• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
من ریاضیم تو آزمونا میانگین همون 75_80 بوده(بیشترین درصدم هم 96 برای مبحث مثلثات/کمترین درصدم 58 هندسه)
الان منبعم صرفا آزمون های دوپینگ و موسسه هاست(کنکور هارو تموم کردم)
و راستش موضوعی که هست طول سال خیلی برای ریاضی تست کار میکردم تقریبا هم اندازه زیست و از این بابت اعتماد بنفس داشتم و خیالم راحت بود
الان با توجه به اینکه تعداد تست ریاضی آزمون ها محدوده و نهایت 30تاست به همون بسنده میکنم و میزان تست ریاضیم خیلی اومده پایین-عملا همون 30 تا در روز گاهی همونم نیست حتی
یکم نگرانم و دارم به شروع یه کتاب جدید سطح بالا فکر میکنم
اوایل جمعبندی موج ازمون گرفتم که واقعا زیاد بدردم نخورد.طول سال هم ای کیو نردبام و تکمیلی خیلی سبز زدم
هرکول حیدری یا بنفش قلمچی رو خیلی شنیدم
نظر شما چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام وقتت بخیر. می‌تونم بپرسم از چه جهت حس کردی که موج آزمون ریاضی برات کارآمد نبود؟ دوپینگ‌هایی که کار می‌کنی فقط دوپینگ‌های امسال هستن؟ آیا آرشیوهای دوپینگ رو کار می‌کنی؟ آرشیو‌های آزمون‌های ماز توی چهار سال اخیر رو چطور؟ اونا رو می‌زنی؟ آیا از تست‌های علامت‌دارت از کتاب آی‌کیو آزمون‌ها یا آزمونک‌هایی با محدودیت زمانی درست می‌کنی و اونا رو کار می‌کنی؟ به نظرم از آرشیو آزمون‌های ماز و دوپینگ سال‌های پیش و ماراتون غافل نشو و همین‌طور آزمونک‌هایی از تست‌های علامت‌دارت یا حتی تست‌های صورتی‌رنگ کتاب ریاضیات جامع مهر و ماه به صورت آزمونی برای جمع‌بندی. این‌جا به بعد بیشتر باید مهارت آزمون زدنت رو تقویت کنی. پس می‌طلبه هر منبعی رو که استفاده خواهی کرد، تا جای امکان مدام شرایط آزمونی و دفترچه‌ی سوم کنکور رو برای خودت ایجاد کنی که این مهارته به تدریج کسب بشه و در عین حال هم با مدام سوال زدن و تحلیل کردن، تسلطت تو حل تست‌ها حفظ بشه و مطالب برات مرور بشن. امیدوارم تونسته باشم راهنمایی‌ت کنم. بازم اگر کمکی از دستم بر میاد، خوشحال می‌شم بتونم کمکی کنم. موفق باشی ❤️

سلام
من ریاضیم تو آزمونا میانگین همون 75_80 بوده(بیشترین درصدم هم 96 برای مبحث مثلثات/کمترین درصدم 58 هندسه)
الان منبعم صرفا آزمون های دوپینگ و موسسه هاست(کنکور هارو تموم کردم)
و راستش موضوعی که هست طول سال خیلی برای ریاضی تست کار میکردم تقریبا هم اندازه زیست و از این بابت اعتماد بنفس داشتم و خیالم راحت بود
الان با توجه به اینکه تعداد تست ریاضی آزمون ها محدوده و نهایت 30تاست به همون بسنده میکنم و میزان تست ریاضیم خیلی اومده پایین-عملا همون 30 تا در روز گاهی همونم نیست حتی
یکم نگرانم و دارم به شروع یه کتاب جدید سطح بالا فکر میکنم
اوایل جمعبندی موج ازمون گرفتم که واقعا زیاد بدردم نخورد.طول سال هم ای کیو نردبام و تکمیلی خیلی سبز زدم
هرکول حیدری یا بنفش قلمچی رو خیلی شنیدم
نظر شما چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
سلااام فارغ از آزمون‌ها که خیلی خوبن به عنوان منبع برای مرور جامع و...
تجربه‌ی شخصی من برای کتاب جمع‌بندی این بود که از آزمون پلاس مهروماه خیلی راضی‌تر بودم نسبت به موج آزمون. بعد از چند آزمون تصمیم گرفتم با مهرماه پیش برم به‌جای موج آزمون. نه اونقدر آسون بود که چیزی بهت اضافه نکنه نه اونقدر سخت بود که زده بشی و کلا ولش کنی و هر نوع سوالی داشت:‌" بنظر من واقعا مناسب بود برای جمع‌بندی. (البته هندسه‌های یازدهمش رو من همیشه رد می‌کردم اونا واقعا عجیب غریب بودن:‌‌‌))))) )
هرکول آریان حیدری ایده‌های جدید و جالبی به آدم می‌ده و سطحش هم واقعا بالاست اما فکر نمی‌کنم برای منبع جمع‌بندی مناسب باشه:‌( من طول سال ضریب‌دار می‌زدم و برای همون هم گاها وقت کم میوردم. کلا چیزی که من ازش یادم مونده زیاد مناسب جمع‌بندی نبود😭

