- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
خیلی بچگونه بحث میکنی جدیکدوم ؟ به نظرم , جوابتون رو بالا دادم .![]()
خیلی بچگونه بحث میکنی جدیکدوم ؟ به نظرم , جوابتون رو بالا دادم .![]()
خیلی بچگونه بحث میکنی جدی
والا بحث نمیکنم کری خوندم رفتم پی کارم درباره بازی که ندیدم نمیتونم که نظر بدم 

ناراحتی نداره،طبق معمول یه بارسایی اویزون تیمای اروپا شدوالا بحث نمیکنم کری خوندم رفتم پی کارم درباره بازی که ندیدم نمیتونم که نظر بدم
حالا اشکال نداره یه بازی بود دیگه گذشت ناراحت نشو اینهمه![]()

حس میکنم تاره شروع کردی به فوتبال دیدنحالا اشکالی نداره دیگه
البته من تو لیگ آلمان قبلا طرفدار بایرن بودم و رئال واقعا پشیزی نیست مقابل بایرن![]()
آرهههه تازه شروع کردم تقریبا 12 سالگی ایناحس میکنم تاره شروع کردی به فوتبال دیدن

کی از داوری نالید خداوکیلیجدی یکی از گلای رئال واضحا قبلش خطا شده بود ، نمیدونم دیگه از چیه داوری مینالن
واقعا منم خیلییییی ناراحت شدمممعرض تسلیت به رئالیای عزیز...خیلیییی ناراحت شدم...

داوری مشکل داشت اصلا،ما همه تو غمشون شریکیم😔واقعا منم خیلییییی ناراحت شدممم![]()
![]()
کامااااانننن
بگذرین ازش حالا خیلیییی بازی دارین جلوتون 🙏![]()

همین که بازی جوری بوده که توی بارسایی بلافاصله بعد از پایان بازی اینجا پیدات شده حق مطلب رو میرسونهواقعا منم خیلییییی ناراحت شدممم![]()
![]()
کامااااانننن
بگذرین ازش حالا خیلیییی بازی دارین جلوتون 🙏![]()
عه بعد بازی اومدم ؟ نمیدونستم بزار پاک کنم پیامامو ساعت 3 بیام 🏃♀️همین که بازی جوری بوده که توی بارسایی بلافاصله بعد از پایان بازی اینجا پیدات شده حق مطلب رو میرسونه
ری اکتداوری مشکل داشت اصلا،ما همه تو غمشون شریکیم😔

نه علیرضا جان، خطا نبود کما این که وار هم رفت و خطایی اعلام نشد. تو صحنه اخراج کاما، داور یادش نبود که کاما کارت زرد داره و میتونسته اینقدر سختگیری نکنه. در هر حال این رئال شایسته برد مقابل این بایرن بود حتی با وجود غیبت رودریگو و کورتوا. تعویض براهیم با کاماوینگا که این روزا رو فرم نیست اشتباه بود.جدی یکی از گلای رئال واضحا قبلش خطا شده بود ، نمیدونم دیگه از چیه داوری مینالن