کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها من به یه از سری مباحث آزمونا نمیرسم
بعد هی میگن پایه رو جمع کنید پایه رو جمع کنید

چیکار کنم

دوستان ممکنه یه مشاور انلاین خوب از تهران یا تبریز یا هرجای دیگه به جز اردبیل معرفی کنید؟
متاسفانه مشاور خودم که مشاور یکی از خفن های مدرسه بود(خودش(اینجا هست بنده خدا🤣) الان دیوونه شده) وحشتناکه و اصلا خوب برنامه نمی نویسه و فکر میکنه جالبه اگه خلاف حرف بقیه مشاورا عمل کنه
بعدشم روزی 400_500 تا تست میزاره و من نهایتا میتونم نزدیک 200_250 تا تستش رو برسونم حالا ادعا داره فلانی تو فلان سال 900 تستم تو یه روز زده و این حرفا پس تو اگه نتونی فلانی.تازه میگه باید همه درساتو تا اذر یا نهایتا دی تموم کنی😭😭😭
کلا داره میره رو مخم و دارم رد میدم.لطفا کمک✋✊✋✊

ادیت:اره بچه ها...منم واکنشم نسبت به این فرد همینقدر پوکره

دوستان ممکنه یه مشاور انلاین خوب از تهران یا تبریز یا هرجای دیگه به جز اردبیل معرفی کنید؟
متاسفانه مشاور خودم که مشاور یکی از خفن های مدرسه بود(خودش(اینجا هست بنده خدا🤣) الان دیوونه شده) وحشتناکه و اصلا خوب برنامه نمی نویسه و فکر میکنه جالبه اگه خلاف حرف بقیه مشاورا عمل کنه
بعدشم روزی 400_500 تا تست میزاره و من نهایتا میتونم نزدیک 200_250 تا تستش رو برسونم حالا ادعا داره فلانی تو فلان سال 900 تستم تو یه روز زده و این حرفا پس تو اگه نتونی فلانی.تازه میگه باید همه درساتو تا اذر یا نهایتا دی تموم کنی😭😭😭

عجیبه بپرسم میشه مشاورتون رو معرفی کنین؟

حتی ۲۰۰ تست هم در روز برا من قفله هنوز🙄

تاحالا مشاوره آنلاین گرفتید ؟
نظرتون درباره شماتیک چیه؟

سلام 🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♀️
یه سوال داشتم
من همه ی کلاس های درس های تخصصی رو دارم شرکت میکنم (تو ماز البته)
بعد دوستان میگن که وقتتو با کلاس هدر نده، بشین خودت بخون، ولی خب میترسم یه نکته ای توی تدریسشون بگن که توی کتاب تست نباشه و بدرد بخور باشه(از اول تابستون درگیر این وسواسم، هرچقدرم اینور اونور مشورت میگیرم بازم نمیدونم باید چکار کنم)
بنظرتون چکار کنم؟
بعد در مورد این کلاس های تست و جمع بندی و غیره که میذارن آخر سال، توی اونا همه ی نکاتو میگن.؟ یعنی الان کلا بیخیال بعضی از کلاسا بشم و بعدا فقط کلاس جمع بندی رو ببینم و چیزی رو از دست نمیدم؟(بیشتر منظورم درمورد درس های پایه‌ست)

بچه‌ها زیست فرهمندنیا یا حنیف عظیمی؟ :((

سلام 🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♀️
یه سوال داشتم
من همه ی کلاس های درس های تخصصی رو دارم شرکت میکنم (تو ماز البته)
بعد دوستان میگن که وقتتو با کلاس هدر نده، بشین خودت بخون، ولی خب میترسم یه نکته ای توی تدریسشون بگن که توی کتاب تست نباشه و بدرد بخور باشه(از اول تابستون درگیر این وسواسم، هرچقدرم اینور اونور مشورت میگیرم بازم نمیدونم باید چکار کنم)
بنظرتون چکار کنم؟
بعد در مورد این کلاس های تست و جمع بندی و غیره که میذارن آخر سال، توی اونا همه ی نکاتو میگن.؟ یعنی الان کلا بیخیال بعضی از کلاسا بشم و بعدا فقط کلاس جمع بندی رو ببینم و چیزی رو از دست نمیدم؟(بیشتر منظورم درمورد درس های پایه‌ست)
این تجربه ی من بود که واسه درسی که قرار بود بار اول یاد بگیرم درس نامه اصلا برای من جوابگو نبود.
آخرش مجبور شدم جمع بندی برم واسه اون یه درس و اونم باز باعث نشد کامل کامل مسلط شم.تا آخرشم من با درسای ۱۲ امی که درست سر کلاس نرفتم درگیر بودم.

بعد یه هزینه سنجی کلیه دیگه.اون یه نکته مهم تره یا تست زدن اون درسا؟

من پایم خوب بود بازم سر کلاسا می رفتم یه دوره شه اگر تدریس استاد اوکی بود.

ولی خب در نظر بگیر کلا دوتا یک ساعت و نیم در طول هفته بود برای هر درسی و وقت آنچنانی نمی گرفت و استادامم واقعا عالی بودن و می ارزید.خودم می نشستم تست می زدم انقد بازدهیش خوب نبود.

کلا انقد سردرگم نباش. سعی کن درسارو در زودترین زمان ممکنه یاد بگیری.خوبم واسش تست بزنی.

بعدم بخوای درست تست بزنی واقعا یه نصفه روز سر کلاس بودن ۳ ۴ روز در هفته تاثیر نداره.انگار داری میری مدرسه دیگه.این همه آدم می رن مدرسه و رتبه های خفن میارن

بچه‌ها زیست فرهمندنیا یا حنیف عظیمی؟ :((
جفتشون رو امتحان کن از هر کدوم یه جلسه ببین. خودت میفهمی کدوم برات بهتره و بیشتر با تدریسش اوکی میشی
من فرهمندنیا رو بیشتر می‌پسندم

Back
بالا