سلام وقتت بخیر. می‌تونم بپرسم از چه جهت حس کردی که موج آزمون ریاضی برات کارآمد نبود؟ دوپینگ‌هایی که کار می‌کنی فقط دوپینگ‌های امسال هستن؟ آیا آرشیوهای دوپینگ رو کار می‌کنی؟ آرشیو‌های آزمون‌های ماز توی چهار سال اخیر رو چطور؟ اونا رو می‌زنی؟ آیا از تست‌های علامت‌دارت از کتاب آی‌کیو آزمون‌ها یا آزمونک‌هایی با محدودیت زمانی درست می‌کنی و اونا رو کار می‌کنی؟ به نظرم از آرشیو آزمون‌های ماز و دوپینگ سال‌های پیش و ماراتون غافل نشو و همین‌طور آزمونک‌هایی از تست‌های علامت‌دارت یا حتی تست‌های صورتی‌رنگ کتاب ریاضیات جامع مهر و ماه به صورت آزمونی برای جمع‌بندی. این‌جا به بعد بیشتر باید مهارت آزمون زدنت رو تقویت کنی. پس می‌طلبه هر منبعی رو که استفاده خواهی کرد، تا جای امکان مدام شرایط آزمونی و دفترچه‌ی سوم کنکور رو برای خودت ایجاد کنی که این مهارته به تدریج کسب بشه و در عین حال هم با مدام سوال زدن و تحلیل کردن، تسلطت تو حل تست‌ها حفظ بشه و مطالب برات مرور بشن. امیدوارم تونسته باشم راهنمایی‌ت کنم. بازم اگر کمکی از دستم بر میاد، خوشحال می‌شم بتونم کمکی کنم. موفق باشی ❤️
موج آزمون حس میکنم صرفا برای طبقه بندی و دید داشتن به مباحث مناسب بود.سطحش برای کنکور خوب نبود و حس میکردم دارم زمان تلف میکنم
بله هتریک های ریاضی رو کار میکنم
تست های علامت دار آی کیو و منابع طول سال رو الان نه راستش ولی نیمسال اولش رو دی ماه موقعی که جمعبندی نیمسال اول داشتم زدم دوباره
ولی غلط نزده های ماز و قلمچی طول سالم رو فروردین یه دور زدم
مچکرم از لطفتون ❤
پس نظرتون روی همون دوپینگ و ماراتون و صورتی های مهروماهه
من دقیقا از اون بخش مدام تست زدن و حفظ تسلط میترسم
|میگم چون تست هایی که میزنم کمه حس میکنم قرار نیست حفظ بشه و درصدم ریزش کنه

آخرین ویرایش:
سلااام فارغ از آزمون‌ها که خیلی خوبن به عنوان منبع برای مرور جامع و...
تجربه‌ی شخصی من برای کتاب جمع‌بندی این بود که از آزمون پلاس مهروماه خیلی راضی‌تر بودم نسبت به موج آزمون. بعد از چند آزمون تصمیم گرفتم با مهرماه پیش برم به‌جای موج آزمون. نه اونقدر آسون بود که چیزی بهت اضافه نکنه نه اونقدر سخت بود که زده بشی و کلا ولش کنی و هر نوع سوالی داشت:‌" بنظر من واقعا مناسب بود برای جمع‌بندی. (البته هندسه‌های یازدهمش رو من همیشه رد می‌کردم اونا واقعا عجیب غریب بودن:‌‌‌))))) )
هرکول آریان حیدری ایده‌های جدید و جالبی به آدم می‌ده و سطحش هم واقعا بالاست اما فکر نمی‌کنم برای منبع جمع‌بندی مناسب باشه:‌( من طول سال ضریب‌دار می‌زدم و برای همون هم گاها وقت کم میوردم. کلا چیزی که من ازش یادم مونده زیاد مناسب جمع‌بندی نبود😭
سلام ممنونم بابت راهنماییتون
بله از معلم ریاضیمم پرسیدم مثل اینکه به کلمه هرکول حتی حساسیت داشت عصبانی شدن
آزمون پلاس مهروماه رو بررسی میکنم حتما اگه پیدااا کنم
هندسههههه وحشتناک زشته

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها نظرتون درباره مشاور و مشاورداشتن چیه؟ میتونه کمک کننده باشه؟ من احساس میکنم با اینکه میخونم ولی انگار نمیخونم ، الکی دارم درجا میزنم و تاثیر و بازدهی نمیگیرم . نمیدونم چیکارکنم لطفا یکی کمک کنه دارم روانی میشم

