• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شاید باورتون نشه من چیزایی که معلممون سر کلاس میگفت رو مقایسه کردم فهمیدم اونم عین فرمول بیست رو به ما گفته و کلا اینجوری بودم که خاک تو سرشون
درسته خودم خلاصه کنم بهتره.باز میگردم حالا
ممنونم ازتون خیلی لطف کردید.
فکری ببین

سلام مجدد میخواستم ببینم ایا منبعی دارین برای تدبر در قران های دینی که معتبر باشن؟من از فرمول بیست میخوندم ولی خیلی زیاده جواب های فرمول بیست
من خودم با بست بهمن آبادی خوندم دینی رو و خوب و منسجم بود هم از لحاظ درسنامه هم سوال‌ها. برای امتحان هم فقط همونو خوندم و به مشکلی برنخوردم چون متن کتاب رو یجورایی طبقه‌بندی و مرتب کرده و کامله. اگه خواستی اون رو هم بررسی کن ببین خوب هست یا نه.

من خودم با بست بهمن آبادی خوندم دینی رو و خوب و منسجم بود هم از لحاظ درسنامه هم سوال‌ها. برای امتحان هم فقط همونو خوندم و به مشکلی برنخوردم چون متن کتاب رو یجورایی طبقه‌بندی و مرتب کرده و کامله. اگه خواستی اون رو هم بررسی کن ببین خوب هست یا نه.

ممنونم.اتفاقا میخواستم کتاب تشریحی جدید شروع کنم برای دینی بین ماجرای بیست و پرسوال داشتم انتخاب میکردم
عه درسنامه میخوندید.من همش کتاب میخونم از درسنامه خوندن میترسم که نکنه کامل نباشه.
فقط ببخشید.کتابی که میگین اینه؟https://ketab.love/pr/87625/سفیرخرد-بست-دین-و-زندگی-3-دوازدهم-بهمن-آبادی

آخرین ویرایش:
سلام
من ریاضیم تو آزمونا میانگین همون 75_80 بوده(بیشترین درصدم هم 96 برای مبحث مثلثات/کمترین درصدم 58 هندسه)
الان منبعم صرفا آزمون های دوپینگ و موسسه هاست(کنکور هارو تموم کردم)
و راستش موضوعی که هست طول سال خیلی برای ریاضی تست کار میکردم تقریبا هم اندازه زیست و از این بابت اعتماد بنفس داشتم و خیالم راحت بود
الان با توجه به اینکه تعداد تست ریاضی آزمون ها محدوده و نهایت 30تاست به همون بسنده میکنم و میزان تست ریاضیم خیلی اومده پایین-عملا همون 30 تا در روز گاهی همونم نیست حتی
یکم نگرانم و دارم به شروع یه کتاب جدید سطح بالا فکر میکنم
اوایل جمعبندی موج ازمون گرفتم که واقعا زیاد بدردم نخورد.طول سال هم ای کیو نردبام و تکمیلی خیلی سبز زدم
هرکول حیدری یا بنفش قلمچی رو خیلی شنیدم
نظر شما چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
به نظرت بین نردبام و تکیمیلی خیلی سبز کدوم بهتره
بعد ای کیو بخواییم بزنیم؟

ممنونم.اتفاقا میخواستم کتاب تشریحی جدید شروع کنم برای دینی بین ماجرای بیست و پرسوال داشتم انتخاب میکردم
عه درسنامه میخوندید.من همش کتاب میخونم از درسنامه خوندن میترسم که نکنه کامل نباشه.
فقط ببخشید.کتابی که میگین اینه؟https://ketab.love/pr/87625/سفیرخرد-بست-دین-و-زندگی-3-دوازدهم-بهمن-آبادی
بله بله همینه
درسنامه نه به معنای مطالب اضافه و متفاوت‌تر. درسنامه‌ی بست دقیقاً متن کتابه. فقط مطالب طبقه‌بندی و مرتب شده و نموداریه که خب من خیلی اوکی بودم با این موضوع. همه‌ی متن رو هم یه دور چک کردم در طول سال که کم و زیاد نشه و شب امتحان فقط بست خوندم. باز هم بینشون یه تحقیق و بررسی داشته باش که منبع مناسب‌تر رو بخری و وقت بذاری. من هیچ منبعی به جز بست برای دینی نداشتم که بدونم بهتر و بدتر کدومه: ))))

