• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

اگر قرار به حذف باشه باید همه رانت ها حذف شن نه چیزی ک یه عده دارن و ما نداریم!
حمل و نقل و فروشگاه و تخفیف و .... هم باید حذف شن
کمک هزینه تحصیلی هم باید حذف شه
یه شبیه فضای رقابتی سرمایه داری اروپایی طور
هرکی زرنگ تر بود بتونه دست آورد بیشتری داشته باشه و هرکی ناتوان بود با انتخاب طبیعی از چرخه جامعه حذف شه
عادلانه و منطقی و بر اساس قانون طبیعت
طبیعتا هیچ وقت کسی که خودشو وقف کشور کرده و ناتوان شده با تو یکی نیست

دادن سوبسید به اینجور افراد تو کل جهان رایجه

بحث این بود سهمیه دانشگاه نباید بدیم

نکته ای که درمورد سهمیه هست اینه که این سهمیه فقط باعث برتری یه سری افراد نالایق به بقیه،از نظر شغلی و تحصیلی نمیشه
همیشه هر جایی انگار حق بااوناست
من یکباری با یه نفر سهمیه ای دعوایی داشتم که باعث شد پامون به حراست باز شه (در واقع من شکایت کردم)
اما تهش به من گفتن که بنیاد شهید پشت این خانومه و ما نمیتونیم برات کاری کنیم درسته حق باهاته ولی مثلا میتونی بری خونه بگیری و خوابگاه نباشی!!!!!!
فحاشی مجازه تو تاپیک؟

من به نظرم هممون هم نظریم توی این مورد بحثی نیست

بیاید درباره این بحث کنید روزی سهمیه ها برداشته شدن و ارزش ها عوض شد با سهمیه های دانشگاه و ... چیکار کنیم
دوباره اعتبارسنجی کنیم ببینیم اصلا در حد مثلا امیرکبیر دانشی دارن؟

فعلا اخراج یا برخورد تندی نشه باهاشون معقول تره چون ممکنه جو دانشگاه ها رو متشنج کنن
فرد سهمیه ای بعد از فارغ التحصیلی هم شغلش تامینه با رانت
اگه جلوی رانت و آشنا بازی بعد از استخدام آخرین نسل سهمیه ای ها بعد از فارغ شدن گرفته بشه میتونه کمک کنه
مگه هر سهمیه ای ۲ تا رتبه نداره؟

اگه دست من بود همه‌شونو به اون چیزی که حق واقعی رتبه کنکورشون بود تنزل می‌دادم یعنی تغییر رشته یا تغییر شهر به شهر و رشته‌ای که رتبه‌ی بدون سهمیه‌شون می‌خوره.
ولی چون بالایی سخته و شاید غیرممکن، بنظر من باید تو شماره نظام یا پروانه‌هاشون [طبیعتاً اونایی که دارن!] یه علامتی، حرفی چیزی اضافه بشه که نشون‌دهنده‌ی استفاده از سهمیه باشه. یه لکه‌ی ننگ.
معلم ها ... خیلی از مهندس ها نظام و پروانه ندارن خواهر

دانشگاه بشه یه جا که واحد واحد میتونی بری کلاس توش هرکسی هرچی دوست داره رو بگذرونی و درصورت قبولی در امتحان پایانش مدرک اونو میگیری حالا مجموع مدارک لازم برای فلان شغل رو میتونی پیگیر شی یا هرچی. دیگه پول هر واحد رو هم میدی دیگه.

من به نظرم هممون هم نظریم توی این مورد بحثی نیست

بیاید درباره این بحث کنید روزی سهمیه ها برداشته شدن و ارزش ها عوض شد با سهمیه های دانشگاه و ... چیکار کنیم
یه کاری میشه کرد
فرجه تعیین بشه براشون
بگی مثلا این ترم اگه حد معدلت در لول این دانشگاهه بمون و درس بخون
در غیر این صورت اخراج
با توجه به اینکه اگه بنا بر حذف سهمیه باشه یعنی یه تغییر بزرگ رخ داده تو کشور که بالطبع هزینه ی زیادی رو دوشش داره فکر‌ کنم راه خوبی واسه کم کردن فشار مالی روی وزارت بهداشت و علوم باشه

