• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلامی دوباره 💆🏻‍♀️
نظرتون در مورد کلاس های نکته و تست(cpr) ماز چیه؟
توصیه می‌کنین نمیکنین، خوبن خوب نیستن؟

سلامی دوباره 💆🏻‍♀️
سلام. به نظرم کار تر و تمیزی ارائه کرده‌ن در قالب دوره‌ی cpr. آزمون‌های دوپینگ آزمون‌های ارزشمندی هستن واقعا و ارزش کار کردن دارن به نظرم. تست‌های مربوط به کلاس‌های تست طلایی (نکته و تست) هم تست‌های جامع و کاملی هستن و در قالب یه تعداد تست کم، نکات خیلی خوبی دوره و یادآوری می‌شه و من خودم به شخصه اگر برگردم به عقب بازم استفاده می‌کنم و همین‌طور برای دانش‌آموزام هم قرار می‌دم تو برنامه‌شون تو این ایام.

سلامی دوباره(برای بار nام)
میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
چه پیشنهادی دارین مثلا‌؟ این سوالای آخر هر درس فرمول بیست زدنشون کمک کنندست؟
کلا برای عمومی ها، بنظرتون بعد از خوندن درسنامه چه کنیم؟

میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
سوال حل کردن و اینا خیلی خوبه و قلمرو ها رو بخون حتما و نمونه سوالای مربوط بهشون رو حتما حل کن ،
ولی پیشنهاد نمیکنم که معنی بخونی چون یادت میره کو تا نهایی چیزای مهمتر رو بخون و اگه میخوای معنی بخونی برو سراغ درسای سنگین

سلامی دوباره 💆🏻‍♀️
من کلاس زیستشو دیدم خوب بود ولی یکسری نکاتی رو نمیگن. به نکات کلیدی و معروف و دام ها توجه می‌کنه ولی تمام نکات حتی بعضی نکات مهم رو خوب پوشش نداد. البته چون کلاساش کوتاهن و خلاصه هست و نکات زیادی رو یکجا مرور میکنه بنظرم برای قبل کنکور چیز عالیه

من کتاب ۲۰ پک مهروماهو دارم شبیه همون فرمول بیسته.‌ من هر بار سوالای اخرو زدم موفق بودم. البته اخیرا عمومی های قلمچی هم میزنم چون به نکات خوبی تو تستاش اشاره میکنه که برای جاخالی و درست نادرست ها عالیه(البته فارسی درست نادرست نداره ولی خب مثلا دینی داره)
معنی هارو خوب بخون چون باید تو حافظه بشینه اگر نزدیک نهایی بخونی سخت میشه. کلمات کلیدی تو نهایی خیلی مهمن و اگر نخونی شب امتحان در کنار نمونه سوال و قلمرو اینا نمیتونی اونو پوشش بدی. تلمیح و ارایه مجاز و استعاره و پارادوکس(یا مثلا یه چیزایی مثل وادی های درس سیمرغ و سی مرغ) خیلی زیاد مهمن معمولا وصل کردنی میدن که باید خوب رو درسا مسلط باشی
البته من که خودم مثل شما کنکوریم فقط تو مدرسه و قلمچی این کارو کردم موفق بودم.

دوستان یه سوال دوران cpr ماز۱۴۰۵ فیزیک تجربی ارسلان رحمانی بهتره یا استاد شجاعی؟

تاپیک درمورد کنکوره اما می خواستم بپرسم به عنوان یه دهمی که صفرم و تازه شروع کردم و نمی خوام تا پایان امتحانای ترمم تست بزنم ...تصمیم خوبی گرفتم اصن ؟...بعد این تمرین تشریحی برای یه سری درسا مثل زیست و شیمی منطقیه؟ چون تا حالا فقط برای ریاضی امتحان کردم

دوستان یه سوال دوران cpr ماز۱۴۰۵ فیزیک تجربی ارسلان رحمانی بهتره یا استاد شجاعی؟
در مورد رحمانی میتونه سلیقه ای باشه شاید برای شجاعی هم همینطور
برای دوره cpr نمیدونم
ولی کلا تدریس شجاعی و پوشش مطالبش خوبه

