آشپزی (رسپی های مجردی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mastermind81
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عدسی هم مجردی حساب میشه اگه دیشب قبل خواب عدسا رو ربخته بودین تو آب. دو مشت فک کنم زیادم باشه واسه یه نفر. یه دونه هم سیب زمنی حال نداشتی پوستشم نکن فقط خوردش کن. همونم نکردی نکردی. فقط یه قاشق ربه ره یادت نره. نمکم بزن. ادویه‌های دیگه هم بلد نیستی یه چی هست بهش میگن کاری. زردچوبه ره می‌مونه. قد نمک بزن جوابه. بسم الله‌م نگو شیطون گشنه‌شه.

+مدیر جان لطفا تصفیه کن این جا ره.

پ.ن: پیاز یادم رفت! حال داشتی خورد کن نداشتی پوستشو بکن بنداز توش انقد بمونه تا شفاف بشه مث دلتون سیسیا.💅

این رسپی های مجردی من توی خوابگاه بود اگر بعدا برگشتم خوابگاه عکس میگیرم ح ب میکنم 😅 رسپی های زیر شامل چیزبرگر خانگی، جوجه کباب تابه ای ، جوجه کباب سرخ شده 😅، بادمجون شکم پر و میرزا قاسمی هست

۱)
مقداری گوشت قرمز چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط یه قاشق نمک ،نوک قاشق زرد چوبه، کمی فلفل به مقدار دلخواه ،کمی زیره به مقدار دلخواه ورز بدید.... یه ماهیتابه کوچیک نسوز یک‌نفرع بر دارید ...به شکل همبرگر بندازیدش کف ماهیتابه شعله رو تنظیم کنید بزارید بپزه...همین حین اگر دوست دارید سیب زمینی هم همراهش باشه ... یه سیب زمینی هم حلقه ای خورد کنید بزارید دور چینش توی ماهیتابه تا با اب و روغنی که گوشت از خودش انداخته سرخ شه ...میتونید کمی هم در ماهیتابه رو بزارید گوشت مغز پخت شه ....دو‌ عدد پنیر ورقه ای رو دو دقیقه اخر پس از اطمینان از پختن بندازید روی همبرتون و لذت ببرید !

۲)
دومین رسپی‌ هم مربوط به جوجه کباب تابه ای ؟!..😅هست ....سینه مرغ رو چرخ کنید با یک پیاز متوسط،زعفران، زیره، نمک،فلفل طعم دار کنید ...یکم‌هم بزارید توی یخچال استراحت کنه .... سپس کف ماهیتابه تک نفره قبلی پهنش کنید سعی کنید مثل کباب برش بزنیدش یک سمت که سرخ شد برعکسش کنید تا طرف دیگه‌هم سرخ شه ... جوجه ماهیتابه ای تون اماده اس با نون با برنج میل کنید

۳)
رسپی بعدی نیاز به وقت بیشتری داره....مقداری مرغ که به شکل جوجه ای خورد شده رو توی مواد جوجه کباب بخوابونید....ترجیحا همون زعفران ، ابلیمو، پیاز ،فلفل دلمه ای ,مقداری دوغ یا ماست، سس مایونز و کمی روغن زیتون,فلفل و نمک بهش اضافه کنید( کیوی نزنید له میشه) شش هفت ساعت بزارید توی مواد بمونه ....سپس از توی مواد خارج کنید و توی ماهیتابه سرخش کنید...

۴)
رسپی‌بعدی نیاز به حوصله بیشتری داره ...بادمجون رو باز کنید با چاقو از سطح شکم تا بتونید بعدا توش رو با مواد پر کنید ..توی ماهیتابه سرخش کنید ...توی ماهیتابه دیگر گوشت چرخ کرده سرخ کنید ( پیاز ,نمک,فلفل,و کلا چیزای مهم یادتون نره) سرخ که شد توی بادجون ها رو با این گوشت پر کنید ....سپس بادمجون ها رو بچینید کف ماهیتابه بزرگ تر با دیواره ی بلند تر ...یک سس مخصوص شامل گوجه فرنگی رنده شده ، رب گوجه ،کمی اب، نمک ،فلفل درست کرده و بریزید تا بادمجون شکم پر توش غوطه ور شه در ماهیتابه رو بزارید تا کمی با سس بپزه.... سس که غلیظ شد خاموش میکنیم مقداری از سس رو میریزیم روی بادمجون ها سپس میکشیم در ظرف و نوش جان میکنیم ... برای جلوگیری از باز شدن احتمالی شکم بادمجون ها میتونید از خلال دندون برای سفت شدنش استفاده کنید ....

