اسلام آسیبی به جامعه میزنه !؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دختر آبی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با ی نگاه اجمالی فهمیدم به درجه ای رسیدی که دیگه حرفات نخ نما تر از نخ نما شده ( تلاش های آخرتو داری میکنی)
و خب بازم میگم چون بچه های اینجا توانایی استدلال و تحلیلشون بالاست ، دیگه تلاشی برای نقد کردن حرفات نمی کنم 😂
خیلی خوشحال میشم روی واقعی افراد رو تو دو سه تا پیام مشخص میشه، کسایی که تو بحث های دیگه خیلی حفظ ظاهر می کنن ، احساس می کنم توی مباحثه رشد کردم و کارمو درست انجام دادم😌
کسی که به کلی نکته نتونسته جواب بده و جواباشم یکی از یک مضحک ترن، تازه طلبکارم شده ((((((((= بقول رئیس جمهور سابقتون، آب رو جای مناسب بریز.

از نظر من حرامه برادر .
مراجع تقلید شیعه هم در حال حاضر حرام کردن .
خب ؟
خوب دارید به مراجع تقلید دروغ می‌بندی‌د و این گناه بزرگیه و بدعت در دینه
هیچ مرجع تقلیدی نگفته برده داری حرامه ، چون احکامش هست چون توی‌قرآن هست. وقتی کفاره‌ی یه گناه آزاد کردن بردست یعنی حرام اعلام کردنش بی معنیه
اگه شما نقل قولی از یه مرجع معروف بیارید که گفته باشه برده داری حرام است و از لفظ حرام استفاده کرده باشه من همین جا دیلیت اکانت میکنم . صرفا گفتن چون امام غائب نیست که به جنگ با کفار مشروعیت بده قضیه منتفیه همین .
البته مهم نظر خود شماست که معتقدید حرامه و وجدان بیداری دارید . تبریک می‌گم این شجاعت رو دارید ☺️

خوب حالا که به این نتیجه رسیدیم که برده داری حرامه
بریم قضیه دیه رو حل و فصل کنیم . فک کنم همه موافقیم که اسلام قصدش از اینکه دیه مرد رو دو برابر زن اعلام کرده اینکه پول بیشتری به زن و خانواده مرد می‌رسه که منبع درامدی دیگه ندارن و کاملا به فک زن بوده . پس منطقیه اگه یه زن نان اور باشه و شوهرش بیکار دیش دوبرابر شوهر باشه . قبول دارید همگی ؟

خوب دارید به مراجع تقلید دروغ می‌بندی‌د و این گناه بزرگیه و بدعت در دینه
هیچ مرجع تقلیدی نگفته برده داری حرامه ، چون احکامش هست چون توی‌قرآن هست. وقتی کفاره‌ی یه گناه آزاد کردن بردست یعنی حرام اعلام کردنش بی معنیه
اگه شما نقل قولی از یه مرجع معروف بیارید که گفته باشه برده داری حرام است و از لفظ حرام استفاده کرده باشه من همین جا دیلیت اکانت میکنم . صرفا گفتن چون امام غائب نیست که به جنگ با کفار مشروعیت بده قضیه منتفیه همین .
البته مهم نظر خود شماست که معتقدید حرامه و وجدان بیداری دارید . تبریک می‌گم این شجاعت رو دارید ☺️
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa2896

کجاش نوشته برده داری حرامه ؟ برده داری به معنی داشتن بردست نه اینکه بری بجنگی یکیو برده بگیری
نکته : بخش اول کاملا و به صراحت اعلام میکنه که برده‌داری در عصر حاضر حرامه ، و اونو مشروط به شرایط جنگی یا غیر جنگی نکرده .
و نکته مهم تر : دوستان
هر جا میخواین برین ، برین
از سایت آیت‌الله سیستانی تا مکارم تا بقیه مراجع معتبر . اجماعه سر اینکه حرامه .
واسه منابع دقیق تر : احکام رقیت ( برده‌داری ) مربوط به شرایط خاص گذشته است و در عصر حاضر هیچ گونه مشروعیتی ندارد .
از آیت الله صافی گلپایگانی، از کتاب جامع الاحکام ، جلد دو ، بخش معاملات صفحه ۱۸۷ _۱۸۸
آیت الله مکارم شیرازی هم در کتاب نظام برده‌داری در اسلام ، صفحه ۱۲۲ تا ۱۲۴ توضیح میدن راجع به اینکه برده‌داری حرامه .
فکر کنم الان همه چیز واضحه ، حرف دیگه ایراد بنی اسرائیلیه، امیدوارم برنامه زندگیتون رو به خوبی چیده باشید ، اگر بازم سوال یا شبهه ای داشتید به دفتر مرجع تقلیدتون یا همین سایت اسلام کوئست مراجعه کنید ، چون اونا کارشون همینه و عین ما مشغله های دیگه ندارن .

Back
بالا