سلام
بچه ها نظرتون درباره مشاور و مشاورداشتن چیه؟ میتونه کمک کننده باشه؟ من احساس میکنم با اینکه میخونم ولی انگار نمیخونم ، الکی دارم درجا میزنم و تاثیر و بازدهی نمیگیرم . نمیدونم چیکارکنم لطفا یکی کمک کنه دارم روانی میشم
سلام وقتت بخیر باشه. من خودم به شخصه حدود سه ساله تو این حوزه دارم فعالیت می‌کنم و اغلب فعالیتم به صورت منتورینگ و پرسش و پاسخ و... و رایگان بوده و با توجه به این‌که کنکوری ۱۴۰۷ هستی، به نظرم اگر کسی به این صورت کنارت باشه (گر‌ چه فکر می‌کنم اغلب موسسه‌ها سبک کاری‌شون این نباشه) و راهنمایی‌ت کنه و زیر نظرش باشی منتها نه به این سبک که الزاما بخواد بابت هر روزت بهت برنامه بده بلکه مثلا راهنمایی‌ت کنه در مورد این‌که چطوری برنامه بریزی یا چطوری درس x رو بخونی یا فلان فصل چه نکاتی باید در مورد آموزش و تست‌زنی‌ش رعایت شه یا چطوری یه آزمون رو خوب بدی و تحلیل کنی و...، به نظرم برات کارآمده.

سلام
من حقیقتا استرسی بودم و اینکه یکی مانیتورم می کرد باعث سکتم می شد بدتر
ولی نظر شخصیم اینه حتی در این کیس هم یه حلسه مشاوره با یه آدم با تجربه بد نباشه. خیلی میتونه بهت جهت بده.

سلام..بچه ها ببخشید به نظرتون برای فیزیک برای جمع بندی چی باید بزنیم؟من نشر الگو داشتم برای فیزیکم چه جامع پایه چه دوازدهم.. ولی همچنان درصدا پایینه..نمیدونم برم مهروماه جمع بندیشو بگیرم یا از همین آزمون آزمایشیا استفاده کنم..ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داشته در میون بزاره🙏(نمیدونم کلا راهکاری برای افزایش درصد فیزیک دارید؟همه میگن سوالای فیزیک خیلی روتینه ولی من خیلی گیر کردم نمیدونم چیکار باید بکنم..😭)

سلام..بچه ها ببخشید به نظرتون برای فیزیک برای جمع بندی چی باید بزنیم؟من نشر الگو داشتم برای فیزیکم چه جامع پایه چه دوازدهم.. ولی همچنان درصدا پایینه..نمیدونم برم مهروماه جمع بندیشو بگیرم یا از همین آزمون آزمایشیا استفاده کنم..ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داشته در میون بزاره🙏(نمیدونم کلا راهکاری برای افزایش درصد فیزیک دارید؟همه میگن سوالای فیزیک خیلی روتینه ولی من خیلی گیر کردم نمیدونم چیکار باید بکنم..😭)
سلام وقتت بخیر. به نظرم یه دوره‌ی کوتاه و جامع نکته و تست می‌تونه کمکت کنه. در کنارش به نظرم استفاده کن از آزمون‌های دوپینگ و همین‌طور آرشیو آزمون‌های جامع سال‌های گذشته و تست‌های کنکور رو به صورت طبقه‌بندی شده حتما جداگانه کار کن. هر شب هم برای خودت یه روتین فیزیک داشته باش از تست‌های علامت‌دار گذشته‌ت یا تست‌های جدید یه مبحث ۱۰ تست توی ۱۶ دقیقه بزن و تحلیل کن و حتما آزمون کار کن و کتاب موج آزمون نشر الگو رو هم به نظرم می‌تونی به صورت مکمل کنار چیزای دیگه کار کنی روتین.

سلام وقتت بخیر. به نظرم یه دوره‌ی کوتاه و جامع نکته و تست می‌تونه کمکت کنه. در کنارش به نظرم استفاده کن از آزمون‌های دوپینگ و همین‌طور آرشیو آزمون‌های جامع سال‌های گذشته و تست‌های کنکور رو به صورت طبقه‌بندی شده حتما جداگانه کار کن. هر شب هم برای خودت یه روتین فیزیک داشته باش از تست‌های علامت‌دار گذشته‌ت یا تست‌های جدید یه مبحث ۱۰ تست توی ۱۶ دقیقه بزن و تحلیل کن و حتما آزمون کار کن و کتاب موج آزمون نشر الگو رو هم به نظرم می‌تونی به صورت مکمل کنار چیزای دیگه کار کنی روتین.
مرسیییییی کلی ممنونم خیلی لطف کردید ممنون بابت راهنماییتون🙏🙏💕💕