۵)
بعدی میرزا قاسمی هست که خودم درست میکنم با کمی تغییر ...بزارید بامجون ها و گوجه ها خوب کبابی شه روی گاز...بعد بزارید توی یه قابلمه در شو ببندید تا بتونید راحت تر پوستشو بکنید ...پوست که گرفتید بادمجون و گوجه ها رو باهم ترکیب کنید ....همین حین یک پیاز رو خلالی خورد کنید توی روغن خوب سرخ کنید کمی فلفل سبز تازه که ترجیحا تند هم هست بهش اضافه کنید ...ترکیب گوجه و بادمجون رو بریزید توی قابلمه با مقدار مناسب روغن تفت بدید و تا جایی که دوست داشتید سرخ کنید نمک یادتون نره ...میتونید توی این مرحله ترکیب فلفل و پیاز رو اضافه کنید .....سیر رو فراموش نکنید حتما به مقدار دلخواه تون سیر رو جداگونه رنده کنید و سرخ کنید ...قبل از شکستن تخم مرغ سیر روهم اضافه کنید ...اگر تند دوست دارید یا فلفل سبز تند پیدا نکردید میتونید فلفل سیاه هم بزنید بهش ....توی این مرحله یکم دیگه روغن اضافه کنید ....تخم مرغ رو بشکنید توی قابلمه قبل از اینکه بپزه سریع همش بزنید تا خوب به مواد ترکیب شه بعد در قابلمه رو ببندید ...دو دقیقه صبر کنید و نوش جان کنید ..با بربری بیشتر میچسپه

آقا قرمه سبزی با سبزی خشکی لطفا بگید. من شدیدا لازم دارم. با نسخه های توی اینترنت رفتم جلو افتضاح شد

آقا قرمه سبزی با سبزی خشکی لطفا بگید. من شدیدا لازم دارم. با نسخه های توی اینترنت رفتم جلو افتضاح شد
خودم تاحالا امتحان نکردم ولی خب منطقا اول بذار با آب بپزه(توی شویدپلو شوید خشک بعد پختن مشابه شوید تازه یا فریزری میشه- همینطور سبزی آش) بعد سرخش کن و ادامه ماجرا

پاستای نیمه آماده چیه، پاستا خودش غذای سریعه.
پاستای قرمز اسون ترین نوع پاستا عه
به این صورت که فیله مرغو تیکه میکنی میذاری با ادویه جات بپزه، خوب که پخت یه قاشق رب میزنی (ما به طور جدی با رب مخالفیم گوجه رو صاف میکنیم میریزیم ولی دیگه سریع نیست :)))، رنگ رب که در اومد پنیر خامه ای و خامه میزنی، یه ذره هم آب خود پاستا رو (من خامه نمیزنم سنگین میشه)
بعدم که احساس کردید سسش در اومد پاستا و پارمزان میریزی توش، از نظر اقتصادی اگه میخواید به صرفه باشه و سبک تر هم باشه بیشتر پنیر خامه ای بریزید که پارمزان کمتری بگیره.
روش هم اگر پودر ریحان داشتید بریزید خیلی خوب میشه.
همین رسپی با میگو هم جالب میشه اگر دوست داشته باشید.

خودم تاحالا امتحان نکردم ولی خب منطقا اول بذار با آب بپزه(توی شویدپلو شوید خشک بعد پختن مشابه شوید تازه یا فریزری میشه- همینطور سبزی آش) بعد سرخش کن و ادامه ماجرا
همین کارو کردم. اول تو ابجوش ده دقیقه تا بیست دقیقه گذاشتم بعد سرخش کردم. اصلا خوب نشد

همین کارو کردم. اول تو ابجوش ده دقیقه تا بیست دقیقه گذاشتم بعد سرخش کردم. اصلا خوب نشد
نباید بپزیش، صرفا کمی توی آب گرم بذارشون یکم آب بگیرن به خودشون (خیساندن) بعد با ابکش ابشو بگیر و بریزش روی گوشت تفت خورده🥰
البته فکر کنم اگر بعد از خیساندن توی روغن جداگونه کاملا سرخش کنی بهتره چون که در صورت سرخ نکردن، قورمه‌ت با سبزی ای که فقط با گوشت تفت خورده یکم زیادی سبز و اب‌پزیه، سبزی قورمه باید کاملا سرخ بشه تا رنگش از سبز به تقریبا سیاه بزنه...

