- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- ماه
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
متاسفممن فقط بین پیام ها دیدم یکی از عزیزان نوشته بود عادی سازی نکنید تجاوز رو
هر کی کرد بگید من باهاش برخورد کنم
نه به عنوان همدردی با شما
چون خودم قربانی بودم.
خیلی دلم نمیخواست اینو اینجا بگم ولی متاسفانه کلاس ششم داخل مدرسه ای درس خوندم که فکر کنم بهمن ماه اینا بود اون مسئول ورزشمون رو به جرم تجاوز به بچه ها اخراج کردن
مشخص شد از تمام اعضای تیم فوتسال مدرسه در ازای عضو شدن تو تیم مدرسه خواسته بود شلوار هاشون رو بکشن پایین
خود من بدبخت رو هم بخاطر قوانین چرت مدرسه که تعویض لباس ورزشی داخل مدرسه باید انجام میشد تنهایی گیرم انداخت
عرف لباس عوض کردن این بود که توی رختکن همه باهم عوض میکردیم اما خب من چون دوست نداشتم خجالت میکشیدم اجازه میگرفتم میرفتم طبقه بالا عوض میکردم؛ اونجا ورود ما دانش آموز ها ممنوع بود
یبار وسط عوض کردن لباس اومد بالا و گیر داده بود که چاقم و داشت بازرسی بدنی میکرد دست میزد به عضلات سینم
۲ ۳ بارم نذاشت سر کلاس برم به زور کمک کردن توی کارای مدرسه بعد کمک کردن میبرد نمازخونه اساتید بزور بغلم میکرد
درد ماجرا این بود که ما چون پسر بودیم هیچ کدوممون رومون نمیشد بهم بگیم همچین چیزی داره رخ میده
البته سطح من از بقیه خیلی کمتر بود بقیه خیلی بیشتر از این حرفا بود
خلاصه من و امثال من تو هیچ داده ای حساب نشدیم کسیم نتونستیم خبر دار کنیم چون به قول شماها اولین انگشت اتهام میخوره به سمت خودمون
این تروما روی من مونده دوستای نزدیکم تا الان خیلی هاشون نمیدونستن که چرا من از بغل کردن و بی اجازه دست زدن بهم انقدر واکنش خصمانه نشون میدم

واقعا منظور هیچکدوم از ما توهین به هیچکس نبود
ما دقیقا این عمل وحشیانه یه عده مریض رو مورد اعتراض قرار دادیم
دقیقا داریم با این اعمال مبارزه میکنیم تا سر یکی دیگه از هیچ جنسی زن مرد کودک پیر نیاد