• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
انتقادی خطاب به بالایی:
تمام درس هارو کامل پوشش میده و آزمون مبحثی و تک درس هم داره حتی
QB اولین سالیه که چاپ شده و اولین کنکور بعدش 405 ئه و خب سال بعد نظر بدین که کسی با این قبول شد یا نه
من سطح بندی سوالارو واقعا دوست داشتم و به خصوص توی زیست تست های جالبی داشته به عنوان منبع اول پیشنهاد نمیدم چون منبع های شناخته شده تری هستند اما منبع دوم خوبی میشه
مثلا برای ریاضی گاها به عنوان منبع اول هم استفاده کردم چون روند و دسته بندی تست ها خوب بوده
در کل برای اینکه حجیم نشه تیپ تست های مختلف خیلی زیاد داره ولی خب مثلا اینجوری نیست که از یه تیپ چند تا حل کنی اما ایده های سوالاش خوبن و بازم میگم بع عنوان چیزی که هفته دوم آزمون بخونین عالیه اما منبع اول حتما باید از یه تیپ چندین مدل سوال حل کنین تا دستتون بیاد
بدی یا خوبیشم اینه که پاسخنامه اش پی دی افه و خب قیافه پاسخنامه متفاوت تر از کتاب های معمول بوده و یکم به من نچسبید
اما پاسخنامه شم کامل و جذابه و تا حد زیادی به آزمون های ماز شباهت داره اما عین همون رو انتظار نداشته باشین
کادر های تعبیر و جمع بندی و درسنامه داره و...
توی سایت دیجی ماز پاسخنامه ها هستن میتونین بررسی کنین
من حول و حوش 1 تومن پرداخت کردم و با توجه به قیمت کاغذ و.. واقعا واقعا میصرفید و جدی چرا نخریم؟:))کتاب خوبیه

انتقادی خطاب به بالایی:
QB اولین سالیه که چاپ شده و اولین کنکور بعدش 405 ئه و خب سال بعد نظر بدین که کسی با این قبول شد یا نه
من سطح بندی سوالارو واقعا دوست داشتم و به خصوص توی زیست تست های جالبی داشته به عنوان منبع اول پیشنهاد نمیدم چون منبع های شناخته شده تری هستند اما منبع دوم خوبی میشه
مثلا برای ریاضی گاها به عنوان منبع اول هم استفاده کردم چون روند و دسته بندی تست ها خوب بوده
در کل برای اینکه حجیم نشه تیپ تست های مختلف خیلی زیاد داره ولی خب مثلا اینجوری نیست که از یه تیپ چند تا حل کنی اما ایده های سوالاش خوبن و بازم میگم بع عنوان چیزی که هفته دوم آزمون بخونین عالیه اما منبع اول حتما باید از یه تیپ چندین مدل سوال حل کنین تا دستتون بیاد
بدی یا خوبیشم اینه که پاسخنامه اش پی دی افه و خب قیافه پاسخنامه متفاوت تر از کتاب های معمول بوده و یکم به من نچسبید
اما پاسخنامه شم کامل و جذابه و تا حد زیادی به آزمون های ماز شباهت داره اما عین همون رو انتظار نداشته باشین
من حول و حوش 1 تومن پرداخت کردم و با توجه به قیمت کاغذ و.. واقعا واقعا میصرفید و جدی چرا نخریم؟:))کتاب خوبیه
والا من تجربه دوستمو گفتم از خودم نبود😅

سلام من تجربه نداشتم ولی تجربه دوستم این بود که:
کتاباش کامل نیستن، یعنی همه فصلا رو نداره، مثلا سال دهم چند تا فصلو پوشش میده بقیه نه، سوالاش شبیه مازه، برای امتحانای ماز خیلی خوبه ولی تاحالا نشده کسی بگه من کنکور رو با QB قبول شدم هر درس حدود ۲۰۰ تا تست اینا داره البته یه سری فصلا بیشتر
مرسی ، البته فکر کنم هنوز اونقدر عمر نکرده که کسی باهاش کنکور بده ، فکر کنم کنکوری های امسال اولین نسل هستن

انتقادی خطاب به بالایی:
ولی پاسخنامه شیمی اصلاااااا خوب نبود و فقط گزینه درست رو گفته بود و توضیح هم نداده بود خیلی وقتا
من فیزیکش رو منبع اول استفاده کردم و واقعا راضی بودم
شیمی هم منبع اول استفاده کردم و راست میگه آزی برا منبع اول اصلاااا خوب نبود
ریاضی هم برا من به عنوان منبع اول سخت بود منم بعداً دیگه سراغش نرفتم

سلام من تجربه نداشتم ولی تجربه دوستم این بود که:
کتاباش کامل نیستن، یعنی همه فصلا رو نداره، مثلا سال دهم چند تا فصلو پوشش میده بقیه نه، سوالاش شبیه مازه، برای امتحانای ماز خیلی خوبه ولی تاحالا نشده کسی بگه من کنکور رو با QB قبول شدم هر درس حدود ۲۰۰ تا تست اینا داره البته یه سری فصلا بیشتر
کسی که اولین سری چاپ یعنی تابستون سفارش میداد
جلد اول همه ی درسا براش ارسال میشد و مهر جلد دومو خودشون فرستادن
به دوستت بگو اگه جلد دوم نیومده خودش پیگیری کنه

