• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
جدی پیشنهاد دیگه ای نداری؟
خوشخوانو زدی؟
(من خودم نزدمش، ولی بچه ها به عنوان منبع سطح بالا معرفیش کردن، اگه نزدی و یه منبع جدید میخوای یه نگاهی بهش بکن ببین چطوره)

آخرین ویرایش:
عزیزان منبع سطح بالای گسسته و هندسه چی پیشنهاد میدید؟ به جز نردبام-
سلام وقتت بخیر من خیلی تخصصی در زمینه‌ی رشته‌ی شما ندارم منتها با توجه به این‌که کنکوری هستی و در اواخر این دوره به سر می‌بری، منابع آزمونی رو بررسی کردی؟ مثلا فصل آزمون، موج آزمون، آزمونیوم. بانک آزمون‌های ماز توی دیجی‌ماز رو چطور؟

سلام وقتت بخیر من خیلی تخصصی در زمینه‌ی رشته‌ی شما ندارم منتها با توجه به این‌که کنکوری هستی و در اواخر این دوره به سر می‌بری، منابع آزمونی رو بررسی کردی؟ مثلا فصل آزمون، موج آزمون، آزمونیوم. بانک آزمون‌های ماز توی دیجی‌ماز رو چطور؟
یک دور جمع بندی کردم

ازمون ها هم دارم میزنم
منتها تا کنکور خیلی مونده گفتم کتابی چیزی شروع کنم

نظرتون راجع به پک پیش بینی های موسسه های مشاوره ای مثل رندو چیه؟ کسی تا به حال چنین چیزی تهیه کرده؟

آخرین ویرایش:
نظرتون راجع به پک پیش بینی های موسسه های مشاوره ای مثل رندو چیه؟ کسی تا به حال چنین چیزی تهیه کرده؟
کلا کانسپت پیش بینی تو کنکور صرفا بازار یابیه
به هیچ کدومش اعتماد نکن👩🏻‍🦯

کلا کانسپت پیش بینی تو کنکور صرفا بازار یابیه
به هیچ کدومش اعتماد نکن👩🏻‍🦯
انقدر حرفت تاثیر گذار بود که واقعا ممنونم
راستش میدونستم قراره پول پدر رو با این کار به زباله بفرستم ولی نمیتونستم اثبات کنم

انقدر حرفت تاثیر گذار بود که واقعا ممنونم
راستش میدونستم قراره پول پدر رو با این کار به زباله بفرستم ولی نمیتونستم اثبات کنم
چرا حس میکنم داری طعنه میندازی 😭

علاوه بر این‌که کلا بازار گرمیه مثل بالای هشتاد نود درصد فرآیندهایی که متاسفانه تو کنکور وجود داره، فایده‌ی خاصی هم توشون نیست. اکثرشون هم کلی نکات روتین و پرتکرار و قابل پیش‌بینی رو می‌چپونن توی یه پکیج که طبیعتا از توش چندتا تطابق در میاد تحت هر شرایطی و تبلیغات خوبی هم رو همین قضیه می‌کنن. بهترین چیزی که می‌تونی تحت این عنوان دنبال کنی، آزمون‌های جامع آزمایشیه.

Back
بالا