کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوال، کلاسای مازو نمیشه تک درس خرید؟
چیزی به این عنوان من توی سایت ندیدم
ولی بعضی از معلما هستن(مثل عزیزی ریاضی یا دارابی هندسه)تو کانالشون یه آیدی میذارن ازون طریق ثبت نام کنی میتونی تک درس بخری
هم میتونی کانال تلگرام اون معلم مدنظر رو چک کنی ببینی همچین چیزی داره
هم میتونی زنگ بزنی نمایندگی شهرتون ببینی میتونن کاری کنن یا نه

با خیلی سبز به تنهایی انتظار درصد بالا نباید داشته باشی.
آیکیو جامع بزن حتما. حالا یا به عنوان منبع دوم، یا اینکه اگه نمیرسی خیلی سبز رو بذار کنار فقط آیکیو رو بزن + سوالای آزمونا.
نکات مهم و جدید تست هارو گوشه کتابت با مداد بنویس و هر بار متن رو مرور میکنی اونارم بخون. اینجوری آخرای سال دیگه ۹۰ درصد نکته های تستا برات تکرارین.

با خیلی سبز به تنهایی انتظار درصد بالا نباید داشته باشی.
آیکیو جامع بزن حتما. حالا یا به عنوان منبع دوم، یا اینکه اگه نمیرسی خیلی سبز رو بذار کنار فقط آیکیو رو بزن + سوالای آزمونا.
نکات مهم و جدید تست هارو گوشه کتابت با مداد بنویس و هر بار متن رو مرور میکنی اونارم بخون. اینجوری آخرای سال دیگه ۹۰ درصد نکته های تستا برات تکرارین.
آخه میگن آیکیو خیلی با تفکر کنکوری فاصله داره (مخصوصا فرهمندنیا اینو گفت)

برای شکل ها چیزی رو پیشنهاد میدید؟

تفکر کنکور هر سال تغییر میکنه شما باید سعیت این باشه که سوادت رو بهتر کنی. آیکیو برای دوازدهم منبع خوبیه واقعا. توصیه همه مشاوراست

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
من ازش خوشم اومد ذهنت رو باز میکنه یکم بهتر فکر کنی اما اما حتما کنارش یه منبعی مثل پینوکیو یا نشرالگو (این یکی بیشتر بدرد قلمچی میخوره)بزنی خیلیی خوبه کتاب هم کنارت باشه تست محور مبخوای باشی باش ولی باز مراجعه به کتابت کم نشه

• دابل‌لایک
عه وا. همه تعریف میکنن ازش که. بنظر خودمم خیلی خوب بود. ولی به هرحال کنار خیلی سبز یه منبع سطح بالاتر هم استفاده کن.
از مرور زیاد متن کتاب و نکاتی که خودت دراوردی هم غافل نشو.
زیست معمولا راحت تر از بقیه درسا درصدش میره بالا اگه منبعت درست باشه + تعداد مرورها و تست هات بالا باشه

• دابل‌لایک
تفکر کنکور هر سال تغییر میکنه شما باید سعیت این باشه که سوادت رو بهتر کنی. آیکیو برای دوازدهم منبع خوبیه واقعا. توصیه همه مشاوراست
جامع یا تک پایه؟

عه وا. همه تعریف میکنن ازش که. بنظر خودمم خیلی خوب بود. ولی به هرحال کنار خیلی سبز یه منبع سطح بالاتر هم استفاده کن.
از مرور زیاد متن کتاب و نکاتی که خودت دراوردی هم غافل نشو.
زیست معمولا راحت تر از بقیه درسا درصدش میره بالا اگه منبعت درست باشه + تعداد مرورها و تست هات بالا باشه
نکته ها رو ننویسم جاش هایلایت کنم تو پاسخنامه که مشکلی نداره؟

نکته ها رو ننویسم جاش هایلایت کنم تو پاسخنامه که مشکلی نداره؟
نه هرجور خودت راحتی. بنویسی بیشتر جلوی چشمته و مرورش راحت تره ولی خب هدف یادگرفتنشونه حالا چجوریش فرق نداره.

• دابل‌لایک
Back
بالا