سلاااام
خب راستش من الان که میخوام برم یازدهم مثل وقتی که میخواستم برم دهم بین چند تا دو راهی گیر افتادم
برای زیست بین دو تا دبیر موندم . خادم نژاد و فرهمندنیا .
امسال رو با فرهمند پیش رفتم و خیلی خوب بود و درصدام از 50 60 رسید به 80 90
ولی خب اینجور که معلومه دکتر خادم نژاد هم خیلی عالین
مردد ام بینشون . و اینکه بنظرتون کار درستیه که تدریس هر دوشون رو ببینم ؟ یا کار اشتباهیه دو دبیر واسه یک درس ؟
یه مسئله دیگه مشاور هست
من بین الماسیان و شهبازی موندم
این دو نفر از افراد برند اصفهانند . ممنون میشم اگر کسی باهاشون تجربه ای داشته یا چیزی میدونه بگه
ممنونم

سلاااام
خب راستش من الان که میخوام برم یازدهم مثل وقتی که میخواستم برم دهم بین چند تا دو راهی گیر افتادم
برای زیست بین دو تا دبیر موندم . خادم نژاد و فرهمندنیا .
امسال رو با فرهمند پیش رفتم و خیلی خوب بود و درصدام از 50 60 رسید به 80 90
ولی خب اینجور که معلومه دکتر خادم نژاد هم خیلی عالین
مردد ام بینشون . و اینکه بنظرتون کار درستیه که تدریس هر دوشون رو ببینم ؟ یا کار اشتباهیه دو دبیر واسه یک درس ؟
یه مسئله دیگه مشاور هست
من بین الماسیان و شهبازی موندم
این دو نفر از افراد برند اصفهانند . ممنون میشم اگر کسی باهاشون تجربه ای داشته یا چیزی میدونه بگه
ممنونم
سلام وقتت بخیر. من یکسری توضیحاتی کلا در مورد بحث مطالعه‌ی زیست‌شناسی و کلاس‌های سالیانه و... داده‌م در چند پست بالاتر، با اجازه‌ت همون‌ها رو نقل قول می‌کنم، بازم اگر سوال یا ابهامی برات پیش اومد، خوشحال می‌شم راهنمایی‌ت کنم. ❤️
خب خیلی خوبه که تعداد قابل توجهی آزمون می‌زنی. چون در نهایت کنکور دادن یک مهارته همون طوری که همیشه اشاره کرده‌م و فقط با آزمون زیاد زدن و قرار گرفتن توی اون موقعیته که به تدریج تسلط آدم به این امر می‌ره بالا. در مورد این‌که نکات برخی تست‌ها رو نمی‌دونی به تدریج با تست زیاد زدن و نکات مختلف آزمون‌های مختلف رو دیدن، این قدرت تحلیل و استدلال کردن رو باید به دست بیاری. این نکته رو در نظر بگیر که قرار نیست تمام نکات همون چیزایی باشن که توی کلاس‌ها یادت می‌دن و تو پاسخنامه‌ی کتاب تست‌هات می‌بینی و... . مهم‌ترین اصل اینه که به کتاب درسی تسلط بالا داشته باشی و بتونی قدرت این رو داشته باشی که بر اساس چیزهایی که از سه تا کتاب به طور کامل بلدی، یه دید کلی پیدا کنی و به فرض بر اساس یه چیزی که تو فصل x زیست دوازدهمه، یه نکته‌ی مربوط به فصل y دهم رو بتونی استنباط کنی. به تدریج توی این قضیه بهتر و بهتر می‌شی فقط لطفا توجه داشته باش که تست زدن و آزمون زدن به هیچ وجه نباید رها بشن یا کم‌رنگ بشن چون هیچ چیزی جاشون رو نمی‌گیره. من حتی نظرم اینه که تایم مربوط به یک درس خیلی بهتر هست که به تست و آزمون و تحلیل بگذره تا این که یک ویدئو تمام بشه که داره توش تلاش می‌شه تمام نکاتی که مربوط به فلان پاراگراف کتاب هست رو بر اساس وقت محدود خودشون به صورت یک لقمه‌ی آماده به دانش‌آموز بخورونن. در شرایطی که به نظرم این سبک یادگیری نکات و... راندمان بالایی نداره و چون با یک بمباران نکته‌ای طرفت می‌کنن، ممکنه توی یه آزمونی که با فاصله‌ی کمی از اون کلاس می‌دی درصد بالایی کسب کرده باشی چون نکات هنوز تازه هستن تو ذهنت و فکر کنی کار تموم‌شده‌‌ست، ولی خیلی زود با فاصله گرفتن از اون پیک، تسلطت افت پیدا کنه. در شرایطی که اگه درصد بالاتری از نکاتی که قراره یاد بگیری در مورد یک مبحث مشخص، از طریق تست زدن، ورق زدن کتاب درسی و حتی گذاشتن دو یا سه کتاب زیست‌شناسی کنار هم و مقایسه‌ی یه سری چیزها و تحلیل سوالات خوب و دست اول باشه، خیلی ماندگاری بهتری دارن تو ذهنت و خیلی هم مرورشون (با تست‌های علامت‌دار) مرور کارآمدتری خواهد بود.
به عنوان جمع‌بندی می‌گم
به آزمون زدنت همین‌طور که الان بها می‌دی، همیشه بها بده و نادیده‌ش نگیر
تحلیل آزمونت رو جدی بگیر. مدام با این سوال خودت رو مواجه کن که چرا امتیاز پاسخ درست به این تست رو از دست دادی. اشتباه از کجا بود. آیا نحوه‌ی آزمون زدنت مشکل داشت یا درست اون لحظه چیزی که باید به ذهنت می‌رسید، نرسید یا فراموشت شده یه سری نکات یا استنباط اون مطلب دور از ذهن و سخت بود برات و... و تمام این‌ها رو لحاظ کن توی نحوه‌ی مطالعه و مرورت
هر چقدر تست بیشتری بزنی و نکات رو بیشتر از تست‌ها استخراج کنی، توی استنباط کردن نکات جدید، به مرتبه‌ی بالاتری می‌رسی و حتی اون‌قدری پیش می‌ری که این قدرت رو پیدا می‌کنی که تست جدید طرح کنی و یا ذهن طراح سوال رو بتونی موقع خوندن کتاب درسی بخونی.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم. بازم اگه سوالی هست یا جایی ابهامی بود، خوشحال می‌شم راهنمایی کنم.

