ادامه نشریه سمپادیا

TRSH2389

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
SHM
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام برای من کلا این کانسپت نشریه یا گاهنامه خیلی جذابه و کلا همیشه رویای اینو داشتم که مثلا یه گاهنامه ادبی طور بنویسم یا یه همچین چیزی. حالا اینجا به نظرم نشریه سمپادیا فرصت مناسبیه که دوباره احیا بشه با این حجم از خلاقیتی که توی ح.ب مشاهده میشه به نظرم میشه یه گاهنامه طور خوب نوشت. خلاصه خواستم اینجا اعلام کنم من داوطلبم برای بر عهده گرفتن یه سری از وظافیش. و آیا کس دیگه ای هست؟ و اصلا موافق این کار هستین؟

یک عضو موقت و مودی نمی‌خواین؟

سلام منم حاضرم

خب به دو گروه نیاز داریم برای نوشتن نشریه :

1- گروه نویسندگان و ایده پردازان
2- حداقل دو نفر وارد به فتوشاپ و این دیزاین برای صفحه آرایی، تصاویر و ... (برنامه های مشابه هم مشکلی ندارن)

در مورد موضوعات پیشنهادی هم لطفا نظراتتون رو اینجا اعلام کنید.

به نظر خودم مثلا :
1- ادبی و شعر و داستان و ... ( @mohad_z اگه همکاری کنن باعث افتخاره ) (و @Fallen Star مثلا یه سری متن انگلیسی باحال) (@zeynabgol شماهم اگه تونستین لطفا بیاید :) )
2- علمی (مقاله علمی ترجمه شده و ...) (@Hriend و @Mojo و @Mohammad05 و @هادی. و هر کس دیگه ای اگه داوطلبه)
3- هنری : مثلا عکسای خوشگلی که بچه ها گرفتن رای گیری می کنیم دو سه تاشو میاریم یا هر کار هنری دیگه نقد فیلم و کتاب و ... هم باحال میشه @azymandias
4- مثلا می تونه یه بخشی هم باشه راجع به کلا ماهیت سمپاد و اینکه چرا مهمه
5- راجع به سیستم آموزشی و نقدش و از اینجور چیزا با توجه به شناختی که دارم @ili خیلی خوب می تونن از عهدش بر بیان :)
و ...

همه این افرادی که تگ شدن اعضای پیشنهادی هستن و خودم با توجه به شناختی که در این مدت ازشون پیدا کردم تگشون کردم هر کسی می خواد می تونه اعلام کنه
نظرتون؟

منم برای بخش ادبی هستم :)

سلامممم اگر بخش معرفی کتاب خواستید روی من حساب کنید.
مرسی، بای.
پ.ن: یه بخش آگهی یا نیازمندی‌ها هم بذارید!

چه عجب یکی فکر نشریه افتاد
فک کنم آخرین ویرایشی که از نشریه داشتیم اونم نا تمام مربوط به سال ۲۰۲۰ هست ....😂😂
امامی دیگه نیست و نشریه هم با نبودش رفت

خیلی چیزا از اون تایم عوض شده شاید نشریه به صورت کاغذی چیز جالبی نباشه، هزینه هاش هم بالاست و توی 2025 توجیهی براش وجود نداره.
به نظرم نسخه دیجیتالی ش رو توی انتشارات های آنلاین بگذاریم برای فروش و درآمد حاصله رو خرج امور خیریه کنیم.
پلتفرم های آنلاین قابل مذاکره مثل فیدیبو و طاقچه و ...
البته برای اینکه کار نتیجه بخش باشه باید یک تیم رسانه ای پشتش باشه و برندینگ انجام بده واسه ی این اسم جدید.
اگه صرفا یه چیز معمولی میخواید اصلا هیچ نیازی به این کارا نیست و میتونید فایل رو توی همین سایت آپلود کنید
ولی اگه دنیای بزرگتری میخواید نیاز دارید به جدی کار کردن و برنامه ریزی دقیق.
موفق باشید.