به نظرت بین نردبام و تکیمیلی خیلی سبز کدوم بهتره
بعد ای کیو بخواییم بزنیم؟
الان حس میکنم نردبام بزنی بهتره سطحش.ولی باز خیلی زیاد تفاوت نیست بین سطح آی کیو و نردبام.
تکمیلی خیلی سبز رو شخصا تفریحی میزدم/میزنم و انقدر موثر نبود و فقط گاهی استفاده میکنم که ایده های جدید ببینم.منبعی هم نیست مثلا بگی باهاش جمعبندی کنم همه چیو پوشش بده.حتی در مواردی ممکنه اذیتت کنه و از ریاضی بدت بیاد.

من در راستای اون پستم کلا دیگه سوییچ کردم رو ازمون ها
راستی بین ازمون ها حس میکنم ریاضی سنجش(برخلاف بقیه ی درساش) کاملا مشابه تیپ های کنکوره و تا اینجا خیلی خوب بود

آخرین ویرایش:
برای شروع دوازدهم فیزیک جامع الگو خوبه؟ یا سخت؟
سطح فیزیکم متوسطه، واقعا متوسط ها.
پیشنهادتون؟
و اینکه کلا قراره یه کتاب تست برای فیزیک بزنم.

پیشنهادتون؟
موافقم خیلی سبز خوبه
ولی تعداد تستای میکرو بیشتره و همون تستای خیلی سبز رو هم داره

پیشنهادتون؟
کتاب‌های ۴ جلدی فیزیک نشر الگو و فیزیک خیلی سبز به نظرم برای دوازدهم بهتر هستن. چون دو جلدشون (سوال و پاسخ) اختصاصی به دوازدهم پرداخته و تنوع تست‌ها توی پایه‌ی دوازدهم خیلی بالاست و به نظرم با توجه به خاصیتی که فیزیک دوازدهم داره، این شکل خیلی کاستومایز شده‌تر و بهتره. فیزیک نشر الگو هم کاملا به عنوان اولین منبع و تنها منبع [کتاب!] فیزیک مناسبه.

همه معلمای ما سنجش رو تایید میکردن
یعنی منم نگاه میکردم تو هر درسی استاندارده
چطور ؟
روی استاندارد بودنش حرفی نیست.منم موافقم باهات
منظور من مقایسه ی سطح سنجش و سوالای کنکوره
ریاضی سنجش نسبتا به سطح سوالای کنکورش مشابه تر بود و سختیش تقریبا اندازه ی سختی کنکوره
حس میکنم سطح زیست و فیزیک و شیمیش پایین تر از سطح کنکوره ولی همونطور که گفتی استاندارده

پیشنهادتون؟
منم با نظر MarMari موافقم
به نظرم اگه میخوای فقط یه کتاب بزنی همون نشرالگو عالیه.البته شاید برای درصد بالا تو آزمون موسسه ها کافی نباشه ولی برای کنکور چرا
هم سطحش هم تعداد تست و تیپ تست هاش مناسبه کنکورته.
و اینکه براساس کنکور های اخیر سطح فیزیک انقدر سخت نیست و فقط باید رو محاسبات و سرعتت کار کنی که بتونی دفترچه دومت رو مدیریت کنی که با تست زیاد حل میشه

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میدونه ویدیو سالیانه جامع فرهمند رو از کجا میتونم نگاه کنم؟
کانال های روبیکا زیادن ولی بعضی جلسات دانلود نمیشه با هر دستگاهی که امتحان میکنم

دوستان کسی میدونه ویدیو سالیانه جامع فرهمند رو از کجا میتونم نگاه کنم؟
کانال های روبیکا زیادن ولی بعضی جلسات دانلود نمیشه با هر دستگاهی که امتحان میکنم
از ادمین چنل باید بخوای دوباره اپلود کنن مشکلات روبیکاس-

عزیزان منبع سطح بالای گسسته و هندسه چی پیشنهاد میدید؟ به جز نردبام-

Back
بالا