تاپیک درمورد کنکوره اما می خواستم بپرسم به عنوان یه دهمی که صفرم و تازه شروع کردم و نمی خوام تا پایان امتحانای ترمم تست بزنم ...تصمیم خوبی گرفتم اصن ؟...بعد این تمرین تشریحی برای یه سری درسا مثل زیست و شیمی منطقیه؟ چون تا حالا فقط برای ریاضی امتحان کردم
سلام وقتت بخیر. این نکته رو باید در نظر داشته باشی که کلا تست‌زنی بخشی از فرایند آموزش و یادگیری توی کنکوره. در نتیجه اگه فکر می‌کنی که خب صرفا همه‌ی مطالب رو بخونم و تموم کنم و بعدش تست بزنم و این‌ها، به نظرم کار اشتباهیه. این شکل درس خوندن به نظرم هم تا حد زیادی به وسواس مطالعاتی‌ت دامن می‌زنه و باعث می‌شه تو یازدهم و دوازدهم هم تا وقتی که ۴ ساعت سر خوندن یه مبحث کوچیک وقت نذاشتی و مو به مو حفظش نکردی سراغ تست زدن نری و همه‌ش حس بدی داشته باشی. در نتیجه به نظرم تست زدن رو به عنوان یه مکمل برای درس خوندنت داشته باش و این دو تا رو به موازات هم پیش ببر.
تمرین کردن تشریحی هم بی‌نهایت ایده‌ی خوبیه. چون در نهایت هم امتحان نهایی دادن هم کنکور دادن، جفتشون مهارت‌هایی هستن که یه سری ریزه‌کاری دارن و این ریزه‌کاری‌ها و کسب این مهارت فقط و فقط با تمرین کردن و سوال زیاد حل کردن و ایده‌های مختلف و سبک‌های مختلف رو دیدن به دست میاد. موفق باشی.

برای فارسی به نظرم مرور خیلی زیاد و همین‌طور دیدن تمام نمونه سوالات مربوط به ادوار قبل از ۹۸ تا ۱۴۰۴ (همه‌ی نوبت‌ها) و حل کردنشون و تصحیح توسط خودت با پاسخنامه‌ای که در اختیار مصحح‌ها قرار می‌گیره جوابگوئه. من خودم که سال ۱۴۰۲ کنکور دادم، کتاب درسی و نکات رو خیلی خونده بودم و تقریبا از حفظ بودم همه چیز رو و خب امتحان شبیه‌ساز هم زیاد می‌دادم تو مدرسه. به نظرم همه‌ی اینا در کنار هم خیلی کمک می‌کنه ولی بدون حل سوال خیلی در نهایت تسلطت نسبت به وقتی سوال حل کنی و پاسخنامه رو بررسی کنی و اشکالاتت رو رفع کنی پایین‌تره. سوالات تالیفی فرمول بیست رو حتما حل کن. سوالات ادوار گذشته رو حتما بررسی کن و نکاتشون رو یادداشت کن. هر شب قبل خواب یه روتین برای ادبیات مثل خوندن لغات یا بررسی آرایه‌های یه درس یا حتی حل کردن ۵ تا سوال داشته باش. برای سوالات ادوار گذشته فکر می‌کنم آرشیو کامل طبقه‌بندی‌‌شده‌ش تو بانک نهایی ماز موجود باشه.

برای درسای تخصصی چه منابع تشریحی رو پیشنهاد می کنید ؟

برای درسای تخصصی چه منابع تشریحی رو پیشنهاد می کنید ؟
برای بررسی سوالات ادوار گذشته: بانک نهایی ماز
برای حل سوالات تالیفی دیگه و درس‌نامه‌ی آموزشی: بیست شوی ماز / فرمول بیست

