• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

img_20240816_201355_044_k2fe.jpg

اینو کجای دلم بذارم؟

تروخدا حداقل اگه الان کنکوری هستید به این چیزا توجه نکنید الان تا جای ممکن، الان اصلا اینا مهم نیست مخصوصا الان، فقط باید پایه تست بزنید درس بخونید جمع کنید درسارو نگرانی واسه این چیزا وقتش واسه بعد کنکوره، اون موقع حسابی سر انتخاب رشته نگران شید چون کاری از دستتون برنمیاد، اما الان تا میتونید با درس خوندن این استرس رو از خودتون دور کنید واقعا ، حیفه واقعا حیفه

هزینه خود تحصیل و عواقبش کمه؟
هزینه ی راه دادن یه نفر با 10000 تو دانشگاه تهران با راه دادن کسی که برای درسش زحمت کشیده فرقی نمیکنه
و هزینه اش کمتر تامین مالی مستمر اون شخصه :))

تو دانشگاه تا چشم کار میکنه ارزشی می‌بینید و خواهید دید. سال ما ظرفیت مهندسی مکانیک ۴۵ نفر روزانه و با شبانه ها کلا ۶۰ تا میشدیم. ترم اول دیدم ۸۰ تا تو لیستن😂

هزینه ی راه دادن یه نفر با 10000 تو دانشگاه تهران با راه دادن کسی که برای درسش زحمت کشیده فرقی نمیکنه
من نگفتم فرق میکنه
تو گفتی هزینه نمیشه برای خانواده شهید و... ، من گفتم داره میشه

یه نقدی که به این قضیه وارده ، ببینید من اصلا کاری به مبینا نعمت زاده یا اونیکی که رفته بود تو آتش نشانی و اینهاندارم، ولی خب یه چیزی که اینجا در نظر گرفته نمیشه تعداده ، مگه چند نفر تو ایران میرن المپیک چند تاشون مدال میارن ، ازشون چه حمایتی میشه؟
و این اومده اینقدر بزرگ شده و سرتیتر اخبار ، میری اینستاگرام سهمیه پزشکی مبینا نعمت زاده میری اینور تکذیت سهمیه پزشکی مبینا نعمت زاده ، ازون درب و داغون تر و مسخره تر ورود به زندگی شخصی اون ادمه اومدن عکس های قبل از عمل و بعد از عملشو گذاشتن
اونیکی افشاگری نمرات دبیرستان گذاشته که بابات با زور و نفوذ تو اموزش پروش برات نمره میگرفته و ...
یه نگاه بکنیم ببینیم داریم کجا میریم واقعا ، ایران از سال 1947 تا الان تو المپیک زیر 100 تا مدال داشته طبق نوشته ویکی پدیا ، یعنی هر 80 سال 100 مدال ، دیگه واقعا خودتون ببینین اینقدر ایثار و فداکاری تو این مملکت به فنا رفته که حاضر نباشیم سالی یه نفر به آرزوش برسه بیایم اینهمه حاشیه ایجاد کنیم.
بی عدالتی ای که ما ازش مینالیم جدا شدن یک نفر از 85 میلیون نفر در سال نیست ، جداشدن ظرفیت اموزش 99 درصد جمعیت و دادنش به یک درصد جمعیته ( درصد دقیق اینهارو نمیدونم واقعا ولی فکر میکنم این عده سهمیه دار نهایتا یک میلیون نفر هم نمیشن ولی تقریبا 70 80 درصد ورودی دانشگاه ها داره میره به سمت اونا

Back
بالا