- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
کاربران را Roast کنید ❌
کصشر بگید ✅
کصشر بگید ✅
همون سالی که من کد ۵ خوردم از مصاحبه رد شدم ولی تو هلویی از گزینش قبول شدی رو میگی؟😔چادر پوشیدن هات و جانم فدای رهبر ک تو مصاحبه فرهنگیان گفتی رو یادت رفته؟![]()
ببخشید ببخشید در لحظه ورود به دنیا از کجا و چ اندامی خارج شدی کوشولوووووو😂
فعلا اختیار تون دست یه نره
کاش با چوب مردم آزاری به کمر توهم میزد ولی تو ظاهر خایه مالی نمیکردی پشت سر آدم حرف نمونه نزنی😂😂هرچی بودیم خداوند با چوب مردم آزاری نزد تو کمرمون چند سال پشت کنکور بشینیم اخر بریم فرهنگیان
فکر کردید چه چیز خاصی هستید؟هرچی بودیم خداوند با چوب مردم آزاری نزد تو کمرمون چند سال پشت کنکور بشینیم اخر بریم فرهنگیان
حداقل روز مصاحبه با تیپ استایل مذهبی و جانم فدای رهبر رفتن نرفتمهمون سالی که من کد ۵ خوردم از مصاحبه رد شدم ولی تو هلویی از گزینش قبول شدی رو میگی؟😔
راست میگی ببخشید.سهمیه نداشتم جانم فدای رهبر بودنم اتومات معلوم باشه😔حداقل روز مصاحبه با تیپ استایل مذهبی و جانم فدای رهبر رفتن نرفتم
😂😂راست میگی ببخشید.سهمیه نداشتم جانم فدای رهبر بودنم اتومات معلوم باشه😔
تو خودت تیپ و استایلت ذاتا ابن مدلیه عرزشی نیازی به این کارا نیسحداقل روز مصاحبه با تیپ استایل مذهبی و جانم فدای رهبر رفتن نرفتم
هعی کاش بابام یه ده سال زودتر بدنیا میومد سنش به جنگ میخورد عرضه داشتم میگرفتم. حیف شود.😂😂
ای بابا
میخواستی عرضه داشته باشی بگیری=/
خدا رو شکر که سوخت و دیگه الان حرفی نداری بزنی
پاچه خوار حکومت؟تو خودت تیپ و استایلت ذاتا ابن مدلیه عرزشی نیازی به این کارا نیس
ببین حتی خودتم داری زیرساخت آموزشی رو مسخره میکنی که واسه ورود به دانشگاه فرهنگیان باید چیکارا کرد پاچه خوار حکومت
ای باباهعی کاش بابام یه ده سال زودتر بدنیا میومد سنش به جنگ میخورد عرضه داشتم میگرفتم. حیف شود.
اسلحه کشی روی مردم هم که شده افتخار بابا باریکلاپاچه خوار حکومت؟
نکشیمون انقلابی
چندتا ساچمه خوردی؟
کردن بیرون؟منظورت با التماس انصراف دادنه؟🥺ای بابا
فعلا که تورو نگه داشتن تو فرهنگیان
مارو کردن بیرون
تهمت زدن به مردم هم شده کار هر روزتوناسلحه کشی روی مردم هم که شده افتخار بابا باریکلا
سهمیه داشتن = عرضه داشتن😂😂😂😂
ای بابا
میخواستی عرضه داشته باشی بگیری=/
خدا رو شکر که سوخت و دیگه الان حرفی نداری بزنی
🤣🤣کردن بیرون؟منظورت با التماس انصراف دادنه؟🥺
کی به تو زد خودتو قاطی کردی؟سهمیه داشتن = عرضه داشتن😂😂
عزیزم سهمیه مفت خوری تو به خاطر استغفرالله.در کل مفت خوریه توعه
با توجه به جریمه ای که ددی باید میداد آره التماس میخواد.🤣🤣
انصراف التماس میخواد جدیدا نمیدونم؟