- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
فکر نکنم اونجا گردن بگیرنشولی تورو خانهی سالمندان گردن میگیره☹️
فکر نکنم اونجا گردن بگیرنشولی تورو خانهی سالمندان گردن میگیره☹️
هنوز به مرحله ای نرسیدم که نیاز باشه کسی گردن بگیرتم و هر لحظه مراقبم باشه ولی شما رسیدی دیگه فکر کنم🙁نه کودکان گردنش میگیرن
نه بزرگسالان
یکی گفته بود هدیه رو باز نکرده پس فرستاده، خواستم بگم به من برسه قطعا بازش میکنم.آدم چسترم باشه ولی چس نباشه
فعلا تنها جایی که گردن گرفتش جا هستش؛(فکر نکنم اونجا گردن بگیرنش
حداقل تو خوبه باز میکنی.یکی گفته بود هدیه رو باز نکرده پس فرستاده، خواستم بگم به من برسه قطعا بازش میکنم.
هدیه چیه، کادو تو خواب هم برات نمیفرستن 🤣یکی گفته بود هدیه رو باز نکرده پس فرستاده، خواستم بگم به من برسه قطعا بازش میکنم.
خوبه مارو یه جا گردن میگیرن ، از چص ترمی که دانشگاه هم گردنش نمیگیره اوضامون بهترهولی تورو خانهی سالمندان گردن میگیره☹️
از یه جایی به بعد ج.ا هم بعضیا رو گردن نمیگیرهفعلا تنها جایی که گردن گرفتش جا هستش؛(
الکی لایک نکنینداوطلب شدم واسه روست های قوی
بحثا مثل مهدکودکه😭😭
هعی بریم همون اساتیدمون روستمون کنن قوی تره

اون اولی واقعا روست بودخوبه مارو یه جا گردن میگیرن ، از چص ترمی که دانشگاه هم گردنش نمیگیره اوضامون بهتره
عمویی مامان اجازه داده اومدی دانشگاه؟
اوفت نکنن
خودت هم ترم یک-خوبه مارو یه جا گردن میگیرن ، از چص ترمی که دانشگاه هم گردنش نمیگیره اوضامون بهتره
اوفت نکنن
خوب تجربه داریاخوبه مارو یه جا گردن میگیرن ، از چص ترمی که دانشگاه هم گردنش نمیگیره اوضامون بهتره
اوفت نکنن
شبا میری بیرون رضایت نامه اولیا میبری 😔اون اولی واقعا روست بود![]()
دومی هم دیگه حوصله ام سر رفت بابا اگه میخوای دلیل بدم یه چیز جدید بگی
😂خودت هم ترم یک-
ناراحت نباش برای توام یه امضا برای رضایت نامهت جور میکنیمشبا میری بیرون رضایت نامه اولیا میبری 😔
😂آدم چص ترم باشه، نر جماعت نباشه
سن ما خیلی وقته از رضایت نامه اولیا گذشته 😔ناراحت نباش برای توام یه امضا برای رضایت نامهت جور میکنیم