سالاد چرت و پرت من :)
این یه سالاد خیلی خوشمزه‌ستتتت من هر وقت خونه تنها باشم درست میکنم همش بیست دقیقه یا نیم ساعت اینا طول می‌کشه من موادشو برای یه کاسه میگم میتونین کم و زیادش کنین 💓💓💓

ماکارونی شکلی یک لیوان
ماست دو قاشق
شوید خشک شده
خیارشور
سیب زمینی پخته یدونه
نمک
فلفل
آبلیمو (اختیاری)
پودر سیر (اختیاری)

ماکارونی شکلی رو میندازین تو آب تا بپزه و سیب زمینی هم ۴ تکه کنید و پوستشو بگیرید و بندازید تو آب تا بپزه (اینجوری توی ۸ دقیقه میپزه و نمی‌خواد دیگه کلی منتظر بمونید💗)
بعد تا وقتی اون میپزه ماست رو بیارید و بهش نمک و فلفل اضافه کنین (اگه دلتون خواست آبلیمو بزنید)

حالا وقتی ماکارونی رو آبکش کردین ( من خودم حوصله ندارم از اون سوراخ رو در قابلمه استفاده میکنم:)). ) ماست رو بهش اضافه کنین و سیب زمینی هم نگینی خورد کنین اضافه کنین
خیارشور نگینی خورد بشه
اگه هم دلتون خواست شوید خشک اضافه کنین و از بهشت لذت ببرید 💗💗💗💗💗

این یه سالاد پایه‌ست همه چیز میشه بهش اضافه کرد و تنوع داد من لوبیا هم اضافه کردم خوب شد
ذرت پخته هم خییییلی خوشمزه میشه اگه در دسترس بود
کلا با خلاقیت میشه بهش تنوع داد✨💅🏻

با سبزی خشک بنظرم ترکیب سبزی‌ها درست در نمیاد و معمولا تلخ میشه. من تاحالا ندیدم با سبزی خشک خوب در بیاد.

سالاد الویه هم خیلی ساده ست. تخم مرغ يکي دو تا، سيب زمینی دو تا، مرغ یه چسه، نخود یه مشت پرت می کني تو ديگ تا آب پز بشه و نرم، بعد له می کني سس می زني و خيار شور. حال نداشتی جداگانه بمال رو نون منم دعا کن.

جدی چرا هیچکدومتون به نون پنیر با ریحون اشاره ای نکرد؟
من تنها باشم کلا اینو میخورم چون تنبل تر از این حرفام😂😂

نون و هندونه يا انگورم غذای سنتي و دم دستی خوبیه.نون و کره هم من دوس دارم.

راستی اگه غذا هست ولی کمه، توش تخم مرغ بزني تقريبا رو هر غذایی جوابه.

اگه هم پروتئين کم داشتی و حال نداشتی، یه مشت سویا بریز تو آب همونو بریز تو غذات بذار ده دقيقه بپزه.
ربم بپا زياد نزنی که کل غذا رو حروم می کنه‌.

پ.ن: اگه روغن نداشتی ماهیتابه رو قشنگ داغ کن بعد متاعو بریز توش. به خاطر اثر لیدن فراست احتمال سوختنش کم میشه.

مواد مورد نیاز : سیب زمینی / کره / فلفل قرمز و سیاه / نمک

اول سیب زمینی هارو تمیز میشورین و بدون اینکه پوست بگیرین از وسط نصفشون میکنید
بعدش با نوک چاقو داخلشون خط میندازید تا کره قشنگ توش نفوذ کنه

بعدش روی هر کودوم یکم کره میذارید
فلفل و نمک میریزید

بعدش میذارید تو فر ( ۲۳۰ درجه ۱ ساعت)

تامام

غذای من دراوردی پز که نمیدونم کسی گفته یا نه: سیب زمینی تخم مرغ (من میگم سیب زمینی گوله)
سیب زمینی و تخم مرغ رو میپزید
پیاز نگینی خورد میکنید، میزارید طلایی بشه، رب میزنید بعد اون سیب زمینی و تخم مرغ پخته رو ریز خورد میکنید رو اون پیاز و رب، با گوشت کوب می‌کوبید که له بشه و هم می‌زنید که رب پخش بشه + ادویه (نمک و فلفل)
با نون یا خالی میشه خورد
سس مایونز خیارشور گوجه اینا هم به خودتون بستگی داره

واحد بین المللی اندازه گیری جرم:
به ده تا لایک نرسید ولی به خاطر گل روی شما دوستان نيم روی سربازی رو آموزش میدم:

مواد لازم: فقط تخم مرغ!
می شکنی تو یه مایتابه کوچيک، درشو میذاری دو ساعت رو بخاری با شعله پايين
خواستی بيشتر درست کن به داداش خدمتیاتم برسه تک خور نباش. نون لواشم از ميان دوره آوردی با خودت دیگه مگه نه‌؟

سیب و پنیر
اول سیب زمینی رو خلالی میکنی
بعد سرخش میکنی بنده خدارو
بعد میریزی توی یه ظرف
بعد یکم پنیر پیتزا + گودا
بعدش انواع و اقسام کالباس و سوسیس میریزی روش به مقدار زیاد
فلفل و نمک(نمک به مقدار کم) و فلفل سیاه و آویشن میریزی روش
بعد بازم کلی پنیر پیتزا میریزی روش بعد چندتا پپرونی میزاریش روش و یکم آویشن
میزاری تو فر تا روش طلایی شه
و بوم
غذای خوشمزه

Back