• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ممنونممممممم🩵
فقط اینکه hbها باهم فرق دارن که گفتی hb نرم؟
کاش اتود رو اجازه بدن
من اگه قرار باشه ریاضی رو با مداد حل کنم باید ۱۰تا مداد ببرم :((
H: خاک رس و سختی
B: نرمی
مداد HB به لحاظ سختی مداد متوسطیه و برای پر کردن پاسخ‌برگ مناسبه‌. منتها اگر مداد برای حل کردن سوالات می‌خواید، می‌تونید از مدادهای H و 2H استفاده کنید. اگر هم حس کردید سختی مداد HB براتون زیاده، از مداد 2B می‌تونید استفاده کنید که هم تیره‌تره هم نرم‌تر. من یه تست هم براتون می‌ذارم از انواع سختی مداد:
795415_26IMG-20260815-180208.jpg

مدادهایی که B بزرگ‌تری دارن یعنی نرم‌ترن و سیاهی بیشتری روی کاغذ به جا می‌ذارن رو اگر می‌برید، حتما حواستون باشه چندتا ببرید و نوکشون تیزتر باشه چون زود نیاز به تراش پیدا می‌کنن و حواستون به پخش شدن رنگشون هم باشه چون همین‌طوری که تو عکس زیر می‌بینین، بیشترین پخش برای Bهای بزرگ‌تره:
6a4f15_26IMG-20260815-180251.jpg

اینکه نکنه مدادم خوب نباشه و پاسخبرگ رو سیاه کنه هم به استرسام اضافه شد :((
.
همین مدادی که توی مارکوپولو هست خوبه دیگه؟👩🏻‍🦯
منم تا الان با همین مداده ازمون میدادم
بهش عادت کردم
ایشالا که کار در بیاد با همین😂😭

بچه ها درسنامه خوب برای ریاضی میشناسید؟ یچیزی باشه همه چی رو پوشش بده

• دابل‌لایک
امتیازات: aLiG
من تاحالا درسنامه کامل واقعاً ندیدم به جز جزوه کرمی اگه می‌خوای خودت بخونی جزوه پرشده بخون پیشنهاد من

• دابل‌لایک
بچه ها من دارم تجزیه میشم از استرس
شما هم روزای آخر اینجوری شدین؟ مغزم خاموشه کامل، کل روز اینجوری نیستم ولی هر چی نزدیک‌تر میشیم شدید تر میشه
چه غلطی کنم:((

شما هم روزای آخر اینجوری شدین؟ مغزم خاموشه کامل، کل روز اینجوری نیستم ولی هر چی نزدیک‌تر میشیم شدید تر میشه
کاملا طبیعیه که سطح استرست بالاست ولی به خودت یادآوری کن که قرار نیست بری در سه ساعت صد درصد کار رو جمع کنی و بیای و بخش مهمی از کار رو جمع کردی و فقط چهل درصد مونده که کامل تمومش کنی در نتیجه کل سرنوشتت رو در سه ساعت به دستت نداده‌ن. نگران نباش، با آرامش جمع‌بندی کن، آزمون بزن و تحلیل کن مدام که لکه‌گیری کوچیکی هم اگر لازمه انجام بدی که با آرامش هر چه بیشتر بری سر جلسه. موفق باشی.

من موقعی که کارت ورود به جلسه‌م اومد انگار یه لحظه خیلی واقعی با حقیقت رو به رو شدم و همه‌ی وجودم استرس شده بود. اصلا نمی‌دونستم چه کار دارم می‌کنم. دیگه سعی می‌کردم کارایی که برام آرام‌بخش بود مثل گوش دادن به یه آهنگ آروم یا مثلا نقاشی‌های بهم‌ریخته که ذهنمو آروم می‌کردم انجام بدم تو استراحتام. ورزش های سبک هم کمک می‌کردن.
برای درس هم همش فکر می‌کردم اگه نخونم چیزی قراره زحماتم از بین بره در حالی که تفکر درستی نیست و صرفاً همون حفظیات که زود یادم می‌رفت رو یه مرور تونستم انجام بدم چون واقعا انقدر استرس داشتم مغزم کار نمی‌کرد.
صرفاً تلاش برای کنترل و کم کردنش بهت خیلی کمک می‌کنه. فکر نکن وای چقدر استرس من زیاده، وای چرا من اینجوری شدم و قراره مشکلی به وجود بیاره و یا نمی‌ذاره درس بخونم یا مغزم دیگه کار نمی‌کنه. طبیعیه این حالت کاملاً: ))

خیلییییییییی ممنونم🩵🫂

در رابطه با مداد
من دیروز رفتم سه مدل مداد گرفتم که این چند روز امتحان کنم، میتونید اینکارو کنید.
یکیش الیپونه که ننوشته مدلشو
یکیش فابرکاستل 2B
یکیشم rubix HB
که هر سه تاش خیلی خوبن. مبتونید با یه پاسخبرگ برید لوازم تحریری و همونجا امتحان کنید

در رابطه با مداد
من دیروز رفتم سه مدل مداد گرفتم که این چند روز امتحان کنم، میتونید اینکارو کنید.
یکیش الیپونه که ننوشته مدلشو
یکیش فابرکاستل 2B
یکیشم rubix HB
که هر سه تاش خیلی خوبن. مبتونید با یه پاسخبرگ برید لوازم تحریری و همونجا امتحان کنید
همشون خوبن ولی احساس میکنم سرعت پر کردنم با الیپون بیشتره و نرم تره

• لایک
امتیازات: Iliap
بچه ها درسنامه خوب برای ریاضی میشناسید؟ یچیزی باشه همه چی رو پوشش بده
درسنامه ریاضی آیکیو ولی اونی که صابری نوشته. اونی که ویژه کنکور ۱۴۰۳ عه و جلدش بنفشه. نه جدیدا که جلدشون آبیه و مولفشون فرق داره.

• دابل‌لایک
درسنامه ریاضی آیکیو ولی اونی که صابری نوشته. اونی که ویژه کنکور ۱۴۰۳ عه و جلدش بنفشه. نه جدیدا که جلدشون آبیه و مولفشون فرق داره.
آره اتفاقا پی‌دی‌اف چاپ 1402 رو پیدا کرده بودم😂❤️
دم شما گرم

• دابل‌لایک
آره اتفاقا پی‌دی‌اف چاپ 1402 رو پیدا کرده بودم😂❤️
دم شما گرم
دقیقا همون کامل ترینشونه اگه ویژه کنکور ۱۴۰۳ عه
واقعا همه چیزو پوشش میده

• دابل‌لایک
جدا سر مداد نگران هستید؟
من سه سال کنکور دادم هر سال هم دوتا که سرجمع میشه ۶ تا قبل اونم دوسال المپیاد دادم هر کدوم دو مرحله که میشه ۱۰ مرحله تا بحال به مشکل خاصی نخوردم:)) با مداد نوکی‌ نوشتم مداد طراحی کنکور دادم با مداد معمولی هاچ ب هم دادم
یه نکته ای که هست اینه مداد های طراحی که حالا سری ب ها میشه درسته نرم تره ولی رد بیشتری بجا میزاره پاک کردنش سخت تره

مداد معمولی هاچ ب فکتیس و فابر خوبن با پاک کن فابر که خوب پاک میکنه
سخت نگیرید خلاصه واقعا

آخرین ویرایش:
  • گریه
Back
بالا