• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تجربی
میخونم ها ولی برنامه ای که مشاور میده چیز دیگست

بچه‌ها برای مراقبت از ستون فقرات خصوصا ناحیه lower back در سال کنکور چه پیشنهاداتی دارین؟
من پارسال سر امتحان‌ نهایی‌ها به مشکل جدی خوردم تو این مسئله می‌ترسم دوباره پیش بیاد :‌(
فکر می‌کنم یه روتین ورزشی نرم می‌تونه کمک کنه ولی دقیقا نمی‌دونم چه ورزشی

آقا راهکاری واسه حفظیات شیمی دارید؟من میخونم ولی انگار مغزم سوراخه پس فردا همه چی یادم رفته هر چقدرم مرور میکنم یادم میره.از طرفی مرور هم خیلی وقتمو میگیره از الان استرسش به جونم افتاده .جزوه ای چیزی دوره ای ایده ای دارید ؟
کتاب درست و نادرست های شیمی خیلی سبز
تایمای سوخته حلشون کن و علامت بزن
و هی مرور کن

بچه‌ها برای مراقبت از ستون فقرات خصوصا ناحیه lower back در سال کنکور چه پیشنهاداتی دارین؟
من پارسال سر امتحان‌ نهایی‌ها به مشکل جدی خوردم تو این مسئله می‌ترسم دوباره پیش بیاد :‌(
صندلی رو تا حد امکان به میز نزدیک کن یک بالشت یا کوسن بذار پشتت یه بالشت یا کوسن هم اگه صندلی نرم نیست بذار رو صندلی روش بشین
اگه رو زمین میشینی بازم روی یه چیز نرم مثل بالشت بشین
و هر یک ساعت هم در حد دو الی ۳ دقیقه بلند شو و بدنت تکون بده یا حرکت کششی انجام بده یا قدم بزن
تا جایی هم که میتونی نسبت به مدل نشستن یا فشاری که روی گردنت حواست جمع کن و هر وقت متوجه نامناسب بودن وضعیتت شدی دوباره درست بشین

• دابل‌لایک
امتیازات: Elly
ترجیحا میز و ارتفاع مناسب رو رعایت کن
بالش های حمایتی باسن و کمر هم چیزای جالبی هستن
تخت ‌و تشک و بالش استاندارد هم می‌تونه کمک کنه

• دابل‌لایک
امتیازات: Elly
کلا مشاور داشتن رو پیشنهاد میدید؟
بستگی به فردش داره ولی در کل آره
اگه کسی هم توانایی این رو داره که بتونه خودش برنامه بلند مدت بچینه و طبق اون عمل کنه واقعا مشاور اونقدر نیازش نمیشه خودش میتونه بخونه ولی واسه مواقع خاص که یه اتفاقی افتاد و هرچیزی که باعث شه از اون روند درس خوندن و استمرارش خارج شه بهتر هست یه مشاور رو بشناسه و بهش مطمئن باشه و ازش مشاوره بگیره واسه اون تایم ؛توی دهم یازدهم سعی کنید مشاور خوب مطمئن بشناسید یا انتخاب کنید که واسه دوازدهم نخواید هی از این مشاور و برنامه به اون مشاور و برنامه برید و استرس الکی بکشید

سلامی دوباره 💆🏻‍♀️
نظرتون در مورد کلاس های نکته و تست(cpr) ماز چیه؟
توصیه می‌کنین نمیکنین، خوبن خوب نیستن؟

سلامی دوباره 💆🏻‍♀️
سلام. به نظرم کار تر و تمیزی ارائه کرده‌ن در قالب دوره‌ی cpr. آزمون‌های دوپینگ آزمون‌های ارزشمندی هستن واقعا و ارزش کار کردن دارن به نظرم. تست‌های مربوط به کلاس‌های تست طلایی (نکته و تست) هم تست‌های جامع و کاملی هستن و در قالب یه تعداد تست کم، نکات خیلی خوبی دوره و یادآوری می‌شه و من خودم به شخصه اگر برگردم به عقب بازم استفاده می‌کنم و همین‌طور برای دانش‌آموزام هم قرار می‌دم تو برنامه‌شون تو این ایام.

