کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همین
منبع استاد من گسسته تک درس و آمار و احتمال جامع (هر دو تا آبی قلم چی) بود من راضی بودم
من کلا یه نظری رو از همون سال کنکور داشتم راجع به گسسته، نمیدونم دوستانی که ریاضی بودن هم قبول دارن یا نه
کلا گسسته یه درسیه که درسته فرمول توش دخیله، ولی خیلی تألیفی میشن سوالا، دلخواه طراح میشن، ولی کلا اصل قضیه اینه که شما هر تیپ سوال رو ببینی و بتونی حل کنی خصوصا با یکم خلاقیت، خیلی وقتا حتی اصلا فرمول هم نیاز نداری، برای همین فکر میکنم کتاب تست اونقدرا برای گسسته تاثیر نداره که حتما این یا حتما اون باشه، چون در نهایت کاری که شما باید انجام بدی مشخصه

یه سوال..ما استادای مدرسمون عالین واقعا، اما به عنوان کسی که این دوسال المپیاد خوند و تست نزده واسه درسا، به رشتش علاقه ای نداره اما بازم یه نتیجه خوب میخواد، به نظرتون اگر تئاترو در کنارش داشته باشم خیلی زمان بره؟ یا حداقل تا مهر

سلاممم
امیدوارم حالتون خوب باشه
کنکوری های ۱۴۰۵
موافق این هستید که یه گروه بزنیم برای *گزارش کار*؟
مطلقا هر شب گزارش کار بفرستیم

سر شیمی هم بین بازرگان و هادیان فرد کدوم
بازرگان که کلا بیخیال
هادیان فرد رو هم من زیاد ندیدم ولی خیلیا باهاش کنار نمیان
بنظرم کلاسای دیگه بیرون از ماز برای شیمی بهتره
مصلایی که من دوسال داشتم فوق العادس
بابایی هم دوستم داشت اونم راضی بود

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
دوستای انسانی یه کمکی میکنید راجب منابع؟ اینکه واسه هر درس چی استفاده کردین و راضی بودین. خصوصا درمورد تاریخ و جغرافیا و منطق چه منابعی سطح متوسط رو به بالا و خوبی دارن؟

دوستای انسانی یه کمکی میکنید راجب منابع؟ اینکه واسه هر درس چی استفاده کردین و راضی بودین. خصوصا درمورد تاریخ و جغرافیا و منطق چه منابعی سطح متوسط رو به بالا و خوبی دارن؟
خدایا شکرت😭
یه انسانی دیگه
خب برم بالا منبر
مهر و ماه توی انسانی واقعا‌ً عالیه. من خودم به عنوان منبع اول مهر و ماه زدم، بعضی درس‌ها رو به عنوان منبع دوم رفتم سراغ خیلی سبز ولی در کل مهر و ماه خیلی سوال‌های خفن و جالبی داره و همه‌ی دبیرهامون گفتن برای درس‌شون مهر و ماه بگیریم.

خدایا شکرت😭
یه انسانی دیگه
خب برم بالا منبر
مهر و ماه توی انسانی واقعا‌ً عالیه. من خودم به عنوان منبع اول مهر و ماه زدم، بعضی درس‌ها رو به عنوان منبع دوم رفتم سراغ خیلی سبز ولی در کل مهر و ماه خیلی سوال‌های خفن و جالبی داره و همه‌ی دبیرهامون گفتن برای درس‌شون مهر و ماه بگیریم.
ممنونم عزیزم
واقعیتش من خودم که دانشگاه میرم واسه کسی پرسیدم♥️😂
بازم ممنونم؛ امیدوارم بهترین نتیجه تو کنکور برات رقم بخوره

Back
بالا