- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- OOO
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- MD
چرا امکان انتخاب چند تا گزینه نداره؟
درست شدچرا امکان انتخاب چند تا گزینه نداره؟
منم همین رو گفتمالان فارس ها باید سماق مک بزنن اینجا؟
حداقل ناشناس نمیزاشتی بتونیم بشناسیم همدیگر رو
گوغوم گونون موبارکرفع اسپم=تبریک تولد به ترکی چی میشه?
این ها توی فارسی یکی نوشته میشن اما میشه بسادگی تشخیصشون داد؛ بعضی تلفظ خاص خودشون رو دارن بعضی هم باید به مکانش توی جمله توجه بشهبچه ها اوزوم،اوزوم بچه ها:
اوزوم:انگور
اوزوم:شنا کنم؟
اوزوم:صورتم
اوزوم:خودم
اوزوم اوزومه:خود به خود
دوعوم گونون کوتلو اولسون = استانبولی ( متاسفانه الفبای استانبولی ندارم تو لبتاب )منم همین رو گفتم
رفع اسپم=تبریک تولد به ترکی چی میشه?
بیشتر از 10 تا اجازه نداد بزارمبعد یک چیزی گیلکی و مازنی و تالشی اینا باهم فرق دارن دیگه ؟ چون فقط گیلکی گذاشتن
(به ترتیب به معنای فریادرس، کمکدست، و همهکَس)چه قربون صدقههای خوشگلیفارس "قومیت" عه یا صرفا زبان محلی مخصوص نداشتن؟
رفع اسپم:
معادل فارسی یه کلماتی واسه من حق مطلب رو ادا نمیکنه و حتما در موقعیت لریشونو باید استفاده کنم که آروم بگگیرم.
مثلا دیدین قربون صدقه بچه که میرن کلمات رو پشت هم ردیف میکنن؟ من همیشه حین کشیدن لپ خواهر کوچیکم سه کلمه هِنا رَس، داری دَس، کُلِ کَس رو استفاده کردمو ناخودآگاه بر زبانم جاری میشن(به ترتیب به معنای فریادرس، کمکدست، و همهکَس)
جنوبیا لهجه های متفاوت دارن هر منطقه ولی شناخته شده نیستفارس "قومیت" عه یا صرفا زبان محلی مخصوص نداشتن؟
قومیت هست ولی چون درصد بالایی از ایران فارسن فارسی زبان رسمی کشور شده و زبان محلی خاصی به حساب نمیاد اصولا فقط شهر به شهر لهجه های مختلف ادا میشهفارس "قومیت" عه یا صرفا زبان محلی مخصوص نداشتن؟
رفع اسپم:
معادل فارسی یه کلماتی واسه من حق مطلب رو ادا نمیکنه و حتما در موقعیت لریشونو باید استفاده کنم که آروم بگگیرم.
مثلا دیدین قربون صدقه بچه که میرن کلمات رو پشت هم ردیف میکنن؟ من همیشه حین کشیدن لپ خواهر کوچیکم سه کلمه هِنا رَس، داری دَس، کُلِ کَس رو استفاده کردمو ناخودآگاه بر زبانم جاری میشن(به ترتیب به معنای فریادرس، کمکدست، و همهکَس)