سلام وقتت بخیر. من یکسری توضیحاتی کلا در مورد بحث مطالعه‌ی زیست‌شناسی و کلاس‌های سالیانه و... داده‌م در چند پست بالاتر، با اجازه‌ت همون‌ها رو نقل قول می‌کنم، بازم اگر سوال یا ابهامی برات پیش اومد، خوشحال می‌شم راهنمایی‌ت کنم. ❤️
خب یه چیزایی دستم اومد تقریبا که اوضاع از چه قراره. ببین ویدئو دیدن توی زیست‌شناسی پوینت مثبتی که داره اینه که خیلی خوب بهت یاد می‌ده چطوری باید این درس رو بخونی و چطوری اصلا باید به کتاب درسی، به تک تک قیدها و کلمات و شکل‌ها و پاورقی‌ها و... نگاه کنی و دید خیلی خوبی بهت می‌ده. من حالا یکسری توضیحات این‌شکلی رو به دوستت هم توی دو سه تا پست بالاتر داده‌م و پیشنهاد می‌دم به اونم یه نگاهی بندازی. مشکلی که مدام ویدئو دیدن و دریافت اکثر نکات از طریق ویدئو و به صورت حاضر و آماده بهت می‌ده، این هست که قدرت استنباطت رو گاها میاره پایین. حالا این رو یه گوشه‌ی ذهنت نگه دار. یه مرحله قبل این موضوع هست و اون تسلط به کتاب درسیه. چیزی که در نهایت باید اون چهارچوب ذهنت توی زیست‌شناسی رو تشکیل بده، خط به خط کتاب درسی، جزئیات مربوط به شکل‌ها و سیم‌کشی‌هایی بین مطالب مختلف تو صفحات و فصل‌ها و پایه‌های مختلفه؛ نه خیلی اون نکاتی که یاد می‌گیری؛ چون قرار نیست که وقتی یه تست جدید می‌بینی، تمام نکاتش همون نکات تکراری‌ای باشن که قبلاً توی کلاس یاد گرفتی و توی یه تستی دیدی. هر تست پر از ایده‌های جدیده و همینه که مهمه. این‌که تو مدام دیدهای جدید پیدا کنی نسبت به ایده‌های مختلف. این‌که از چه زاویه‌هایی می‌شه به یه جمله‌ی کتاب نگاه کرد. پس مهمه که قبل از هر چیز، حداکثر تسلطی که می‌تونی به کتاب درسی پیدا کنی رو کسب کنی. این مرحله پایه و بیس همه چیزه. اصلا ضرورتی نداره قبل این‌که سراغ تست‌زنی بری، مغزت شلوغ و پر از نکته باشه. من نظر خودم تو سبک مطالعه‌ی زیست‌شناسی اینه که کتاب درسی خیلی دقیق به همراه یکسری نکات به صورت مکمل منتها خیلی سبک و خلاصه و مفید مطالعه بشه و بعد استارت تست‌های آموزشی رو بزنی. توی تست‌ آموزشی زدن هم، بدون هیچ‌گونه دغدغه در مورد تایم و این‌که بلد نیستم و غیره، حتی اگه نیاز دیدی وسطش به کتاب درسی دوباره رجوع کنی، دوباره جمله‌ی مربوطه رو دقیق بخونی، دوباره شکل مربوط بهش رو با دقت ببینی، دوباره گزاره‌ای که بهت داده شده تو تست رو بخونی و بر اساس اون قضاوت کنی که فرضا اون گزاره درسته یا غلط. پس مهم‌ترین چیز اینه که مدام برخوردت رو حفظ کنی با کتاب درسی. پس دفعات این خوندن و مواجهه رو ببر بالا به نظرم. از طرفی، این مدام ویدئو دیدن رو من نظرم اینه که حذف کنی مگر جاهایی که مباحث یه مقدار ریزه‌کاری دارن و خودت هم می‌تونی متوجه بشی که نیاز به بخشی از یه ویدئو هست. هیچ اشکالی هم نداره که یهو وسط تست زدن یا حتی آزمون زدن این نیاز رو احساس کنی و برگردی تا ویدئوش رو ببینی. مثلا مبحث مربوط به نوار قلب، مثلا مبحث مربوط به حجم‌های تنفسی، مثلا مبحث مربوط به تولید مثل گیاهی و... . در عوض به نظرم خط به خط کتاب درسی رو با دقت بررسی کن و یه چیزی مثل کتاب جزوه‌ی طلایی ماز کنار دستت باشه (مخصوصا چاپ‌های یه مقدار قدیمی‌ترش که کوتاه‌تر و مفیدتر بوده‌ن) و از نکات اون استفاده کنی تا جای امکان و بری و درصد بالایی از یادگیری‌ت و... رو با تسلط بر کتاب درسی، توی تست‌های آموزشی کسب‌ کنی. نیاز نیست کمالگرایانه بری سراغ تست‌های علامت‌دار و فکر کنی باید بالای ۸۰ درصدش رو درست جواب بدی و چهارتا تست رو که پشت هم غلط جواب دادی یا اصلا جواب ندادی هم فوری روحیه‌ت رو ببازی و... . یادگیری اصلی‌ت قراره اون‌جا اتفاق بیفته و با تست زدنه. وگرنه چه لزومی داشت که آدم تست بزنه اگه قرار بود فقط با خوندن بتونه حداکثر تسلطش توی تست زدن و آزمون زدن رو کسب کنه؟ در شرایطی که خود تست زدنه و نحوه‌ی کنار هم چیدن همون مطالب کتاب درسی که مدام خوندی‌ش و مدام خودتو مواجه کردی باهاش، یه مهارتیه که باید کسبش کنی. منتها نه تو ویدئو دیدن مداوم باید دنبالش بگردی، نه تو وسواس‌گونه متن کتاب درسی یا درسنامه رو خوندن می‌تونی پیداش کنی و... . بلکه باید بری تست بزنی مدام و خودت رو تو شرایط آزمونی قرار بدی.
من پیشنهاد می‌کنم یه تایمی این سبکی پیش بری و بعدش با توجه به نتایجی که از طریق تحلیل آزمون‌هات و... به دست میاری، یه مقدار کاستومایزش کنی برای خودت یا اصلا دوباره برام پیام بذاری تا ببینیم اوضاع چقدر تغییر کرده و چطور شده:
