کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من پارسال خیلی میترسیدم دو تا درس رو اعتراض زدم .با تجربه پارسالم امسال می‌خوام بیشتر اعتراض بزنم .بخصوص درسایی که میدونم بد ننوشتم و نمرمو حساب کردم از قبل با پاسخنامه .
پارسال فیزیک میدونستم که بهتر نوشتم با پاسخنامه هم چک کردم اعتراض زدم نیم نمره زیاد شد شد هجده و هفتاد پنج .
ادبیات یا عربی اعتراض نزدم نمرشون همونی که بود که انتظار داشتم .
زیست هم اعتراض زدم هیچی تغییر نکرد نمرم .
کلا ببین بهتر بود بعد هر امتحانی که اومدی چک میکردی حدودی نمرت رو به دست می‌آوردی بعد الان اگه بیشتر از نیم نمره اختلاف با اون چیزی که حساب کردی هست حتما حتما اعتراض بزن.
بعضی درسا مثل زیست و عربی و فیزیک و ریاضی که توضیحی ندارن یعنی یا طبق پاسخنامه نوشتی یا ننوشتی اینارو اگه مطمینی اعتراض بزن چون معمولا قرار نیست تغییر توی نمرت ببینی .
اما بقیه که توضیحین و ممکنه یه جایی مصحح گاف داده باشه و میدونی که بد ننوشتی و طبق پاسخنامه است نهایتا این ور اون ور شده حرفات به نظرم اعتراض بزن .نمره بالای نوزده و نیم هم خیلی خیلی خیلی ریسکه .کم پیش میاد نمرت زیاد شه هر چند یه هم مدرسه ایم پارسال زبان نوزده و هفتاد و پنجش رو اعتراض زد شد بیست 😂💅ولی خب ترسناکه

اگه میدونی عربی و ادبیات می‌تونستی بیست شی و طبق پاسخنامه بیست شدی به نظرم اعتراض بزن .
من همه درسا رو دقیق تصحیح کردم و نمرم اوکیه ولی عربی رو یکم تو خواب وبیدار بودم و الان نیم نمره کم کردن ازم و واقعا نمیدونم اعتراض بزنم یانه

و اینکه مدل تصحیح اینجوریه که بین مصحح اول و دوم هرنمره ای که بهتر بود رو برامون میزارن و اگه اختلاف دو مصحح بیشتر از ۱ نمره بود میره به مصحح سوم و مصحح سوم هر چیزی گفته باشه همونو گذاشتن ؟

من همه درسا رو دقیق تصحیح کردم و نمرم اوکیه ولی عربی رو یکم تو خواب وبیدار بودم و الان نیم نمره کم کردن ازم و واقعا نمیدونم اعتراض بزنم یانه
اگه بالای نوزده و نیمی و می‌ترسی نزن چون کلا ضریب و تاثیر دهی عربی خیلی بالا نیست تازشم یازدهم تاثیرش خیلی کمه ولی خب اینم بگم که پارسال درصد خیلی کمی نمره هاشون بعد اعتراض کم شده اکثرا یا زیاد شده نمرشون یا تغییر نکرده .

اگه بالای نوزده و نیمی و می‌ترسی نزن چون کلا ضریب و تاثیر دهی عربی خیلی بالا نیست تازشم یازدهم تاثیرش خیلی کمه ولی خب اینم بگم که پارسال درصد خیلی کمی نمره هاشون بعد اعتراض کم شده اکثرا یا زیاد شده نمرشون یا تغییر نکرده .
آخه مطمعنم ار ۱۹ونیم کمتر نمیتونه بده چون عربی خیلی ریز ریزه ومن معنی عبارات رو مطمعنم درست نوشتم فقط به فعلا شک دارم چون یادم نمیاد
با خودم میگم یا همینو میدن یا هم که یه درصد نمرم میره بالا
احتملا بزنم عربی رو
آره بابا تاثیرش خیلی کمه نمیدونم چرا دلم میخواد برنم:))

اگه کاملا مطمئنی از این نیم نمره به نظر من اعتراض نکن
هم ریسکه، ممکنه تصحیح بعدی نمره ت کمتر بشه و هم اینکه من اولین بار که نمره های نهاییم رو دیدم نمره زبان و هندسه م رو کاملا مطمئن بودم که ۰.۲۵ کم داده بودن ولی اعتراض نزدم و چند روز بعدش که چک کردم هر دو تا همون بیست و پنج صدم اضافه شده بودن

۱۹.۵ همون بیسته نمره ی عالی ایه نزدی هم نزدی به استرسشم نمی ارزه

اگه کاملا مطمئنی از این نیم نمره به نظر من اعتراض نکن
هم ریسکه، ممکنه تصحیح بعدی نمره ت کمتر بشه و هم اینکه من اولین بار که نمره های نهاییم رو دیدم نمره زبان و هندسه م رو کاملا مطمئن بودم که ۰.۲۵ کم داده بودن ولی اعتراض نزدم و چند روز بعدش که چک کردم هر دو تا همون بیست و پنج صدم اضافه شده بودن
اگه خودش بالا بره که دیگه هیچی از خدا نمیخوام
منظورتون نفهمیدم یعنی میگید حتی با اینکه تقریبا مطمعنم نمرم از ۱۹ونیم کمتر نیست بازم برا ۱۹ونیم اعتراض نزنم؟