ولی پاسخنامه شیمی اصلاااااا خوب نبود و فقط گزینه درست رو گفته بود و توضیح هم نداده بود خیلی وقتا
آره شیمی پاسخنامه اش بد بود
همون منبع دوم باید باشه
اما ایده های سوالارو دوست داشتم جدید بودن و تنوع بالا

کسی که اولین سری چاپ یعنی تابستون سفارش میداد
جلد اول همه ی درسا براش ارسال میشد و مهر جلد دومو خودشون فرستادن
به دوستت بگو اگه جلد دوم نیومده خودش پیگیری کنه
ممنون❤️

ماز کلا تو شیمی خوب نیست
چه تألیفات چه آزمون

واسه نهایی حتما باید فرمول بیست بگیرم با منابع جمع و جور تر مثل بیست پک یا ماجرای بیست نمیشه جمعش کرد؟

سلام
بچه ها جون
نظرتون در مورد بانک تست جت کرمی چیه؟
تو این زمان باقی مونده بشینم بزنمش؟

واسه نهایی حتما باید فرمول بیست بگیرم با منابع جمع و جور تر مثل بیست پک یا ماجرای بیست نمیشه جمعش کرد؟
کلا نهایی منبع جمع و جور نداره. ولی بیست پک مهر و ماه برای جمع و جور بودن از همه بهتره.
فرمول بیست گاهی قاشق رو دور سر میگردونه

سلام
بچه ها جون
نظرتون در مورد بانک تست جت کرمی چیه؟
تو این زمان باقی مونده بشینم بزنمش؟
به نظر من توی این برهه‌ی زمانی از مباحثی که تست نزدی توی حسابان تست بزن(فقط از همونا)
بقیه اش رو برو سمت آزمون زدن
دیگه دوران تست تک مبحثی گذشته

سلامم من کنکوری ۴۰۶ ام ولی سوال داشتمم برای زیست من هر کاری میکنم درصدم داخل ماز ۵۰ به بالا و قلمچی ۷۰ به بالا نمیره کسی این مشکل رو داشته ؟ اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشممم💗💗🎀

سلامم من کنکوری ۴۰۶ ام ولی سوال داشتمم برای زیست من هر کاری میکنم درصدم داخل ماز ۵۰ به بالا و قلمچی ۷۰ به بالا نمیره کسی این مشکل رو داشته ؟ اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشممم💗💗🎀
سلام وقتت بخیر. هر چند وقت به چند وقت آزمون می‌زنی؟ در این بین آیا آزمون خاص دیگه‌ای هم هست که بررسی کنی یا مثلا باکس سوالی رو طراحی کنی از یه تعداد تست و به صورت آزمونی بزنی و درصد بگیری؟ موقع تحلیل سوالات، اون ۳۰-۵۰ درصدی که از دست می‌دی بیشتر از چه ناحیه‌ایه؟ یعنی خودت حس می‌کنی اگه چه کاری رو می‌کردی/نمی‌کردی اون تست رو درست جواب می‌دادی؟

سلام وقتت بخیر. هر چند وقت به چند وقت آزمون می‌زنی؟ در این بین آیا آزمون خاص دیگه‌ای هم هست که بررسی کنی یا مثلا باکس سوالی رو طراحی کنی از یه تعداد تست و به صورت آزمونی بزنی و درصد بگیری؟ موقع تحلیل سوالات، اون ۳۰-۵۰ درصدی که از دست می‌دی بیشتر از چه ناحیه‌ایه؟ یعنی خودت حس می‌کنی اگه چه کاری رو می‌کردی/نمی‌کردی اون تست رو درست جواب می‌دادی؟
راستش من برای تست با کلاسم پیش میرم بین فاصله دو هفته نزدیک ۶ ساعت وقت میزارم تشریحی اون صفحات رو حل کنم و بعدش تست از خیلی سبز میزنم و چون مباحث کتاب جلوتره اون هفته اول برای ازمون رو ای کیو میزنم هفته ی منتهی ازمون های پارسال رو میزنم یه پک های امادگی ازمونی تو تلگرام بود که بر اساس مباحث ، ازمون های پارسال رو گذاشته بود قلمچی خیلی سبز ماز و گاج و ارمان رو میزدم ، درصد هام هم داخل ازمون های خونه بین ۷۰ تا ۸۰ بود ولی موقع ازمون اون حس اطمینان رو نداشتم داخل چیز های خیلی بدیهی دوساعت فکر کنم ولی بعد ازمون که تحلیل میکنم میبینم شاید نکته ی ۳ ۴ تا سوال رو نمیدونستم و حتی وقت هم اضافه میارم ولی احساس میکنم توانایی زدن ندارم و مغزم خالیه