وقتی برای اولین بار می‌خوای یک گفتار زیست‌شناسی رو بخونی، کتاب درسی رو باز کن، خط به خط کتاب درسی رو مطالعه کن، به قیدها دقت کن، در کنارش جزوه‌ی طلایی رو کنار دستت داشته باش و هر پاراگرافی که می‌خونی رو چک کن از توش که چه نکاتی در موردش گفته و با چیا ترکیبش کرده و... و چیزایی که مهم بودن مثل نکات شکل‌ها یا علت آوردن یه قید با توجه به نکاتی که در موردش توی کتاب یه پایه دیگه ذکر شده رو به صورت فیلتر شده وارد کتاب درسی‌ت کن
توی مرحله‌ی بعدی، کتاب درسی رو یک‌بار دیگه بخون، شکل‌ها رو بازم با دقت نگاه کن
بعد برو سر وقت تست‌های خیلی سبز توی اون گفتار. دونه به دونه‌ی تست‌ها رو دقیق بررسی کن. به تک تک گزاره‌ها با دقت نگاه کن. سعی کن اون بخش کتاب درسی رو دقیق تو ذهنت بیاری. اگه حس کردی خیلی دوره از ذهنت، یه دور دیگه نگاه بنداز؛ اگه حس کردی صرفا گنگه برات که دقیقا چی نوشته بود، بر اساس همون شک و تردیدت سعی کن جواب بدی و بعدش رجوع کنی به کتاب درسی و چک کنی دقیقا چی نوشته بود و تو چی فکر کرده بودی و... . همین‌جا هم باز بر اساس اشتباهاتی که می‌کنی و دام‌هایی که توش میفتی، می‌تونی یه سری نکات ریز دیگه رو هم وارد کتابت کنی. ولی حواست باشه زیاده‌روی نکنی و علامت‌دار کردن خود تست رو بیشتر اولویت قرار بدی. توی کتاب در حد یه خط کشیدن زیر یه قیدی که بهش دقت نکرده بودی و یه کلمه نوشتن و چیزای این‌طوری کافیه. پاسخنامه رو هم لطفا خیلی دقیق بخون. خصوصا تو تست‌هایی که درست می‌زنی! چون تست‌های غلط رو ناخودآگاه دقت می‌کنی به نکاتش ولی از خیلی از نکات تست‌های دیگه ممکنه غافل بشه آدم و صرفا درست بودن یه گزاره رو که ازش مطمئنه رو بدونه ولی ندونه فلان گزینه چرا درست نیست یا بالعکس. مدام که با تست‌ها رو به رو بشی، مدام که برخوردت رو با کتاب درسی حفظ کنی، مدام که نکات مختلف رو ببینی، یه تسلطی به دست میاری به هر حال. بعد از این می‌تونی بری یه سری آزمون‌ها رو کار کنی یا بری سر وقت کتاب آی‌کیو. این رو دیگه بر اساس وقت خودت باید در موردش تصمیم بگیری. آزمون‌ها سوالاتشون سوالات ارزشمندیه. به خصوص اگر یه پاسخنامه‌ی خیلی خوب هم داشته باشن که فوق‌العاده‌ست واقعا. هم توی شرایط آزمونی قرار می‌گیری و هم یه جمع‌بندی و دید بازی از مبحث خونده شده به دست میاری. آزمون‌هایی که ارزش داره حتما زیست‌شناسی‌شون رو کار کنی به نظرم آزمون‌های ماز و زیستاز هستن. ازشون غافل نشو، سوالات خوبی دارن و مهم‌تر از همه این‌که توی این آزمون دادن‌ها خودت رو نباز‌. این‌ها خیلی وقت‌ها خصوصا اگه بعد زدن کتاب خیلی سبز بری سر وقتشون، معیاری برای عملکرد تو نیستن. چون تو داری یاد می‌گیری توشون. چیزی که اهمیت داره اینه که دید خوبی بهت بدن، یه مرور خوبی کنی مباحث خونده شده رو باهاشون و یکسری نکات جدید رو سعی کنی استنباط کنی موقع زدن تست و ذهنت تو این زمینه اکتیو بشه و عادت کنه به این موضوع و در نهایت یه پاسخ خوب و یکسری نکات خوب در مورد اون بخش در اختیارت قرار بده. آرشیو‌های این آزمون‌ها هم همه جا در دسترسه اگه پیدا نکردی بهم بگو تا برات بذارم. از زدن این آزمون‌ها به هیچ وجه هرگز غافل نشو. حتی اگه شده در حد ۳۰ دقیقه زمان بذاری امروز فرضا بزنی و تحلیلش بیفته برای روز بعدت. اگر هم کتاب آی‌کیو رو خواستی بزنی، اون‌جا می‌تونی به صورت حالا باکس‌های ۱۵تایی، ۲۰تایی و... و به صورت زمان‌دار عمل کنی. تایمی هم که لحاظ می‌کنی برای هر باکس بسته به سرعت خودت باشه. مثلا اگر حس کردی فعلا واسه هر تست ۲ دقیقه نیاز داری، اشکالی نداره یه باکس ۱۵تایی رو توی ۳۰ دقیقه بزنی. به تدریج که سرعتت زیاد می‌شه، تایم رو کم‌تر کن و حتی گاهی کم‌تر از ۱ دقیقه برای هر تست (برای مدیریت بحران در شرایط آزمونی و کنکور!) من مثلا خودم اون آخرا تو سال کنکورم کتاب پینوکیو رو که می‌زدم (البته که خیلی منبع آسونی بود به نسبت منابع دیگه و خب طبیعی بود) یه روتینی گذاشته بودم تو برنامه‌م و این بود که ۴۵ تا تست زیست رو تو ۴۵ دقیقه بزنم ولی معمولا تو حدود ۲۳-۲۸ دقیقه تموم می‌شدن تست‌ها 😭
در نهایت به عنوان جمع‌بندی، کتاب درسی رو هیچ جوره کنار نذار، از خوندنش به هیچ وجه غافل نشو، مدام بخونش، مدام ورقش بزن، مدام کلماتش رو ببین. توی تست‌ زدنت هوشمندانه عمل کن و خوب یاد بگیر از تست‌ها و آزمون‌هایی که می‌زنی و جسارت غلط زدن رو داشته باش تا به تدریج یاد بگیری که جلوتر، کجاها غلط نزنی. امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم و راهنمایی‌هام به کارت بیاد، بازم اگر سوالی بود خوشحال می‌شم بتونم کمکت کنم. موفق باشی.

