- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
من همه درسا رو دقیق تصحیح کردم و نمرم اوکیه ولی عربی رو یکم تو خواب وبیدار بودم و الان نیم نمره کم کردن ازم و واقعا نمیدونم اعتراض بزنم یانهمن پارسال خیلی میترسیدم دو تا درس رو اعتراض زدم .با تجربه پارسالم امسال میخوام بیشتر اعتراض بزنم .بخصوص درسایی که میدونم بد ننوشتم و نمرمو حساب کردم از قبل با پاسخنامه .
پارسال فیزیک میدونستم که بهتر نوشتم با پاسخنامه هم چک کردم اعتراض زدم نیم نمره زیاد شد شد هجده و هفتاد پنج .
ادبیات یا عربی اعتراض نزدم نمرشون همونی که بود که انتظار داشتم .
زیست هم اعتراض زدم هیچی تغییر نکرد نمرم .
کلا ببین بهتر بود بعد هر امتحانی که اومدی چک میکردی حدودی نمرت رو به دست میآوردی بعد الان اگه بیشتر از نیم نمره اختلاف با اون چیزی که حساب کردی هست حتما حتما اعتراض بزن.
بعضی درسا مثل زیست و عربی و فیزیک و ریاضی که توضیحی ندارن یعنی یا طبق پاسخنامه نوشتی یا ننوشتی اینارو اگه مطمینی اعتراض بزن چون معمولا قرار نیست تغییر توی نمرت ببینی .
اما بقیه که توضیحین و ممکنه یه جایی مصحح گاف داده باشه و میدونی که بد ننوشتی و طبق پاسخنامه است نهایتا این ور اون ور شده حرفات به نظرم اعتراض بزن .نمره بالای نوزده و نیم هم خیلی خیلی خیلی ریسکه .کم پیش میاد نمرت زیاد شه هر چند یه هم مدرسه ایم پارسال زبان نوزده و هفتاد و پنجش رو اعتراض زد شد بیست 😂💅ولی خب ترسناکه
اگه میدونی عربی و ادبیات میتونستی بیست شی و طبق پاسخنامه بیست شدی به نظرم اعتراض بزن .