تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
من فقط بین پیام ها دیدم یکی از عزیزان نوشته بود عادی سازی نکنید تجاوز رو

هر کی کرد بگید من باهاش برخورد کنم

نه به عنوان همدردی با شما

چون خودم قربانی بودم.

خیلی دلم نمیخواست اینو اینجا بگم ولی متاسفانه کلاس ششم داخل مدرسه ای درس خوندم که فکر کنم بهمن ماه اینا بود اون مسئول ورزشمون رو به جرم تجاوز به بچه ها اخراج کردن

مشخص شد از تمام اعضای تیم فوتسال مدرسه در ازای عضو شدن تو تیم مدرسه خواسته بود شلوار هاشون رو بکشن پایین

خود من بدبخت رو هم بخاطر قوانین چرت مدرسه که تعویض لباس ورزشی داخل مدرسه باید انجام میشد تنهایی گیرم انداخت

عرف لباس عوض کردن این بود که توی رختکن همه باهم عوض میکردیم اما خب من چون دوست نداشتم خجالت میکشیدم اجازه میگرفتم میرفتم طبقه بالا عوض میکردم؛ اونجا ورود ما دانش آموز ها ممنوع بود

یبار وسط عوض کردن لباس اومد بالا و گیر داده بود که چاقم و داشت بازرسی بدنی میکرد دست میزد به عضلات سینم

۲ ۳ بارم نذاشت سر کلاس برم به زور کمک کردن توی کارای مدرسه بعد کمک کردن میبرد نمازخونه اساتید بزور بغلم میکرد

درد ماجرا این بود که ما چون پسر بودیم هیچ کدوممون رومون نمیشد بهم بگیم همچین چیزی داره رخ میده

البته سطح من از بقیه خیلی کمتر بود بقیه خیلی بیشتر از این حرفا بود

خلاصه من و امثال من تو هیچ داده ای حساب نشدیم کسیم نتونستیم خبر دار کنیم چون به قول شماها اولین انگشت اتهام میخوره به سمت خودمون

این تروما روی من مونده دوستای نزدیکم تا الان خیلی هاشون نمیدونستن که چرا من از بغل کردن و بی اجازه دست زدن بهم انقدر واکنش خصمانه نشون میدم
متاسفم :(💙
واقعا منظور هیچکدوم از ما توهین به هیچکس نبود
ما دقیقا این عمل وحشیانه یه عده مریض رو مورد اعتراض قرار دادیم
دقیقا داریم با این اعمال مبارزه میکنیم تا سر یکی دیگه از هیچ جنسی زن مرد کودک پیر نیاد

مورد تجاوز صحبت کرد
در مورد تجاوز یا مرد ستیزی؟

حالا که افتاده یه نفر حق داره هر چی میخواد بگه هرچی هررررچی متوجه شدید؟ با اشخاص درستی که طرف نیستیم بخوایم احترامشونو نگه داریم
توهین به کل مردای ایرانی شاخ و دم نداره گناه خودتو نشور خانوم به نسبت محترم

چطور به خودتون میگید منطقی
از بین شماها یکیتون اومد جز با مظلوم نمایی و مغلطه با آمار و ارقام با من صحبت کنه؟

شما به وضوح زن ستیزی میکنی
الان دقیقا شما داری مردسالاری میکنی نه؟:))

از بین شماها یکیتون اومد جز با مظلوم نمایی و مغلطه با آمار و ارقام با من صحبت کنه؟

پسر خوب
جواب منو بده
کدوم خانمی به بانگ علی پاشا اندازه ی شما اور ری اکت داد؟

محمد جان بس کن

اولا هیچ آمار و ارقام مستندی وجود نداره دوما داشته باشه چیو میخوایم نتیجه بگیریم ازش

پسر خوب
جواب منو بده
کدوم خانمی به بانگ علی پاشا اندازه ی شما اور ری اکت داد؟
خانوم خوب
توام جواب منو بده
کدومتون اومدین با احترام جواب نقد منو بدین؟

من تو متن اون خانم ندیدم نوشته باشه مرد ایرانی
پس چرا جبهه میگیری وقتی حتی متن رو کامل نخوندی
علنا گفت نر ایرانی من الان بگم ماده ی ایرانی همه ماده ها فلانن این آشوب صد برابر مخرب تر میشد

جدی حال یه ایران بده.