راستش من برای تست با کلاسم پیش میرم بین فاصله دو هفته نزدیک ۶ ساعت وقت میزارم تشریحی اون صفحات رو حل کنم و بعدش تست از خیلی سبز میزنم و چون مباحث کتاب جلوتره اون هفته اول برای ازمون رو ای کیو میزنم هفته ی منتهی ازمون های پارسال رو میزنم یه پک های امادگی ازمونی تو تلگرام بود که بر اساس مباحث ، ازمون های پارسال رو گذاشته بود قلمچی خیلی سبز ماز و گاج و ارمان رو میزدم ، درصد هام هم داخل ازمون های خونه بین ۷۰ تا ۸۰ بود ولی موقع ازمون اون حس اطمینان رو نداشتم داخل چیز های خیلی بدیهی دوساعت فکر کنم ولی بعد ازمون که تحلیل میکنم میبینم شاید نکته ی ۳ ۴ تا سوال رو نمیدونستم و حتی وقت هم اضافه میارم ولی احساس میکنم توانایی زدن ندارم و مغزم خالیه
خب خیلی خوبه که تعداد قابل توجهی آزمون می‌زنی. چون در نهایت کنکور دادن یک مهارته همون طوری که همیشه اشاره کرده‌م و فقط با آزمون زیاد زدن و قرار گرفتن توی اون موقعیته که به تدریج تسلط آدم به این امر می‌ره بالا. در مورد این‌که نکات برخی تست‌ها رو نمی‌دونی به تدریج با تست زیاد زدن و نکات مختلف آزمون‌های مختلف رو دیدن، این قدرت تحلیل و استدلال کردن رو باید به دست بیاری. این نکته رو در نظر بگیر که قرار نیست تمام نکات همون چیزایی باشن که توی کلاس‌ها یادت می‌دن و تو پاسخنامه‌ی کتاب تست‌هات می‌بینی و... . مهم‌ترین اصل اینه که به کتاب درسی تسلط بالا داشته باشی و بتونی قدرت این رو داشته باشی که بر اساس چیزهایی که از سه تا کتاب به طور کامل بلدی، یه دید کلی پیدا کنی و به فرض بر اساس یه چیزی که تو فصل x زیست دوازدهمه، یه نکته‌ی مربوط به فصل y دهم رو بتونی استنباط کنی. به تدریج توی این قضیه بهتر و بهتر می‌شی فقط لطفا توجه داشته باش که تست زدن و آزمون زدن به هیچ وجه نباید رها بشن یا کم‌رنگ بشن چون هیچ چیزی جاشون رو نمی‌گیره. من حتی نظرم اینه که تایم مربوط به یک درس خیلی بهتر هست که به تست و آزمون و تحلیل بگذره تا این که یک ویدئو تمام بشه که داره توش تلاش می‌شه تمام نکاتی که مربوط به فلان پاراگراف کتاب هست رو بر اساس وقت محدود خودشون به صورت یک لقمه‌ی آماده به دانش‌آموز بخورونن. در شرایطی که به نظرم این سبک یادگیری نکات و... راندمان بالایی نداره و چون با یک بمباران نکته‌ای طرفت می‌کنن، ممکنه توی یه آزمونی که با فاصله‌ی کمی از اون کلاس می‌دی درصد بالایی کسب کرده باشی چون نکات هنوز تازه هستن تو ذهنت و فکر کنی کار تموم‌شده‌‌ست، ولی خیلی زود با فاصله گرفتن از اون پیک، تسلطت افت پیدا کنه. در شرایطی که اگه درصد بالاتری از نکاتی که قراره یاد بگیری در مورد یک مبحث مشخص، از طریق تست زدن، ورق زدن کتاب درسی و حتی گذاشتن دو یا سه کتاب زیست‌شناسی کنار هم و مقایسه‌ی یه سری چیزها و تحلیل سوالات خوب و دست اول باشه، خیلی ماندگاری بهتری دارن تو ذهنت و خیلی هم مرورشون (با تست‌های علامت‌دار) مرور کارآمدتری خواهد بود.
به عنوان جمع‌بندی می‌گم
به آزمون زدنت همین‌طور که الان بها می‌دی، همیشه بها بده و نادیده‌ش نگیر
تحلیل آزمونت رو جدی بگیر. مدام با این سوال خودت رو مواجه کن که چرا امتیاز پاسخ درست به این تست رو از دست دادی. اشتباه از کجا بود. آیا نحوه‌ی آزمون زدنت مشکل داشت یا درست اون لحظه چیزی که باید به ذهنت می‌رسید، نرسید یا فراموشت شده یه سری نکات یا استنباط اون مطلب دور از ذهن و سخت بود برات و... و تمام این‌ها رو لحاظ کن توی نحوه‌ی مطالعه و مرورت
هر چقدر تست بیشتری بزنی و نکات رو بیشتر از تست‌ها استخراج کنی، توی استنباط کردن نکات جدید، به مرتبه‌ی بالاتری می‌رسی و حتی اون‌قدری پیش می‌ری که این قدرت رو پیدا می‌کنی که تست جدید طرح کنی و یا ذهن طراح سوال رو بتونی موقع خوندن کتاب درسی بخونی.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم. بازم اگه سوالی هست یا جایی ابهامی بود، خوشحال می‌شم راهنمایی کنم.

Back
بالا