- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- 🫀🧠
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
منم یه مدت درگیر این بودمیه سوال، کلاسای مازو نمیشه تک درس خرید؟
ولی سالیانه هاشو نه تا اونجایی که میدونم
منم یه مدت درگیر این بودمیه سوال، کلاسای مازو نمیشه تک درس خرید؟
خیلی ممنونم😍✨️ممنونم عزیزم
واقعیتش من خودم که دانشگاه میرم واسه کسی پرسیدم♥️😂
بازم ممنونم؛ امیدوارم بهترین نتیجه تو کنکور برات رقم بخوره
چه منابعی میزنی؟دوستان برای ارتقای درصد زیست چیکار کنیم
خیلی سبزچه منابعی میزنی؟
با خیلی سبز به تنهایی انتظار درصد بالا نباید داشته باشی.خیلی سبز
آخه میگن آیکیو خیلی با تفکر کنکوری فاصله داره (مخصوصا فرهمندنیا اینو گفت)با خیلی سبز به تنهایی انتظار درصد بالا نباید داشته باشی.
آیکیو جامع بزن حتما. حالا یا به عنوان منبع دوم، یا اینکه اگه نمیرسی خیلی سبز رو بذار کنار فقط آیکیو رو بزن + سوالای آزمونا.
نکات مهم و جدید تست هارو گوشه کتابت با مداد بنویس و هر بار متن رو مرور میکنی اونارم بخون. اینجوری آخرای سال دیگه ۹۰ درصد نکته های تستا برات تکرارین.
تفکر کنکور هر سال تغییر میکنه شما باید سعیت این باشه که سوادت رو بهتر کنی. آیکیو برای دوازدهم منبع خوبیه واقعا. توصیه همه مشاوراستآخه میگن آیکیو خیلی با تفکر کنکوری فاصله داره (مخصوصا فرهمندنیا اینو گفت)
من ازش خوشم اومد ذهنت رو باز میکنه یکم بهتر فکر کنی اما اما حتما کنارش یه منبعی مثل پینوکیو یا نشرالگو (این یکی بیشتر بدرد قلمچی میخوره)بزنی خیلیی خوبه کتاب هم کنارت باشه تست محور مبخوای باشی باش ولی باز مراجعه به کتابت کم نشهآخه میگن آیکیو خیلی با تفکر کنکوری فاصله داره (مخصوصا فرهمندنیا اینو گفت)
عه وا. همه تعریف میکنن ازش که. بنظر خودمم خیلی خوب بود. ولی به هرحال کنار خیلی سبز یه منبع سطح بالاتر هم استفاده کن.آخه میگن آیکیو خیلی با تفکر کنکوری فاصله داره (مخصوصا فرهمندنیا اینو گفت)
جامع یا تک پایه؟تفکر کنکور هر سال تغییر میکنه شما باید سعیت این باشه که سوادت رو بهتر کنی. آیکیو برای دوازدهم منبع خوبیه واقعا. توصیه همه مشاوراست
نکته ها رو ننویسم جاش هایلایت کنم تو پاسخنامه که مشکلی نداره؟عه وا. همه تعریف میکنن ازش که. بنظر خودمم خیلی خوب بود. ولی به هرحال کنار خیلی سبز یه منبع سطح بالاتر هم استفاده کن.
از مرور زیاد متن کتاب و نکاتی که خودت دراوردی هم غافل نشو.
زیست معمولا راحت تر از بقیه درسا درصدش میره بالا اگه منبعت درست باشه + تعداد مرورها و تست هات بالا باشه
جامعجامع یا تک پایه؟
نه هرجور خودت راحتی. بنویسی بیشتر جلوی چشمته و مرورش راحت تره ولی خب هدف یادگرفتنشونه حالا چجوریش فرق نداره.نکته ها رو ننویسم جاش هایلایت کنم تو پاسخنامه که مشکلی نداره؟