• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی arcana

arcana

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
jah
سال فارغ التحصیلی
96
تاپیک جهت انجام چالش های روزانه‌م
فعلا طبق تایم ترکرم تا یه ساعت میتونم بی وقفه درس بخونم، پس اولین چالش میشه دو ساعت مداوم درس خوندن.
ساعت مطالعه روزانم ۳ ساعته، چالش بعدی اینه که میخوام ۴ ساعتش کنم.

لایو های طرح دکتر ژیان رو تموم کردم، رسیدم به اطفال دکتر سیگاری، خیلی طولانی و زیاده، شاید ۳ تا لایو مشترکش رو با دکتر ژیان بخونم جای این همه دیتا، ولی فعلا تا اینجا مفید بوده و هرجا حس کردم لازم نیس بلد باشم ازش رد میشم.

یه چالش دیگه هم تموم کردن اطفال توی سه روز بود که نتیجه اونو هم بهتون اطلاع میدم.

امیدوارم تاپیکی باشه که با دیدنش پیشرفت خودمو به مرور زمان ببینم و شاید انگیزه ای بشه برای بقیه.

بدنم یاری نمیکنه بیشتر از این پای درس بشینم، میز مطالعمو گرم و نرم و دنج کردم و اتاقم رو مرتب کردم.
برای امروز برنامه ریزی کردم و ساعت مطالعم بیشتر شد ولی همچنان فاصله دارم با چیزی که دوست دارم باشه،

میخوام امشب تا ۱۰ یا ۱۱ بشینم و زبان بخونم چون مدتها ازش دور بودم و قدم سختیه برام ، میخوام ترسم بریزه ازش.

برای فردا برنامه ریزی کنم، استفاده گوشیم رو کمتر کنم و وقت استراحتم بافتنی کنم جای گوشی.

من بنده ی نتیجه دیدنم، وقتی راهی برای دیدن نتیجه کاری که میکنم نباشه انجامش نمیدم، ولی الان توی ۶ الی ۷ ماه گذشته میتونستم قدمای کوچیک بردارم و الان نتیجشو ببینم ، ولی به خاطر این مایندستی که دارم هربار رهاش کردم و مداوم ادامه ندادم.
بماند که اگر خوب تلاشمو میکردم شاید توی چند هفته نتیجه میدیدم و امیدوار میشدم و حتی به چند ماه هم نمیرسید.
لذا هدف این مدتم فقط اینه که show up کنم هرروز و کاری که باید رو انجام بدم و هربار مغزم میگه چه فایده؟ خفه‌ ش کنم و کارم رو ادامه بدم.
باید این سد ذهنی شکسته شه از یه جایی.

برای پایان نامه هم این داستان رو داشتم ولی چون دد لاین داشت و مجبور بودم انجامش بدم به اون زمانی که میخواستم رسوندمش.

درسایی که میخونمو هم باید مرور کنم، دست از جزوه نویسی بردارم که انقدر زمانم رو نگیره ، یا اینکه قول بدم هر جزوه ای رو که نوشتم حتما فرداش و سه روز بعد مرورشون کنم‌.
تخته وایت بردمو بذارم رو میزم و یاد بگیرم هر چیزی که روش مینویسم قراره پاک شه پس باید همون لحظه یاد بگیرمش و توی ذهنم ثبتش کنم، نه اینکه جزوه بنویسم و امیدوار باشم سر یه فرصت بهتر مغزمو وادار کنم که حفظشون کنه.

Back
بالا