ببخشید ولی سهمیه از بیخ و بن غلطه.
پدر شهید شده؟خب هزاران نفر پدرشون میمیره ولی سهمیه نمیگیرن یعنی اونا آدم نبودن و پدرشون پدر نبوده؟ اگه بحث فشار روانی هست هزاران بچه تو خونواده های بدی هستند که شدت فشار روانی شون از زمانی که یکی از والد می مردن کمتر بود حقیقت تلخه ولی واقعیته
اگر واقعا این مملکت مثلا دلسوزشونه و میخواد واسشون کاری کنه نهایت یه دانشگاه بسازه کلا بشه سهمیه ای ها نه که طرف تو دانشگاه تیپ یک با خیال راحت بشینه بخونه اون یکی هم خودشو بکشه آیا قبول بشه یا نشه این کمک های مالی و ایناهم خیلی پیشنهاد های خوبیه ولی شما وقتی ۵۰ سال غذای خوب بخوری به غذای کم راضی نمیشی
با سهمیه هیات علمی هم که دیگه کلا مشکل دارم.
تنها سهمیه پذیرفته شده و به حق بنیاد ملی نخبگان هست مال المپیادیا

دوباره اعتبارسنجی کنیم ببینیم اصلا در حد مثلا امیرکبیر دانشی دارن؟
اونو خودمم ندارم نه ولی دو تا رتبه دارن دیگه

سنجش دیتا بیس داره، با رتبه واقعیشون تو همون سال میتونن بهشون یه کد رشته دیگه بدن

طبیعتا هیچ وقت کسی که خودشو وقف کشور کرده و ناتوان شده با تو یکی نیست

دادن سوبسید به اینجور افراد تو کل جهان رایجه

بحث این بود سهمیه دانشگاه نباید بدیم
بنظر من معادل اون قسمتی که وقف کرده به کشور پاداش مالی خود شخص دریافت کنه اونم با رضایت افراد کشور
نه اینکه یه صندوقچه رانت ایجاد شه شبیه جریانات چپ گرا

سمپاد خودش نوعی سهمیه (استعداد های درخشان) محسوب میشه

مناطق محروم که دسترسی برابر به منابع آموزشی ندارند چطور؟
موافق نیستم
مثل اینه که بگی دانشگاه تهران یا شریف یا امیرکبیر سهمیه محسوب میشه
میدونم همیشه سعی میکنن اساتید و معلم‌های خوب توی این مدارس باشن
*مثل دانشگاهای خوب که اکثرا بهترین اساتید رو دارن یا بهترین امکانات رو دارن یا ...
حضور توی سمپاد امتیازی توی ادامه تحصیلات ، استخدامی و بقیه بخش های زندگی نداره

* با سهمیه مخالفم و با حمایت های مادی و امکاناتی و رفاهی موافقم

بنظرم حمایتهای اقتصادی به قشر آسیب‌دیده خیلی ایده‌ی بهتریه.
به نظر من سهمیه های شغل و تحصیلی باید حذف بشن، اما حمایت های اقتصادی از افرادی که به نوعی توی جنگ و موارد دیگه مثل زلزله و سیل و..اسیب دیدن باید باشه.
باید همه‌ی منابع به عدالت توزیع بشن، چه لول تحصیل در دبیرستان چه سطح دانشگاه های کشور.

باشه، سهمیه ورود به دانشگاه رو حذف کنیم. کنکور هم یک سهمیه دولتیه. دولت تضمین میکنه تعداد محدودی از نفرات برتر کنکور وارد دانشگاه های دولتی بشن. این بخشی از سیستم آموزش همگانی، عدالت آموزشی و اجتماعیه. یعنی کنکور هم برچیده شه؟ دانشگاه های دولتی چطور؟ افرادی که پدر یا مادر یا هردو رو بر اثر خسارات غیرقابل پیشگیری (جنگ) یا خسارات حین خدمت (نیروی نظامی مدافع ملت) از دست میدن، با کارت و پول میتونن برن دانشگاه خصوصی؟ یا پول کلاس کنکور بدن؟

سهمیه سمپاد چی؟ اصلا سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان چرا باید تصمیم بگیره یک بچه بهترین امکانات آموزشی رو میگیره یا نه، صرفا چون دولت تشخیص داده اون بچه باهوش تره؟ نباید برعکس باشه برای عدالت آموزشی؟