خیلی چیزا از اون تایم عوض شده شاید نشریه به صورت کاغذی چیز جالبی نباشه، هزینه هاش هم بالاست و توی 2025 توجیهی براش وجود نداره.
به نظرم نسخه دیجیتالی ش رو توی انتشارات های آنلاین بگذاریم برای فروش و درآمد حاصله رو خرج امور خیریه کنیم.
البته برای اینکه کار نتیجه بخش باشه باید یک تیم رسانه ای پشتش باشه و برندینگ انجام بده واسه ی این اسم جدید.
اگه صرفا یه چیز معمولی میخواید اصلا هیچ نیازی به این کارا نیست و میتونید فایل رو توی همین سایت آپلود کنید
موفق باشید.
درسته حرفتون و پیشنهاد باحالیه به نظرم. ولی در کل احتمالا چنین چیزی امکان پذیر نیست و مثل اکثر نشریه های مشابه احتمالا در صورتی که موفق بشیم یه نسخه ازش (حداقل) بنویسیم تو همین سایت آپلودش کنیم. من هدفم فقط اینه که این طلسم نشریه بشکنه. چرا همه دوازده ساله گروه تشکیل میدن همه کارشو می کنن ولی هیچوقت منتشر نمیشه؟

موفق باشید.
تمام قشنگیش به همون ورق زدنشه.
مگه کتاب ها توی سال 2025 توجیه پذیر نیستن؟
بنظرم بین این همه داده ای که روزانه از فضای مجازی میگیریم یه نشریه کاغذی میتونه خیلی جذاب باشه.

بنظرم بین این همه داده ای که روزانه از فضای مجازی میگیریم یه نشریه کاغذی میتونه خیلی جذاب باشه.
نشریه کاغذی باحاله ولی حداقل در این برهه زمانی به نظرم گروه ما توانایی انتشار به صورت فیزیکیش رو نداره باید حداقل یکی دو نسخه بیاد کیفیت کار رو ببینیم که اصلا مورد قبول بچه ها هست و ... بعدش می تونیم کارای بهتر و باحال تری انجام بدیم

• لایک
امتیازات: riri
خود من به هیچ وجه علاقه ای به مدرنیته ی دنیای امروزی و وابستگی به دنیای تک ندارم.
طبیعتا من هم علاقه ام به سمت نسخه فیزیکی هست ولی مهم علاقه ی یک قشر خاص نیست.

اگر واقعا آینده ی خیلی درخشانی رو برای نشریه متصور هستید باید همرنگ جماعتش کنید تا از قافله عقب نمونه.
در درجه ی بعدی تعداد کاربران فعال سایت نسبت به سال های قبل 2017 بسیار کمتره و واقعا الان فکر نمیکنم بیش از 100 یوزر فعال داشته باشیم تو سایت
یکی دیگه از مهم ترین چیز ها همینه که فلان گروه تلگرامی با همین مضمون n هزارتا ممبر داره ولی اینجا نه!
یه فکری به حال این هم بکنید.
میتونید جامعه ی بزرگتری اینجا داشته باشید با آدم های اکسپرت تری هنگ اوت کنید و حتی به منابع مالی برای این طرح یا بقیه طرح هاتون دسترسی پیدا کنید.
موفق باشید.

خود من به هیچ وجه به مدرنیته ی دنیای امروزی و این وابستگی به دنیای تک رو اصلا دوست ندارم و طبیعتا من هم علاقه ام به سمت نسخه فیزیکی هست.
ولی مهم علاقه ی یک قشر خاص نیست.
اگر واقعا آینده ی خیلی درخشانی رو برای نشریه متصور هستید باید همرنگ جماعتش کنید تا از قافله عقب نمونه.
در درجه ی بعدی تعداد کاربران فعال سایت نسبت به سال های قبل 2017 بسیار کمتره و واقعا الان فکر نمیکنم بیش از 100 یوزر فعال داشته باشیم تو سایت
یکی دیگه از مهم ترین چیز ها همینه که فلان گروه تلگرامی با همین مضمون n هزارتا ممبر داره ولی اینجا نه!
یه فکری به حال این هم بکنید.
میتونید جامعه ی بزرگتری اینجا داشته باشید با آدم های اکسپرت تری هنگ اوت کنید و حتی به منابع مالی برای این طرح یا بقیه طرح هاتون دسترسی پیدا کنید.
موفق باشید.
میتونیم مثلا در همون فیدیبو و ... در صورتی که موفق شد نشریه مون به صورت رایگان منتشرش کنیم این بهتره شاید

Back
بالا