• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

harry potter HBO/ بازگشت هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorincii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخه مشکل کوچیکی نیست. اینجوری جیمز پاتر در حد هیتلر نژادپرست میشه و کل داستان تغییر میکنه. حتی لیلی پاتر رو هم نژادپرست میکنه که اونو ول کرد و حاضر شد به جاش بره با یه نژادپرست ازدواج کنه.
حالا چه دیدید
شاید همون اول اسنیپ به لیلی رسید بعدم جلوتر در نقش ولدمورت رفت دهن جیمز رو سرویس کرد:))(سیاست های نتفلیکس)

باید فردی کارتر رو می‌یاوردن اسنیپو بازی کنه جوری که این پسر وایب اسنیپ می‌ده>>>>
مسئله سیاه پوست شدن اسنیپ به کنار کلا با خود بازیگرش حال نمی‌کنم به نظرم وایب اسنیپ نمی‌ده😭 البته من خیلی پاترهد نیستم

حالا چه دیدید
شاید همون اول اسنیپ به لیلی رسید بعدم جلوتر در نقش ولدمورت رفت دهن جیمز رو سرویس کرد:))(سیاست های نتفلیکس)
اگه به نتفلیکسه که تا چندتا صحنه از دامبلدور و گریندلوالد توی پاچمون نکنه ول نمیکنه 🤦‍♂️
مگه HBO نبود؟

به نظرم باید از این فرصت طلایی هری پاتر استفاده میکردن که همه در هر صورت قراره سریال رو ببینن همه رو سیاهپوست میکردن از واکنشا بخندیم:)) تازه طبق این تریلری که من دیدم به اندازه تغییرات اقتباس‌های دیگه اصن عوض نکردن فقط یه اسنیپ عوض شده اینو مقایسه کنین با پرسی جکسون.

باید فردی کارتر رو می‌یاوردن اسنیپو بازی کنه جوری که این پسر وایب اسنیپ می‌ده>>>>
مسئله سیاه پوست شدن اسنیپ به کنار کلا با خود بازیگرش حال نمی‌کنم به نظرم وایب اسنیپ نمی‌ده😭 البته من خیلی پاترهد نیستم
آدرین برودی اسنیپ محشری میشد😔

جدا از اینکه کاش اسنیپ سیاه‌پوست نبود، به نظرم آلن ریکمن توی ذهن ما این نقش رو مال خودش کرده.
یعنی من الان این هرمیون رو بیشتر از اما واتسون دوست دارم، اون وایب باهوش و خرخون بودن رو کامل بهم می‌ده، اما اسنیپ انگار لباسی بود دقیقاً برازنده‌ی قامت آلن ریکمن، هر کس دیگری هم بیاد، غیر از اون واقعاً پذیرشش سخته.

اگه می‌خواستن خیلی دایورس کنن یه سر به فندوم مارادرز می‌زدن ایده می‌گرفتن.
اونجا خیلی وقته جیمز و به طبع، هری، اسپانیش یا هندی‌ان:)

جدا از اینکه کاش اسنیپ سیاه‌پوست نبود، به نظرم آلن ریکمن توی ذهن ما این نقش رو مال خودش کرده.
یعنی من الان این هرمیون رو بیشتر از اما واتسون دوست دارم، اون وایب باهوش و خرخون بودن رو کامل بهم می‌ده، اما اسنیپ انگار لباسی بود دقیقاً برازنده‌ی قامت آلن ریکمن، هر کس دیگری هم بیاد، غیر از اون واقعاً پذیرشش سخته.
نظریه‌ی نامحبوبم(که کاملا محبوبه البته)اینه که این حجم محبوبیت اسنیپ فقط بخاطر آلن ریکمنه. وگرنه تو کتاب حتی اون حرکت آخر هم، طور وحشتناکی که بچه‌های ۱۱ ساله رو بولی می‌کرد رو توجیح نمی‌کنه. خرس گنده.

جدیدا انگار الزام شده یه سیاه پوست تو سریال ها بچپونن
من مخالف این اسنیپ جدیده نیستم ولی کاش سیریوس رو سیاه پوست میکردن با فامیلیش میخون_

دقیییقا

دامبل شبیه خاخام های یهودیه به خدا.
screenshot_20260327_204355_chrome_0qzt.jpg

کی فصل اول سریال پخش میشه ؟

• خنده
امتیازات: 001
Back
بالا