المپیاد چی؟ بزارید یه ماجرایی رو بگم. رتبه ۱ کنکور یک سالی نتونست بره رشته ای که محبوبش بود (بیوتک تهران) چون همه طلاهای المپیاد اون سال رفتن بیوتک و صندلی باقی نموند. صرفا چون المپیادیا زودتر اقدام کردن حق با اوناست؟

ببخشید ولی سهمیه از بیخ و بن غلطه.
پدر شهید شده؟خب هزاران نفر پدرشون میمیره ولی سهمیه نمیگیرن یعنی اونا آدم نبودن و پدرشون پدر نبوده؟ اگه بحث فشار روانی هست هزاران بچه تو خونواده های بدی هستند که شدت فشار روانی شون از زمانی که یکی از والد می مردن کمتر بود حقیقت تلخه ولی واقعیته
اگر واقعا این مملکت مثلا دلسوزشونه و میخواد واسشون کاری کنه نهایت یه دانشگاه بسازه کلا بشه سهمیه ای ها نه که طرف تو دانشگاه تیپ یک با خیال راحت بشینه بخونه اون یکی هم خودشو بکشه آیا قبول بشه یا نشه این کمک های مالی و ایناهم خیلی پیشنهاد های خوبیه ولی شما وقتی ۵۰ سال غذای خوب بخوری بشه غذای کم راضی نمیشی
با سهمیه هیات علمی هم که دیگه کلا مشکل دارم.
تنها سهمیه پذیرفته شده و به حق بنیاد ملی نخبگان هست مال المپیادیا
ما داریم سهمیه المپیاد رو میگیم خوبه تازه همونم مازاده

سهمیه ایثارگری مازاد نیست!

وای هی میگین سهمیه المپیادیا مجازه من یادم میاد یه بار به ملت توضیح میدادم درسته رتبه ام تو لول دانشگاه نیست ولی سهمیه ام به حقه و اون تایمی که ملت داشتن کنکور می‌خوندن من المپیاد خوندم
خنده ام می‌آید

عا افرین نکته ی خوبیه
ما مازاد بر جمعیت پدیرفته شده ی دانشگاهیم
و اینکه
تعدادمون خیلییی کمه

بنظر من معادل اون قسمتی که وقف کرده به کشور پاداش مالی خود شخص دریافت کنه اونم با رضایت افراد کشور
نه اینکه یه صندوقچه رانت ایجاد شه شبیه جریانات چپ گرا
خب تو فکر کردی مثلا فرد مادام العمر مترو مفت سوار شه بیشتر میشه یا یه پاداش تپل؟

قطعا دومی

راجبه اینکه با قبلی ها چیکار کنیم، هیچی. وقت و انرژی تلف میشه و همچنین عواقب اجتماعی و عقده های حاصل از اون نمیارزه.

اگه دست من بود همه‌شونو به اون چیزی که حق واقعی رتبه کنکورشون بود تنزل می‌دادم یعنی تغییر رشته یا تغییر شهر به شهر و رشته‌ای که رتبه‌ی بدون سهمیه‌شون می‌خوره.
ولی چون بالایی سخته و شاید غیرممکن، بنظر من باید تو شماره نظام یا پروانه‌هاشون [طبیعتاً اونایی که دارن!] یه علامتی، حرفی چیزی اضافه بشه که نشون‌دهنده‌ی استفاده از سهمیه باشه. یه لکه‌ی ننگ.
من نمی‌دونم این چقدر ممکنه ولی می‌شه به‌جای اینکه مثلا طرف از سال شش پزشکی یکهو بخواد بره یک رشته و شهر دیگه و از اول شروع کنه، یک آزمون نسبتا سختگیرانه از مباحثی که تا به اونجا تو اون رشته خوندن بدن؟ یکجورایی همونطور که ورودشون مثل بقیه نبوده و ناعادلانه بوده (طوری که برای این‌ها راحتتر بوده) برای خروج و فارغ‌التحصیل شدن هم شرایطشون با بقیه متفاوت باشه (این بار سخت‌تر‌ از بقیه) و اگر نمره‌شون به حد نصاب مشخص شده نرسید اجازه‌ی فارغ‌التحصیلی و شماره‌ی نظام گرفتن و .... نداشته باشن.

مازاد یعنی میتونن استفاده کنن میتونن نکنن؟و ایثارگری حتما باید استفاده بشه؟سیستم مملکتو باش

Back
بالا