متشکرممم
یعنی در نهایت نظر شما این هست که به جای دیدن فیلم های دو تا دبیر بیشتر تست و ازمون بزنم ؟
چون من امسال هم واقعا با تست زیست زیااااد زدن تونستم نتیجه های بهتری بگیرم

متشکرممم
یعنی در نهایت نظر شما این هست که به جای دیدن فیلم های دو تا دبیر بیشتر تست و ازمون بزنم ؟
چون من امسال هم واقعا با تست زیست زیااااد زدن تونستم نتیجه های بهتری بگیرم
دقیقا. با توجه به این‌که ویدئوهای فرهمندنیا رو امسال دیدی و اوکی بودی و ارتباط گرفتی،‌ آرشیو اون رو دم دستت داشته باش که بخش‌های یه مقدار کلیدی و پیچیده رو باهاش بگذرونی (مثلا یه چیزایی مثل نوار قلب و اسپیرومتری و... توی دهم که توی یازدهم شاید بشه بحث‌های پتانسیل عمل و رفلکس کشیدن دست و بحث شنوایی و تقسیم سلولی و... توی یازدهم) و بخش‌های دیگه رو با تکیه بر کتاب درسی، تست‌زنی و آزمون‌های استاندارد و پاسخنامه‌های خوبشون بگذرونی.

