- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
خود بازیگرش رو گفتم که .. تو کتاب حتی به بینی عقابی شکل اسنیپ هم اشاره شده ...فقط با کاستومش مشکل داشتی؟
ولی لباسش به شکل جداگانه رو مخم بود
خود بازیگرش رو گفتم که .. تو کتاب حتی به بینی عقابی شکل اسنیپ هم اشاره شده ...فقط با کاستومش مشکل داشتی؟
اگه به نتفلیکسه که تا چندتا صحنه از دامبلدور و گریندلوالد توی پاچمون نکنه ول نمیکنه 🤦♂️حالا چه دیدید
شاید همون اول اسنیپ به لیلی رسید بعدم جلوتر در نقش ولدمورت رفت دهن جیمز رو سرویس کرد(سیاست های نتفلیکس)
تازه طبق این تریلری که من دیدم به اندازه تغییرات اقتباسهای دیگه اصن عوض نکردن فقط یه اسنیپ عوض شده اینو مقایسه کنین با پرسی جکسون.آدرین برودی اسنیپ محشری میشد😔باید فردی کارتر رو مییاوردن اسنیپو بازی کنه جوری که این پسر وایب اسنیپ میده>>>>
مسئله سیاه پوست شدن اسنیپ به کنار کلا با خود بازیگرش حال نمیکنم به نظرم وایب اسنیپ نمیده😭 البته من خیلی پاترهد نیستم
نظریهی نامحبوبم(که کاملا محبوبه البته)اینه که این حجم محبوبیت اسنیپ فقط بخاطر آلن ریکمنه. وگرنه تو کتاب حتی اون حرکت آخر هم، طور وحشتناکی که بچههای ۱۱ ساله رو بولی میکرد رو توجیح نمیکنه. خرس گنده.جدا از اینکه کاش اسنیپ سیاهپوست نبود، به نظرم آلن ریکمن توی ذهن ما این نقش رو مال خودش کرده.
یعنی من الان این هرمیون رو بیشتر از اما واتسون دوست دارم، اون وایب باهوش و خرخون بودن رو کامل بهم میده، اما اسنیپ انگار لباسی بود دقیقاً برازندهی قامت آلن ریکمن، هر کس دیگری هم بیاد، غیر از اون واقعاً پذیرشش سخته.
من مخالف این اسنیپ جدیده نیستم ولی کاش سیریوس رو سیاه پوست میکردن با فامیلیش میخون_جدیدا انگار الزام شده یه سیاه پوست تو سریال ها بچپونن
دقیییقاجدا از اینکه کاش اسنیپ سیاهپوست نبود، به نظرم آلن ریکمن توی ذهن ما این نقش رو مال خودش کرده.
یعنی من الان این هرمیون رو بیشتر از اما واتسون دوست دارم، اون وایب باهوش و خرخون بودن رو کامل بهم میده، اما اسنیپ انگار لباسی بود دقیقاً برازندهی قامت آلن ریکمن، هر کس دیگری هم بیاد، غیر از اون واقعاً پذیرشش سخته.
اون دیگه خود نژاد پرستی میشدمن مخالف این اسنیپ جدیده نیستم ولی کاش سیریوس رو سیاه پوست میکردن با فامیلیش میخون_

نباید اینو میگفتی من نمیخوام این تو ذهنم بمونه نههههدامبل شبیه خاخام های یهودیه به خدا.
![]()
اون چیه تو دستش واقعادامبل شبیه خاخام های یهودیه به خدا.
![]()
ذاتا توی فیلم اول و دوم همچین تیپی داشت با بازی ریچارد هریس(امیدوارم اسم و شماره فیلمو درست گفته باشم)دامبل شبیه خاخام های یهودیه به خدا.
![]()

دامبل شبیه خاخام های یهودیه به خدا.
![]()
قطعا چوبدستی نیستاون چیه تو دستش واقعا
Hi❌️دامبل شبیه خاخام های یهودیه به خدا.
![]()
اون کلاهش بوقی زنگولهای بود.😭ذاتا توی فیلم اول و دوم همچین تیپی داشت با بازی ریچارد هریس(امیدوارم اسم و شماره فیلمو درست گفته باشم)![]()
Merry Christmas ❌Hi❌️
شالوم✅️