سلامی دوباره(برای بار nام)
میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
چه پیشنهادی دارین مثلا‌؟ این سوالای آخر هر درس فرمول بیست زدنشون کمک کنندست؟
کلا برای عمومی ها، بنظرتون بعد از خوندن درسنامه چه کنیم؟

میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
سوال حل کردن و اینا خیلی خوبه و قلمرو ها رو بخون حتما و نمونه سوالای مربوط بهشون رو حتما حل کن ،
ولی پیشنهاد نمیکنم که معنی بخونی چون یادت میره کو تا نهایی چیزای مهمتر رو بخون و اگه میخوای معنی بخونی برو سراغ درسای سنگین

سلامی دوباره 💆🏻‍♀️
من کلاس زیستشو دیدم خوب بود ولی یکسری نکاتی رو نمیگن. به نکات کلیدی و معروف و دام ها توجه می‌کنه ولی تمام نکات حتی بعضی نکات مهم رو خوب پوشش نداد. البته چون کلاساش کوتاهن و خلاصه هست و نکات زیادی رو یکجا مرور میکنه بنظرم برای قبل کنکور چیز عالیه

من کتاب ۲۰ پک مهروماهو دارم شبیه همون فرمول بیسته.‌ من هر بار سوالای اخرو زدم موفق بودم. البته اخیرا عمومی های قلمچی هم میزنم چون به نکات خوبی تو تستاش اشاره میکنه که برای جاخالی و درست نادرست ها عالیه(البته فارسی درست نادرست نداره ولی خب مثلا دینی داره)
معنی هارو خوب بخون چون باید تو حافظه بشینه اگر نزدیک نهایی بخونی سخت میشه. کلمات کلیدی تو نهایی خیلی مهمن و اگر نخونی شب امتحان در کنار نمونه سوال و قلمرو اینا نمیتونی اونو پوشش بدی. تلمیح و ارایه مجاز و استعاره و پارادوکس(یا مثلا یه چیزایی مثل وادی های درس سیمرغ و سی مرغ) خیلی زیاد مهمن معمولا وصل کردنی میدن که باید خوب رو درسا مسلط باشی
البته من که خودم مثل شما کنکوریم فقط تو مدرسه و قلمچی این کارو کردم موفق بودم.

دوستان یه سوال دوران cpr ماز۱۴۰۵ فیزیک تجربی ارسلان رحمانی بهتره یا استاد شجاعی؟

تاپیک درمورد کنکوره اما می خواستم بپرسم به عنوان یه دهمی که صفرم و تازه شروع کردم و نمی خوام تا پایان امتحانای ترمم تست بزنم ...تصمیم خوبی گرفتم اصن ؟...بعد این تمرین تشریحی برای یه سری درسا مثل زیست و شیمی منطقیه؟ چون تا حالا فقط برای ریاضی امتحان کردم

دوستان یه سوال دوران cpr ماز۱۴۰۵ فیزیک تجربی ارسلان رحمانی بهتره یا استاد شجاعی؟
در مورد رحمانی میتونه سلیقه ای باشه شاید برای شجاعی هم همینطور
برای دوره cpr نمیدونم
ولی کلا تدریس شجاعی و پوشش مطالبش خوبه

تاپیک درمورد کنکوره اما می خواستم بپرسم به عنوان یه دهمی که صفرم و تازه شروع کردم و نمی خوام تا پایان امتحانای ترمم تست بزنم ...تصمیم خوبی گرفتم اصن ؟...بعد این تمرین تشریحی برای یه سری درسا مثل زیست و شیمی منطقیه؟ چون تا حالا فقط برای ریاضی امتحان کردم
سلام وقتت بخیر. این نکته رو باید در نظر داشته باشی که کلا تست‌زنی بخشی از فرایند آموزش و یادگیری توی کنکوره. در نتیجه اگه فکر می‌کنی که خب صرفا همه‌ی مطالب رو بخونم و تموم کنم و بعدش تست بزنم و این‌ها، به نظرم کار اشتباهیه. این شکل درس خوندن به نظرم هم تا حد زیادی به وسواس مطالعاتی‌ت دامن می‌زنه و باعث می‌شه تو یازدهم و دوازدهم هم تا وقتی که ۴ ساعت سر خوندن یه مبحث کوچیک وقت نذاشتی و مو به مو حفظش نکردی سراغ تست زدن نری و همه‌ش حس بدی داشته باشی. در نتیجه به نظرم تست زدن رو به عنوان یه مکمل برای درس خوندنت داشته باش و این دو تا رو به موازات هم پیش ببر.
تمرین کردن تشریحی هم بی‌نهایت ایده‌ی خوبیه. چون در نهایت هم امتحان نهایی دادن هم کنکور دادن، جفتشون مهارت‌هایی هستن که یه سری ریزه‌کاری دارن و این ریزه‌کاری‌ها و کسب این مهارت فقط و فقط با تمرین کردن و سوال زیاد حل کردن و ایده‌های مختلف و سبک‌های مختلف رو دیدن به دست میاد. موفق باشی.

Back
بالا