• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لیگ‌ قهرمانان اروپا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

برنده‌ی لیگ‌قهرمانان امسال

• رای‌دهندگان
    53
خیلی بچگونه بحث میکنی جدی
:)) والا بحث نمیکنم کری خوندم رفتم پی کارم درباره بازی که ندیدم نمیتونم که نظر بدم :D
حالا اشکال نداره یه بازی بود دیگه گذشت ناراحت نشو اینهمه :D

:)) والا بحث نمیکنم کری خوندم رفتم پی کارم درباره بازی که ندیدم نمیتونم که نظر بدم :D
حالا اشکال نداره یه بازی بود دیگه گذشت ناراحت نشو اینهمه :D
ناراحتی نداره،طبق معمول یه بارسایی اویزون تیمای اروپا شد

حالا اشکالی نداره دیگه :D
البته من تو لیگ آلمان قبلا طرفدار بایرن بودم و رئال واقعا پشیزی نیست مقابل بایرن =))

عرض تسلیت به رئالیای عزیز...خیلیییی ناراحت شدم...

جدی یکی از گلای رئال واضحا قبلش خطا شده بود ، نمیدونم دیگه از چیه داوری مینالن

کی از داوری نالید خداوکیلی
کل این کثافت کاری از حرکت احمقانه‌ی اون گاو آهن کش شروع شد

• لایک
امتیازات: A.R.P
واقعا منم خیلییییی ناراحت شدممم :( :( :(
کامااااانننن
بگذرین ازش حالا خیلیییی بازی دارین جلوتون 🙏 :(
همین که بازی جوری بوده که توی بارسایی بلافاصله بعد از پایان بازی اینجا پیدات شده حق مطلب رو میرسونه

همین که بازی جوری بوده که توی بارسایی بلافاصله بعد از پایان بازی اینجا پیدات شده حق مطلب رو میرسونه
عه بعد بازی اومدم ؟ نمیدونستم بزار پاک کنم پیامامو ساعت 3 بیام 🏃‍♀️

ببخشید رای من خیبر خرم‌آباد بود ولی تو گزینه های نظرسنجی پیداش نمیکنم؟؟

رای من هم اینترمیلان بود ولی بخاطر یک دلقک رومانیایی توی چهار تیم باقی‌‌مونده نمی‌بینمش. :‌‌<

نه علیرضا جان، خطا نبود کما این که وار هم رفت و خطایی اعلام نشد. تو صحنه اخراج کاما، داور یادش نبود که کاما کارت زرد داره و میتونسته اینقدر سختگیری نکنه. در هر حال این رئال شایسته برد مقابل این بایرن بود حتی با وجود غیبت رودریگو و کورتوا. تعویض براهیم با کاماوینگا که این روزا رو فرم نیست اشتباه بود.
چیزی که از این بازی متوجه شدم پتانسیل گولره. تو اون جو وحشتناک آلیانز دبل کنی و تنها دو تا گلی که تو تورنمنت زدی به بایرن باشه معنای خاصی داره.
و البته موضوع دیگر کم کاری وینی و امباپه بود(بیشتر امباپه). تو هر دوئلی که شکست میخورد هیچ تلاشی برای پس گرفتن توپ نمیکرد امباپه.
امیدوارم به این رئال؛ با برگشتن کروس به کادرفنی یا به عنوان مدیر ورزشی و اضافه شدن کلوپ به عنوان سرمربی،چمپ ۱۶ ام سال بعد!

Back
بالا