نرگسیوم
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرِ هرت
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
گفتم مهروماه دارم... هنوز تموم نشده مسلماً.منبع اول چی زدی
گفتم مهروماه دارم... هنوز تموم نشده مسلماً.منبع اول چی زدی
نمیدونم مهرماه در چه سطحیه، ولی اگه پایین تر از نشر الگوئه بنظرم میتونی منبع دوم نشر هم بزنیگفتم مهروماه دارم... هنوز تموم نشده مسلماً.
کلاً منبع دومم رو الآن همزمان با منبع اول بزنم؟ یا..؟نمیدونم مهرماه در چه سطحیه، ولی اگه پایین تر از نشر الگوئه بنظرم میتونی منبع دوم نشر هم بزنی
اونقدر اطلاعی ندارم واقعا. شاید بچه ها بهتر بتونن راهنمایی کننکلاً منبع دومم رو الآن همزمان با منبع اول بزنم؟ یا..؟
کی باید منبع دوم رو شروع کرد؟
نردبام کتاب خوبیهبچهها واسه منبع دوم ریاضی چی بزنیم؟
من مهروماه دارم الآن. معلمم میگفت نردبام/آیکیو.
منظورم این بود جامع مهروماه یا پاورتستگفتم مهروماه دارم... هنوز تموم نشده مسلماً.
منبع اول باید تموم بشه، بعد دومی رو شروع کنیکلاً منبع دومم رو الآن همزمان با منبع اول بزنم؟ یا..؟
کی باید منبع دوم رو شروع کرد؟
آهان :))منظورم این بود جامع مهروماه یا پاورتست
اوکیه
میتونی به الگو هم فکر کنی
ولی به نظرم بشین کنکورهای مختلف و آزمون آزمایشی های سال های قبل رو به جاش بزن
مرسی مرسییی.منبع اول باید تموم بشه، بعد دومی رو شروع کنی
منبع دوم رو ما سال کنکور یه حالت روتین طور شبانه میزدیمگفتم مهروماه دارم... هنوز تموم نشده مسلماً.
مهروماه کتاب خوبیهبچهها واسه منبع دوم ریاضی چی بزنیم؟
من مهروماه دارم الآن. معلمم میگفت نردبام/آیکیو.
ممنونممهروماه کتاب خوبیه
ایکیو هم کتاب خوبیه ولی اگر تصورت اینه ۱۰۰ درصد سطح بالاست خب اینطور نیست. رنج سوالات متوسط و سخت اش نسبت به بقیه کتاب ها بیشتره.
اگه درصد ریاضیت خوبه میتونی سویچ کنی روی نردبام اگه متوسطی بهتره سویچ کنی روی ایکیو و سوالات آزمون ها اگر کفایت کرد و کارت راه افتاد که هیچی اگه نه یه فکر دیگه میکنیم.
اگر یازدهمی و وقت داری میتونی تک پایه نشر الگو رو هم بزنی یعنی مهروماه + تک پایه نشور الگو و سوالات آزمون ها
من یه دوستی دارم یازدهم بعد از پاورتست میرفت آیکیو جامع رو میزد اون قسمتایی که خونده بودیم روپاورتست.