سلام مجدد میخواستم ببینم ایا منبعی دارین برای تدبر در قران های دینی که معتبر باشن؟من از فرمول بیست میخوندم ولی خیلی زیاده جواب های فرمول بیست

سلام مجدد میخواستم ببینم ایا منبعی دارین برای تدبر در قران های دینی که معتبر باشن؟من از فرمول بیست میخوندم ولی خیلی زیاده جواب های فرمول بیست
سلام وقتت بخیر باشه. از بیست‌شوهای ماز استفاده کردی؟ اگه اونا رو هم چک کردی و اوکی نبودن، به نظرم فایل‌های دست‌نویس کلاس‌های سالیانه‌ی دین و زندگی هم می‌تونن کمک‌کننده باشن.

سلام وقتت بخیر باشه. از بیست‌شوهای ماز استفاده کردی؟ اگه اونا رو هم چک کردی و اوکی نبودن، به نظرم فایل‌های دست‌نویس کلاس‌های سالیانه‌ی دین و زندگی هم می‌تونن کمک‌کننده باشن.
ممنون ازلطفتون
در کل حس میکنم خیلی فرق نداره کمک درسیا.پاسخنامه ی امتحان نهایی هاهم بیشتر انگار جملات خود کتاب رو کنار هم میزاره برعکس چیزی که کمک درسیا براش انشا نوشتن.
دست نویس و خام محسنی کبیر رو دیدم نبود چیزی.کلا محسنی کبیر تو کلاسش فقط مرور سریع متن کتاب میکنه با پیدا کردن کلمات تکرار شده و صفحاتش.
من سال قبل یه ویدیو دیده بودم برا رتبه 2 منطقه 2 میگفت برای این جور چیزا بیشتر میرفتم سراغ منابعی که آموزش پرورش خودش داده و معتبره و این حرفا
گفتم شاید بشه همچین چیزی پیدا کرد.

من سال قبل یه ویدیو دیده بودم برا رتبه 2 منطقه 2 میگفت برای این جور چیزا بیشتر میرفتم سراغ منابعی که آموزش پرورش خودش داده و معتبره و این حرفا
گفتم شاید بشه همچین چیزی پیدا کرد.
آره من خودم می‌خواستم به این اشاره کنم که معمولا دبیرهای خود مدارس این چیزا رو خیلی خوب می‌دونن و... منتها چون دیدم دوازدهمی و کلا دیگه مدرسه تموم شده، حس کردم بهتره نگمش. همونا هم البته بعضا چیزای طولانی‌ای هستن، خودت باید یه خلاصه‌ای ازشون کنی و به چیزای کلیدی‌ش اشاره کنی یه جورایی.

آره من خودم می‌خواستم به این اشاره کنم که معمولا دبیرهای خود مدارس این چیزا رو خیلی خوب می‌دونن و... منتها چون دیدم دوازدهمی و کلا دیگه مدرسه تموم شده، حس کردم بهتره نگمش. همونا هم البته بعضا چیزای طولانی‌ای هستن، خودت باید یه خلاصه‌ای ازشون کنی و به چیزای کلیدی‌ش اشاره کنی یه جورایی.
شاید باورتون نشه من چیزایی که معلممون سر کلاس میگفت رو مقایسه کردم فهمیدم اونم عین فرمول بیست رو به ما گفته و کلا اینجوری بودم که خاک تو سرشون
درسته خودم خلاصه کنم بهتره.باز میگردم حالا
ممنونم ازتون خیلی لطف کردید.

Back
بالا