هیچ کدوم صحبت همدیگه رو متوجه نمی‌شید، گیر دادید به کلمات و جزئیاتی که از بحث اصلی دور شید

اینقد هم تجاوز رو نرمالایز نکنید این ارزشش هیچ از 'حتما دختره یه کاری کرده بهش تجاوز شده' کم نیست

جز ماجرای این تجاوز چقد اتفاق تو ایران همین تهران از کشتن و مفقود شدن دخترا هست.
خلاصه که خیلی شرایط مناسبی نیست دلتون از این اوضاع پر باشه، حق دارین. 🫶

متاسفم 😔💙
واقعا منظور هیچکدوم از ما توهین به هیچکس نبود
ما دقیقا این عمل وحشیانه یه عده مریض رو مورد اعتراض قرار دادیم
نمیگم زیادیم ولی خب یه تعدادی اینطوری هستیم تو جامعه که هیچ وقت جرات نکردیم اطلاع بدیم

بعد از یک زمانی هم بگذره صدات در بیاد میگن چرا الان گفتی

ولی خب این مسایل به وفور داخل دبستان های پسرونه و راهنمایی رخ میده و هیچ آماری هم ازش در نمیاد چون هیچ پسری تو اون سن جرات نداره اینو بیان کنه

زمان ما هم نمیدونم کی این رو گفته بود

من خودم عقل نداشتم که فکر میکردم وقتی اجازه دارم جدا از بقیه لباس عوض کنم یعنی لطف داره بهم میشه ولی این دامی بود که خودم پریدم توش

خانوم خوب
توام جواب منو بده
کدومتون اومدین با احترام جواب نقد منو بدین؟
ببخشیدا شما شورشو در آوردید
وگرنه کسی به شما چیز بدی نگفت شروع کردید به حمله های بی معنی
اعصاب بقیه رو داغون کردید و عرضم به حضورتون تو بحث حلوا خیرات نمیکنن
همچنان جواب منو ندادید !!!!!!

نمیگم زیادیم ولی خب یه تعدادی اینطوری هستیم تو جامعه که هیچ وقت جرات نکردیم اطلاع بدیم

بعد از یک زمانی هم بگذره صدات در بیاد میگن چرا الان گفتی

ولی خب این مسایل به وفور داخل دبستان های پسرونه و راهنمایی رخ میده و هیچ آماری هم ازش در نمیاد چون هیچ پسری تو اون سن جرات نداره اینو بیان کنه

زمان ما هم نمیدونم کی این رو گفته بود

من خودم عقل نداشتم که فکر میکردم وقتی اجازه دارم جدا از بقیه لباس عوض کنم یعنی لطف داره بهم میشه ولی این دامی بود که خودم پریدم توش
دقیقا
متاسفانه همین تازگیا تو یه مدرسه دبستان اتفاق افتاد و از یاد برده شد
مربوط به یه جنس هم نیست
برا همه همه مطرحه
و باید باهاش به شدت مقابله بشه
حالا نمیدونم با جرایم سنگین یا ...

دقیقا
متاسفانه همین تازگیا تو یه مدرسه دبستان اتفاق افتاد و از یاد برده شد
مربوط به یه جنس هم نیست
برا همه همه مطرحه
و باید باهاش به شدت مقابله بشه
حالا نمیدونم با جرایم سنگین یا ...
حالا اون زمان یادمه براش حکم ممنوعیت تردد تا ۳ کیلومتری مدرسه بریده بودن

ولی خب من سال ششمم بدترین سال زندگیم بود

چون سال اولم بود اون مدرسه بودم دوستی نداشتم

از اونورم این اینطوری بام رفتار میکرد بچه ها فکر کرده بودن خبرچین مدرسم از اون طرفم اینکارا و اون درخواست ها رو میکرد

عملا سال افتضاحی بود

حالا اون زمان یادمه براش حکم ممنوعیت تردد تا ۳ کیلومتری مدرسه بریده بودن

ولی خب من سال ششمم بدترین سال زندگیم بود

چون سال اولم بود اون مدرسه بودم دوستی نداشتم

از اونورم این اینطوری بام رفتار میکرد بچه ها فکر کرده بودن خبرچین مدرسم از اون طرفم اینکارا و اون درخواست ها رو میکرد

عملا سال افتضاحی بود
عمیقا متاسفم و نمیدونم چی بگم امیدوارم تاوان این کاراش رو اون شخص به بدترین شکل پس بده :(

@F.ASK
البته که همه ی نرها و نه فقط نر ایرانی 🚶‍♀️
جای جبهه گیری های بی معنا و مزخرف شروع کنید به اصلاح خودتون از ما که گذشت شاید یه ۵۰ سال بعدی چیزی جامعه تحول فرهنگی دید ازتون
حرف خودته نه؟🥸
برنخورده این حرفا.. چون رفتارم شبیه چیزی که بهش توهین میشه نبوده..
شاید بیشتر باید به خودتون نگاه کنین که چرا بهتون برمی‌خوره"
آره.
اینم حرف رفیقته
بعدم استاد، اگه علیه انتقاد به مذکر جماعت حرف میزنی نباید خودت حداقل تاییدیش نباشی عزیزم؟؟
که خداروشکر وضعیتت برای من و خیلیای دیگه روشنه اقای نسبتا محترم!
فشاری نشو، برو کنار بزا باد بیاد، فعلا فعلنا منافعت در خطر جدی نیست، ازین خورده ریزا بگذر خونت کثیف نشه
اینم حرف مقدلته
و ده ها پیام دیگه به اعتراض من
منم هنوز جوابی نگرفتم که بخوام جوابی بهت پس بدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا