌ش کلشو زد جز چتریا، ولی بازم روز بعد درومده بود موهاش.
که هاگرید داشت ازش می‌‌پرسید تا حالا اتفاق عجیبی برات نیفتاده؟ وقتی هری داشت می‌گفت ممکن نیست جادوگر باشه.

تو کتاب اول، جزو خاطرات هری بود که انقدر موهاش شلخته می‌شد، یه بار خاله‌ش کلشو زد جز چتریا، ولی بازم روز بعد درومده بود موهاش.
که هایبرید داشت ازش می‌‌پرسید تا حالا اتفاق عجیبی برات نیفتاده؟ وقتی هری داشت می‌گفت ممکن نیست جادوگر باشه.
بابا دست خوش :‌))
https://s8.uupload.ir/files/20260327_213720_l9d.jpg

خوشحالم که پتونیا شبیه به توصیفات کتابه، تو فیلم نبود.

Back
بالا