آره ولی مشاوری که پیگیری لازم رو داره. و البته سوادش رو.کلا مشاور داشتن رو پیشنهاد میدید؟
کتاب درست و نادرست های شیمی خیلی سبزآقا راهکاری واسه حفظیات شیمی دارید؟من میخونم ولی انگار مغزم سوراخه پس فردا همه چی یادم رفته هر چقدرم مرور میکنم یادم میره.از طرفی مرور هم خیلی وقتمو میگیره از الان استرسش به جونم افتاده .جزوه ای چیزی دوره ای ایده ای دارید ؟

صندلی رو تا حد امکان به میز نزدیک کن یک بالشت یا کوسن بذار پشتت یه بالشت یا کوسن هم اگه صندلی نرم نیست بذار رو صندلی روش بشینبچهها برای مراقبت از ستون فقرات خصوصا ناحیه lower back در سال کنکور چه پیشنهاداتی دارین؟
من پارسال سر امتحان نهاییها به مشکل جدی خوردم تو این مسئله میترسم دوباره پیش بیاد :(
فکر میکنم یه روتین ورزشی نرم میتونه کمک کنه ولی دقیقا نمیدونم چه ورزشی
از سمپادیا بگیرسلام مشاور خوب معرفی میکنید؛
ترجیحا میز و ارتفاع مناسب رو رعایت کنبچهها برای مراقبت از ستون فقرات خصوصا ناحیه lower back در سال کنکور چه پیشنهاداتی دارین؟
من پارسال سر امتحان نهاییها به مشکل جدی خوردم تو این مسئله میترسم دوباره پیش بیاد :(
فکر میکنم یه روتین ورزشی نرم میتونه کمک کنه ولی دقیقا نمیدونم چه ورزشی
بستگی به فردش داره ولی در کل آرهکلا مشاور داشتن رو پیشنهاد میدید؟
سلام. به نظرم کار تر و تمیزی ارائه کردهن در قالب دورهی cpr. آزمونهای دوپینگ آزمونهای ارزشمندی هستن واقعا و ارزش کار کردن دارن به نظرم. تستهای مربوط به کلاسهای تست طلایی (نکته و تست) هم تستهای جامع و کاملی هستن و در قالب یه تعداد تست کم، نکات خیلی خوبی دوره و یادآوری میشه و من خودم به شخصه اگر برگردم به عقب بازم استفاده میکنم و همینطور برای دانشآموزام هم قرار میدم تو برنامهشون تو این ایام.سلامی دوباره 💆🏻♀️
نظرتون در مورد کلاس های نکته و تست(cpr) ماز چیه؟
توصیه میکنین نمیکنین، خوبن خوب نیستن؟
کلا برای همه چیز بعد از خوندن درسنامه باید سوال حل کنی.کلا برای عمومی ها، بنظرتون بعد از خوندن درسنامه چه کنیم؟
سوال حل کردن و اینا خیلی خوبه و قلمرو ها رو بخون حتما و نمونه سوالای مربوط بهشون رو حتما حل کن ،سلامی دوباره(برای بار nام)
میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
چه پیشنهادی دارین مثلا؟ این سوالای آخر هر درس فرمول بیست زدنشون کمک کنندست؟
کلا برای عمومی ها، بنظرتون بعد از خوندن درسنامه چه کنیم؟
من کلاس زیستشو دیدم خوب بود ولی یکسری نکاتی رو نمیگن. به نکات کلیدی و معروف و دام ها توجه میکنه ولی تمام نکات حتی بعضی نکات مهم رو خوب پوشش نداد. البته چون کلاساش کوتاهن و خلاصه هست و نکات زیادی رو یکجا مرور میکنه بنظرم برای قبل کنکور چیز عالیهسلامی دوباره 💆🏻♀️
نظرتون در مورد کلاس های نکته و تست(cpr) ماز چیه؟
توصیه میکنین نمیکنین، خوبن خوب نیستن؟
من کتاب ۲۰ پک مهروماهو دارم شبیه همون فرمول بیسته. من هر بار سوالای اخرو زدم موفق بودم. البته اخیرا عمومی های قلمچی هم میزنم چون به نکات خوبی تو تستاش اشاره میکنه که برای جاخالی و درست نادرست ها عالیه(البته فارسی درست نادرست نداره ولی خب مثلا دینی داره)سلامی دوباره(برای بار nام)
میگم برای فارسی، بنظرتون چکار کنیم برای نهایی؟ مثلا من الان دوبار نکات قلمرو هارو خوندم، بعد میخواستم دوباره بشینم بخونم(مشخصه با سوال حل کردن مشکل دارم؟)بعد حس کردم شاید کار بیخودی باشه
چه پیشنهادی دارین مثلا؟ این سوالای آخر هر درس فرمول بیست زدنشون کمک کنندست؟
کلا برای عمومی ها، بنظرتون بعد از خوندن درسنامه چه کنیم؟
در مورد رحمانی میتونه سلیقه ای باشه شاید برای شجاعی هم همینطوردوستان یه سوال دوران cpr ماز۱۴۰۵ فیزیک تجربی ارسلان رحمانی بهتره یا استاد شجاعی؟
سلام وقتت بخیر. این نکته رو باید در نظر داشته باشی که کلا تستزنی بخشی از فرایند آموزش و یادگیری توی کنکوره. در نتیجه اگه فکر میکنی که خب صرفا همهی مطالب رو بخونم و تموم کنم و بعدش تست بزنم و اینها، به نظرم کار اشتباهیه. این شکل درس خوندن به نظرم هم تا حد زیادی به وسواس مطالعاتیت دامن میزنه و باعث میشه تو یازدهم و دوازدهم هم تا وقتی که ۴ ساعت سر خوندن یه مبحث کوچیک وقت نذاشتی و مو به مو حفظش نکردی سراغ تست زدن نری و همهش حس بدی داشته باشی. در نتیجه به نظرم تست زدن رو به عنوان یه مکمل برای درس خوندنت داشته باش و این دو تا رو به موازات هم پیش ببر.تاپیک درمورد کنکوره اما می خواستم بپرسم به عنوان یه دهمی که صفرم و تازه شروع کردم و نمی خوام تا پایان امتحانای ترمم تست بزنم ...تصمیم خوبی گرفتم اصن ؟...بعد این تمرین تشریحی برای یه سری درسا مثل زیست و شیمی منطقیه؟ چون تا حالا فقط برای ریاضی امتحان کردم