- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تنکابن
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- زهی خیال باطل
- دانشگاه
- البرز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
برای فارسی به نظرم مرور خیلی زیاد و همینطور دیدن تمام نمونه سوالات مربوط به ادوار قبل از ۹۸ تا ۱۴۰۴ (همهی نوبتها) و حل کردنشون و تصحیح توسط خودت با پاسخنامهای که در اختیار مصححها قرار میگیره جوابگوئه. من خودم که سال ۱۴۰۲ کنکور دادم، کتاب درسی و نکات رو خیلی خونده بودم و تقریبا از حفظ بودم همه چیز رو و خب امتحان شبیهساز هم زیاد میدادم تو مدرسه. به نظرم همهی اینا در کنار هم خیلی کمک میکنه ولی بدون حل سوال خیلی در نهایت تسلطت نسبت به وقتی سوال حل کنی و پاسخنامه رو بررسی کنی و اشکالاتت رو رفع کنی پایینتره. سوالات تالیفی فرمول بیست رو حتما حل کن. سوالات ادوار گذشته رو حتما بررسی کن و نکاتشون رو یادداشت کن. هر شب قبل خواب یه روتین برای ادبیات مثل خوندن لغات یا بررسی آرایههای یه درس یا حتی حل کردن ۵ تا سوال داشته باش. برای سوالات ادوار گذشته فکر میکنم آرشیو کامل طبقهبندیشدهش تو بانک نهایی ماز موجود باشه.سلامی دوباره(برای بار nام)
میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
چه پیشنهادی دارین مثلا؟ این سوالای آخر هر درس فرمول بیست زدنشون کمک کنندست؟
کلا برای عمومی ها، بنظرتون بعد از خوندن درسنامه چه کنیم؟

به ترتیب همیشه برم که خب مثلا امروز ریاضی نبود تیکه تیکه بدم؟هرآزمونو بدم تحلیل کنم برم بعدی؟شانسی؟واقعا نمیدونم ):