MarMari@ دکتر یه سوال معمولا و بیشتر دانش اموزای تجربی که می شناسم از جمله خودم با زیست گیاهی اوکی نیستن ،شما هم از اون دسته افرادی بودی که با زیست گیاهی دبیرستان اوکی نبودی ؟ و اگه اره الان چطوری مطالب داشنگاهی زیست گیاهی رو هندل می کنی ....؟ من خودم به شخصه به شیمی و زیست انسانی خیلی علاقه دارم ولی اوکی نبودنم با زیست گیاهی باعث میشه درمورد داروسازی شک داشته باشم ...بعد اینها به کنار زیست گیاهی توی رشته ی شما چه قدر تخصصیه ؟ یعنی تا بعد از علوم پایه تا ترم های اخر باهاتونه ؟

MarMari@ دکتر یه سوال معمولا و بیشتر دانش اموزای تجربی که می شناسم از جمله خودم با زیست گیاهی اوکی نیستن ،شما هم از اون دسته افرادی بودی که با زیست گیاهی دبیرستان اوکی نبودی ؟ و اگه اره الان چطوری مطالب داشنگاهی زیست گیاهی رو هندل می کنی ....؟ من خودم به شخصه به شیمی و زیست انسانی خیلی علاقه دارم ولی اوکی نبودنم با زیست گیاهی باعث میشه درمورد داروسازی شک داشته باشم ...بعد اینها به کنار زیست گیاهی توی رشته ی شما چه قدر تخصصیه ؟ یعنی تا بعد از علوم پایه تا ترم های اخر باهاتونه ؟
سلام وقتت بخیر. من که دکتر نیستم ولی در مجموع کلا فضای کنکور با فضای آکادمیک قابل قیاس نیست از نظر من. در مورد بحث گیاهان، شاخه‌ای وجود داره در داروسازی به اسم فارماکوگنوزی (داروسازی گیاهی تقریبا می‌شه ترجمه‌ش کرد) که خودش علم گسترده‌ایه و مقطع PhD براش وجود داره. توی دوره‌ی داروسازی عمومی به این صورت ارائه می‌شه:
گیاهان دارویی
آزمایشگاه گیاهان دارویی
فارماکوگنوزی ۱
آزمایشگاه فارماکوگنوزی ۱
فارماکوگنوزی ۲
آزمایشگاه فارماکوگنوزی ۲

در کل شما توی داروسازی بیشتر با ساختار مواد دارویی و نحوه‌ی interaction و برخوردشون با بدن و اتفاقاتی که در بدن براش میفته و اتفاقاتی رو که خودش رقم می‌زنه سر و کار دارید. در مورد علم فارماکوگنوزی هم بیشتر این سبکیه که یه تعدادی گیاه دارویی معرفی می‌شه و گفته می‌شه که چه مواد موثره‌ای دارن، کاربردشون چیه، چه عوارضی ممکنه ایجاد کنن، و بعضاً اشاره می‌شه که در حال حاضر توی کدوم فرآورده‌های دارویی توی قفسه‌ی داروخانه حضور دارن. (گر چه این قسمت‌ باز توی بخش‌های کارآموزی و... جایگاه خودشو داره). چه مواد موثره‌ای هستن که در داروسازی کاربرد ویژه‌ای دارن و توی کدوم گیاه‌ها یافت می‌شن و چه خصوصیاتی به لحاظ شیمیایی دارن و روش‌های استخراجشون چیه و چطوری یه سیستم ببندیم در آزمایشگاه که پکتین موجود در پوست پرتقال و نشاسته‌ی موجود در سیب‌زمینی و اون یکی ماده‌ی موثره‌ی برگ فلان گیاه رو استخراج کنیم. در نتیجه به نظرم خیلی از سبکی که زیست‌شناسی گیاهی کنکور داره که این گیاه آوندهاش به این سبک چینش پیدا کردن و یاخته‌ی خورش به این شکل در میاد و گیاهان C1 مکانیسم عملکردشون این سبکی هست و... دوره. در نتیجه از نظر من اصلا مشکل داشتن در بحث زیست‌شناسی گیاهی کنکور، معیار قابل قبولی برای این‌که آیا داروسازی رشته‌ی مناسبی برای شما هست یا خیر، نیست. برای زیست‌شناسی گیاهی کنکور هم من واقعیتش آزمون‌های ترکیبی از ۵ فصل گیاهی رو خیلی توصیه می‌کنم چون دید اجماعی‌ای که می‌ده واقعا خوبه و خیلی کمک‌کننده‌ست. امیدوارم تونسته باشم هر چیزی که لازمه رو توضیح داده باشم و بازم اگر سوالی هست در خدمتم.

