این رسپی های مجردی من توی خوابگاه بود اگر بعدا برگشتم خوابگاه عکس میگیرم ح ب میکنم 😅 رسپی های زیر شامل چیزبرگر خانگی، جوجه کباب تابه ای ، جوجه کباب سرخ شده 😅، بادمجون شکم پر و میرزا قاسمی هست
۱)
مقداری گوشت قرمز چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط یه قاشق نمک ،نوک قاشق زرد چوبه، کمی فلفل به مقدار دلخواه ،کمی زیره به مقدار دلخواه ورز بدید.... یه ماهیتابه کوچیک نسوز یکنفرع بر دارید ...به شکل همبرگر بندازیدش کف ماهیتابه شعله رو تنظیم کنید بزارید بپزه...همین حین اگر دوست دارید سیب زمینی هم همراهش باشه ... یه سیب زمینی هم حلقه ای خورد کنید بزارید دور چینش توی ماهیتابه تا با اب و روغنی که گوشت از خودش انداخته سرخ شه ...میتونید کمی هم در ماهیتابه رو بزارید گوشت مغز پخت شه ....دو عدد پنیر ورقه ای رو دو دقیقه اخر پس از اطمینان از پختن بندازید روی همبرتون و لذت ببرید !
۲)
دومین رسپی هم مربوط به جوجه کباب تابه ای ؟!..😅هست ....سینه مرغ رو چرخ کنید با یک پیاز متوسط،زعفران، زیره، نمک،فلفل طعم دار کنید ...یکمهم بزارید توی یخچال استراحت کنه .... سپس کف ماهیتابه تک نفره قبلی پهنش کنید سعی کنید مثل کباب برش بزنیدش یک سمت که سرخ شد برعکسش کنید تا طرف دیگههم سرخ شه ... جوجه ماهیتابه ای تون اماده اس با نون با برنج میل کنید
۳)
رسپی بعدی نیاز به وقت بیشتری داره....مقداری مرغ که به شکل جوجه ای خورد شده رو توی مواد جوجه کباب بخوابونید....ترجیحا همون زعفران ، ابلیمو، پیاز ،فلفل دلمه ای ,مقداری دوغ یا ماست، سس مایونز و کمی روغن زیتون,فلفل و نمک بهش اضافه کنید( کیوی نزنید له میشه) شش هفت ساعت بزارید توی مواد بمونه ....سپس از توی مواد خارج کنید و توی ماهیتابه سرخش کنید...
۴)
رسپیبعدی نیاز به حوصله بیشتری داره ...بادمجون رو باز کنید با چاقو از سطح شکم تا بتونید بعدا توش رو با مواد پر کنید ..توی ماهیتابه سرخش کنید ...توی ماهیتابه دیگر گوشت چرخ کرده سرخ کنید ( پیاز ,نمک,فلفل,و کلا چیزای مهم یادتون نره) سرخ که شد توی بادجون ها رو با این گوشت پر کنید ....سپس بادمجون ها رو بچینید کف ماهیتابه بزرگ تر با دیواره ی بلند تر ...یک سس مخصوص شامل گوجه فرنگی رنده شده ، رب گوجه ،کمی اب، نمک ،فلفل درست کرده و بریزید تا بادمجون شکم پر توش غوطه ور شه در ماهیتابه رو بزارید تا کمی با سس بپزه.... سس که غلیظ شد خاموش میکنیم مقداری از سس رو میریزیم روی بادمجون ها سپس میکشیم در ظرف و نوش جان میکنیم ... برای جلوگیری از باز شدن احتمالی شکم بادمجون ها میتونید از خلال دندون برای سفت شدنش استفاده کنید ....
۵)
بعدی میرزا قاسمی هست که خودم درست میکنم با کمی تغییر ...بزارید بامجون ها و گوجه ها خوب کبابی شه روی گاز...بعد بزارید توی یه قابلمه در شو ببندید تا بتونید راحت تر پوستشو بکنید ...پوست که گرفتید بادمجون و گوجه ها رو باهم ترکیب کنید ....همین حین یک پیاز رو خلالی خورد کنید توی روغن خوب سرخ کنید کمی فلفل سبز تازه که ترجیحا تند هم هست بهش اضافه کنید ...ترکیب گوجه و بادمجون رو بریزید توی قابلمه با مقدار مناسب روغن تفت بدید و تا جایی که دوست داشتید سرخ کنید نمک یادتون نره ...میتونید توی این مرحله ترکیب فلفل و پیاز رو اضافه کنید .....سیر رو فراموش نکنید حتما به مقدار دلخواه تون سیر رو جداگونه رنده کنید و سرخ کنید ...قبل از شکستن تخم مرغ سیر روهم اضافه کنید ...اگر تند دوست دارید یا فلفل سبز تند پیدا نکردید میتونید فلفل سیاه هم بزنید بهش ....توی این مرحله یکم دیگه روغن اضافه کنید ....تخم مرغ رو بشکنید توی قابلمه قبل از اینکه بپزه سریع همش بزنید تا خوب به مواد ترکیب شه بعد در قابلمه رو ببندید ...دو دقیقه صبر کنید و نوش جان کنید ..با بربری بیشتر میچسپه