آخه مطمعنم ار ۱۹ونیم کمتر نمیتونه بده چون عربی خیلی ریز ریزه ومن معنی عبارات رو مطمعنم درست نوشتم فقط به فعلا شک دارم چون یادم نمیاد
با خودم میگم یا همینو میدن یا هم که یه درصد نمرم میره بالا
احتملا بزنم عربی رو
آره بابا تاثیرش خیلی کمه نمیدونم چرا دلم میخواد برنم:))
اعتراض بزن چون تو که اینجوری میگی اگه نزنی بعدها پشیمون میشی میگی چرا نزدم بزن به نظرم

میدونی اینجوریم که ۲۵ صدم هم ۲۵ صدمه:))
ولی با چیزایی که میگن احتمالا نزنم
به نظرم اگه ۱۹ و نیم شدی و برای ۲۵ صدم اعتراض می‌خولی بزنی اصلا منطقی نیست، چون اولا چیزی برای از دست دادن داری و دوما اینطوری هم نیست که بگی مطمئنی ۲۰ می‌شی و این ۲۰ عه چون تراز خیلی خفن می‌ده ریسک کنی. فرق ۱۹ و نیم ۱۹ و ۷۵ هر چقدر باشه به ریسک کمتر شدن نمرت نمی‌ارزه.

به نظر منم ۰/۲۵ یا ۰/۵ ارزش اعتراض نداره.
اگه اختلاف نمره چیزی که خودتون حساب کردین با چیزی که اونا دادن بیشتر از ۱ـ۱/۵ نمره اس ریسک رو میشه پذیرفت.
من یادمه همین پارسال واسه زیست اعتراض زدم و ۱ یا احتمالا ۱/۵ از نمره قبلی کم شد(دقیق یادم نمیاد).
منظورم از این حرف این نیس که به هیچوجه اعتراض نزدین ولی اگه بحث سر ۰/۵ نمره اس ، من بودم نمیکردم.

بچه ها این نمراتی که میبینید اعتراضم نزنید یسری هاشون درست میشه،من پارسال درسایی که نزده بودم رفت بالاتر مثلا،یدونه هم خودم زدم اومد پایین تر

برای حسابان
نظرتون در مورد مهدی عزیزی و کرمی و احسان ایزدپناه چیه؟
کدوم بهتره؟
برای ریاضیِ تجربی طبق تجربهٔ قدیمیِ من، کرمی فوق‌العاده‌ست. فکر کنم واسه حسابان هم خوب باشه :‌>

من واقعا جو رقابتی کلاس و مدرسمون اذیتم میکنه و سال کنکور بنظرم خیلی بیشتر اذیت میشم، خانواده نسبت به مدرسه نرفتن گارد داره، خودمم شک دارم که با کلاسای آنلاین جلو برم
واقعا نمیدونم چیکار کنم

من واقعا جو رقابتی کلاس و مدرسمون اذیتم میکنه و سال کنکور بنظرم خیلی بیشتر اذیت میشم، خانواده نسبت به مدرسه نرفتن گارد داره، خودمم شک دارم که با کلاسای آنلاین جلو برم
واقعا نمیدونم چیکار کنم
مدرسه ت رو برو اما زیاد درگیر حاشیه و اون رقابت سم نشو. تو دوستا و افرادی هم که سال کنکور کنار خودت نگه میداری دقت بخرج بده.
باز اگه رو مدرسه نرفتن خیلی پافشاری داری و میخوای با کلاس آنلاین جلو بری، کتابخونه برو چون احتمالا تو خونه یسری روزا وا بدی. و خب کلاسای مدرسه یسری مزیت داره که آنلاین نداره و خود مدرسه رفتن هم حال و هوای آدمو عوض میکنه.

اگه خودش بالا بره که دیگه هیچی از خدا نمیخوام
منظورتون نفهمیدم یعنی میگید حتی با اینکه تقریبا مطمعنم نمرم از ۱۹ونیم کمتر نیست بازم برا ۱۹ونیم اعتراض نزنم؟
منظورم اینه که اگه مثلا ۱۹ گرفتی و کاملا مطمئنی باید ۱۹.۵ می‌گرفتی اعتراض نزن، اگه خیلی مطمئنی که احتمالا همون مورد نهایی های ما پیش اومده و شاید درستش کنن و به هر حال احتمال اینکه تو تصحیح بعدی نمرت کمتر بشه هست که خیلی ریسکه

بچه ها نمره زیر ۱۹.۵ رو ترمیم بزنیم؟ مثلا ۱۹.۲۵ و اینارو میگن تراز اینا کم میده زیر ۱۹.۵

Back
بالا