ادامه نشریه سمپادیا

T2010

مهمان
سلام برای من کلا این کانسپت نشریه یا گاهنامه خیلی جذابه و کلا همیشه رویای اینو داشتم که مثلا یه گاهنامه ادبی طور بنویسم یا یه همچین چیزی. حالا اینجا به نظرم نشریه سمپادیا فرصت مناسبیه که دوباره احیا بشه با این حجم از خلاقیتی که توی ح.ب مشاهده میشه به نظرم میشه یه گاهنامه طور خوب نوشت. خلاصه خواستم اینجا اعلام کنم من داوطلبم برای بر عهده گرفتن یه سری از وظافیش. و آیا کس دیگه ای هست؟ و اصلا موافق این کار هستین؟

یک عضو موقت و مودی نمی‌خواین؟

• لایک
امتیازات: T2010
سلام منم حاضرم

• دابل‌لایک
منم برای بخش ادبی هستم :)

• دابل‌لایک
سلامممم اگر بخش معرفی کتاب خواستید روی من حساب کنید.
مرسی، بای.
پ.ن: یه بخش آگهی یا نیازمندی‌ها هم بذارید!

• دابل‌لایک
چه عجب یکی فکر نشریه افتاد
فک کنم آخرین ویرایشی که از نشریه داشتیم اونم نا تمام مربوط به سال ۲۰۲۰ هست ....😂😂
امامی دیگه نیست و نشریه هم با نبودش رفت

خیلی چیزا از اون تایم عوض شده شاید نشریه به صورت کاغذی چیز جالبی نباشه، هزینه هاش هم بالاست و توی 2025 توجیهی براش وجود نداره.
به نظرم نسخه دیجیتالی ش رو توی انتشارات های آنلاین بگذاریم برای فروش و درآمد حاصله رو خرج امور خیریه کنیم.
پلتفرم های آنلاین قابل مذاکره مثل فیدیبو و طاقچه و ...
البته برای اینکه کار نتیجه بخش باشه باید یک تیم رسانه ای پشتش باشه و برندینگ انجام بده واسه ی این اسم جدید.
اگه صرفا یه چیز معمولی میخواید اصلا هیچ نیازی به این کارا نیست و میتونید فایل رو توی همین سایت آپلود کنید
ولی اگه دنیای بزرگتری میخواید نیاز دارید به جدی کار کردن و برنامه ریزی دقیق.
موفق باشید.

خیلی چیزا از اون تایم عوض شده شاید نشریه به صورت کاغذی چیز جالبی نباشه، هزینه هاش هم بالاست و توی 2025 توجیهی براش وجود نداره.
به نظرم نسخه دیجیتالی ش رو توی انتشارات های آنلاین بگذاریم برای فروش و درآمد حاصله رو خرج امور خیریه کنیم.
پلتفرم های آنلاین قابل مذاکره مثل فیدیبو و طاقچه و ...
البته برای اینکه کار نتیجه بخش باشه باید یک تیم رسانه ای پشتش باشه و برندینگ انجام بده واسه ی این اسم جدید.
اگه صرفا یه چیز معمولی میخواید اصلا هیچ نیازی به این کارا نیست و میتونید فایل رو توی همین سایت آپلود کنید
ولی اگه دنیای بزرگتری میخواید نیاز دارید به جدی کار کردن و برنامه ریزی دقیق.
موفق باشید.
تمام قشنگیش به همون ورق زدنشه.
مگه کتاب ها توی سال 2025 توجیه پذیر نیستن؟
بنظرم بین این همه داده ای که روزانه از فضای مجازی میگیریم یه نشریه کاغذی میتونه خیلی جذاب باشه.

تمام قشنگیش به همون ورق زدنشه.
مگه کتاب ها توی سال 2025 توجیه پذیر نیستن؟
بنظرم بین این همه داده ای که روزانه از فضای مجازی میگیریم یه نشریه کاغذی میتونه خیلی جذاب باشه.
خود من به هیچ وجه علاقه ای به مدرنیته ی دنیای امروزی و وابستگی به دنیای تک ندارم.
طبیعتا من هم علاقه ام به سمت نسخه فیزیکی هست ولی مهم علاقه ی یک قشر خاص نیست.

