- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
اصلا شما فرض کنید خرِ شِرِک.اونا سگ داشتن. خر برای موسی و محمد و عُزیر بود.
اصلا شما فرض کنید خرِ شِرِک.اونا سگ داشتن. خر برای موسی و محمد و عُزیر بود.
با توجه به اینکه شعر مولانا رو پروفایل توعه،نصف عکست در سطحی نیستش که تن مولانا رو تو گور بلرزونه😔
ولی عکس تو تن مولانا رو تو گور میلرزونه؛(نصف عکست در سطحی نیستش که تن مولانا رو تو گور بلرزونه😔
بفرمایید بانونوبت مصطفی تموم شد؟ مصطفی من ۱۴ سالگیتو یادمه مصطفی من بخوام روستت کنم باید جمع کنی از سایت بری مصطفی

عه چرا پارازیت خورد وسط اینترنت؟😔با توجه به اینکه شعر مولانا رو پروفایل توعه،
مولانا داره بندری میرقصه

دعوای مهدکودکیه🏃♀️اه زدین تو تاپیک حالم به هم خورد
اقا امیر منو خط بزن
اصلا نمیخوام وسط دعوای جنسیتی باشم
😂😂نوبت مصطفی تموم شد؟ مصطفی من ۱۴ سالگیتو یادمه مصطفی من بخوام روستت کنم باید جمع کنی از سایت بری مصطفی
😂😂😂😂😂😂😂کدوم دسته شیر و شمشیرن و کدوم دسته بادکنکی که دست بزنی میترکن؟
چمیدونم هیچکدوم اینارو نمیشناسم ولی تو یه روزی بهم توضیح دادی که چطوری عروسکاتو میبری حموم و یه روز دیگه تلاش کردی قانعمون کنی ما با راه کثیف سکس متولد شدیم و امکان نداره بابای تو همچین کاری کرده باشه چون خیلی مذهبیه و توهم قراره راه اونو ادامه بدی😔😂😂
چیکار تو داشتم من؟
حیف نمیخوام حرمت رفاقت بشکونم دنیز .چمیدونم هیچکدوم اینارو نمیشناسم ولی تو یه روزی بهم توضیح دادی که چطوری عروسکاتو میبری حموم و یه روز دیگه تلاش کردی قانعمون کنی ما با راه کثیف سکس متولد شدیم و امکان نداره بابای تو همچین کاری کرده باشه چون خیلی مذهبیه و توهم قراره راه اونو ادامه بدی
چادر پوشیدن هات و جانم فدای رهبر ک تو مصاحبه فرهنگیان گفتی رو یادت رفته؟مصطفی سخنرانی هات راجع به ارادتت به رهبر هم یادم اومد مصطفی

اونو که چندماه پیش تو نرکده شکوندی ولی خبحیف نمیخوام حرمت رفاقت بشکونم دنیز .