• دابل‌لایک
امتیازات: Thea
سلام وقتت بخیر. من که دکتر نیستم ولی در مجموع کلا فضای کنکور با فضای آکادمیک قابل قیاس نیست از نظر من. در مورد بحث گیاهان، شاخه‌ای وجود داره در داروسازی به اسم فارماکوگنوزی (داروسازی گیاهی تقریبا می‌شه ترجمه‌ش کرد) که خودش علم گسترده‌ایه و مقطع PhD براش وجود داره. توی دوره‌ی داروسازی عمومی به این صورت ارائه می‌شه:
گیاهان دارویی
آزمایشگاه گیاهان دارویی
فارماکوگنوزی ۱
آزمایشگاه فارماکوگنوزی ۱
فارماکوگنوزی ۲
آزمایشگاه فارماکوگنوزی ۲

در کل شما توی داروسازی بیشتر با ساختار مواد دارویی و نحوه‌ی interaction و برخوردشون با بدن و اتفاقاتی که در بدن براش میفته و اتفاقاتی رو که خودش رقم می‌زنه سر و کار دارید. در مورد علم فارماکوگنوزی هم بیشتر این سبکیه که یه تعدادی گیاه دارویی معرفی می‌شه و گفته می‌شه که چه مواد موثره‌ای دارن، کاربردشون چیه، چه عوارضی ممکنه ایجاد کنن، و بعضاً اشاره می‌شه که در حال حاضر توی کدوم فرآورده‌های دارویی توی قفسه‌ی داروخانه حضور دارن. (گر چه این قسمت‌ باز توی بخش‌های کارآموزی و... جایگاه خودشو داره). چه مواد موثره‌ای هستن که در داروسازی کاربرد ویژه‌ای دارن و توی کدوم گیاه‌ها یافت می‌شن و چه خصوصیاتی به لحاظ شیمیایی دارن و روش‌های استخراجشون چیه و چطوری یه سیستم ببندیم در آزمایشگاه که پکتین موجود در پوست پرتقال و نشاسته‌ی موجود در سیب‌زمینی و اون یکی ماده‌ی موثره‌ی برگ فلان گیاه رو استخراج کنیم. در نتیجه به نظرم خیلی از سبکی که زیست‌شناسی گیاهی کنکور داره که این گیاه آوندهاش به این سبک چینش پیدا کردن و یاخته‌ی خورش به این شکل در میاد و گیاهان C1 مکانیسم عملکردشون این سبکی هست و... دوره. در نتیجه از نظر من اصلا مشکل داشتن در بحث زیست‌شناسی گیاهی کنکور، معیار قابل قبولی برای این‌که آیا داروسازی رشته‌ی مناسبی برای شما هست یا خیر، نیست. برای زیست‌شناسی گیاهی کنکور هم من واقعیتش آزمون‌های ترکیبی از ۵ فصل گیاهی رو خیلی توصیه می‌کنم چون دید اجماعی‌ای که می‌ده واقعا خوبه و خیلی کمک‌کننده‌ست. امیدوارم تونسته باشم هر چیزی که لازمه رو توضیح داده باشم و بازم اگر سوالی هست در خدمتم.
توی این شرایطی که اینترنت قطع هست تحقیق کردن درمورد رشته ها و گزینه های رومیز خیلی سخته ممنون که جواب سوالم رو دادی مارماری عزیز💗

توی این شرایطی که اینترنت قطع هست تحقیق کردن درمورد رشته ها و گزینه های رومیز خیلی سخته ممنون که جواب سوالم رو دادی مارماری عزیز💗
خواهش می‌کنم خوشحال می‌شم بتونم کمکی کرده باشم. ❤️

سلام من از کجا میتونم دوره سی پی آر میرحسینی داشته باشم؟
مال امسال برگزار شده؟کسی داره؟

Back
بالا