اگر واقعا آینده ی خیلی درخشانی رو برای نشریه متصور هستید باید همرنگ جماعتش کنید تا از قافله عقب نمونه.
در درجه ی بعدی تعداد کاربران فعال سایت نسبت به سال های قبل 2017 بسیار کمتره و واقعا الان فکر نمیکنم بیش از 100 یوزر فعال داشته باشیم تو سایت
یکی دیگه از مهم ترین چیز ها همینه که فلان گروه تلگرامی با همین مضمون n هزارتا ممبر داره ولی اینجا نه!
یه فکری به حال این هم بکنید.
میتونید جامعه ی بزرگتری اینجا داشته باشید با آدم های اکسپرت تری هنگ اوت کنید و حتی به منابع مالی برای این طرح یا بقیه طرح هاتون دسترسی پیدا کنید.
موفق باشید.

اگر کیفیتش خوب بود هرکی میتونه داوطلبانه چاپ کنه یکی دو نسخه برای مدرسه خودشون و نوبتی به بچه ها یا کلاسا امانت بده
هرچی آروم آروم و با حوصله پیش بره تهش قشنگ میشه
میتونیم مثلا در همون فیدیبو و ... در صورتی که موفق شد نشریه مون به صورت رایگان منتشرش کنیم این بهتره شاید

درمورد اون بخشی که بنده رو تگ کردید من اوکیم اگر تا ماه بعد سالم و آنلاین بودم و همچنان به سایت و بچه‌ها سر میزدم حاضرم کمک کنم + راجب مذاکره با پلتفرم های آنلاین هم شاید بتونم یه کمک هایی بکنم

اگر کیفیتش خوب بود هرکی میتونه داوطلبانه چاپ کنه یکی دو نسخه برای مدرسه خودشون و نوبتی به بچه ها یا کلاسا امانت بده
هرچی آروم آروم و با حوصله پیش بره تهش قشنگ میشه
آره خیلی خوبه تبلیغ برای سایت هم میشه نود درصد بچه‌های سمپادی اینجا رو نمیشناسن

این صرفاً یک ایده‌ فرعیه:

یک زیردامنه روی sampadia می‌سازید، مثلاً pub.sampadia.com، این می‌شه نشریه سمپادیا، ولی خب آنلاین. صفحه اصلی توضیحات درمورد نشریه و آدم‌ها و ... و یک بخش دانلود که آرشیو چندساله و آخرین نسخه رو توش قرار می‌دید. بجای چاپ کردن و پخش کردنش و دردسرهای اینطوری هم می‌شه یک کیوآرکد چاپ کرد که لینک می‌شه به سایت و زد توی کتاب‌خونه‌های مدرسه، پخش و تبلیغش هم اینطوری راحت‌تر می‌شه. یک بخش هم می‌شه برای فرستادن حالت فیزیکیش قرار داد، یا هرکس خواست نسخه PDF رو چاپ کنه. نشریه رایگان و تقریباً بی‌هزینه.

از اونجایی که تگ شده بودم باید بگم که من رمان می‌نویسم و نویسنده این مدلی‌(برای نشریه) نیستم؛ با این وجود خوشحال می‌شم همکاری کنم و اگر دوست داشتید ستون داستان کوتاه یا دنباله‌دار داشته باشید با افتخار در خدمتم، ولی توی کار مقاله و مانند این حرفی برای گفتن ندارم :)

کار شعر هم همینطوره، گاهی شعر می‌گم ولی سواد ادبی ندارم؛ هر طور دوست داشتید و مناسب دیدید که از این قابلیتم استفاده کنید در خدمتم.

اگه جایی برای مفاهیم ریاضی بیشتر از سطح دبیرستان اینا داشتین رو من حساب کنید :)

Back
بالا