• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

پاداش تپل نگفتم
دیه شو حکومت بده
ب همون میزانی ک هزینه داده
ی پا داده
دیه ی پا حکومت بهش بده
خب دکتر دیه یه پا میشه فرضا ۳۰۰ میلیون

در اینکه تو حمل و نقل رایگان نهایتا ۲۰ میلیون تیغ بزنی از دولت

نه عزیزم یعنی مثلا فرضا دانشگاه اعلام میکنه اقا من برای این دانشکده ۱۰۰ نفر میتونم دانشجو بگیرم المپیادی ها میشن نفر ۱۰۱ تا ۱۱۰ اون دانشکده
ولی سهمیه ای میشه نفر ۱ تا ۳۰ اون دانشکده
اها مرسی🤍🙏

من الان با سهمیه مناطق هم مخالفم هرچند که فکر نکنم حالا حالا ها برداشته بشه
الان تقریبا ۹۰ ۸۰ درصد کشور به محتوای آنلاین دسترسی دارن و اساتید خیلیا مشترک هست
یعنی عملا اونی که میشه رتبه ۱۵۰ منطقه یک با همین تو منطقه ۲ به احتمال ۵۰ ۶۰ درصد یه کلاس رو رفته
منظورم اینه سهمیه منطقه تا قبل از ۹۸ که دسترسی به محتوای آنلاین انقدر رایج نبود شاید کار صحیحی می بود اما الان نه واقعا
ببین
مناطق واقعا حقه
خیلی از مردم منطقه سه نت درست حسابی ندارن

حاجی برگام
ناموسا داریم از حق بودن سهمیه ی المپیاد دفاع می‌کنیم؟
یا خود خدا
بحث کلیه، نه جزئی. مساله زیرپا گذاشتن حق المپیادی ها یا کنکوری ها نیست. مساله هم اندیشی برای آینده جهت طراحی حدودی یک نظام عدالتمند اجتماعی و تحصیلی توسط ما قشر جوان و سمپادیه. :دی مسلط باشید

الان تقریبا ۹۰ ۸۰ درصد کشور به محتوای آنلاین دسترسی دارن و اساتید خیلیا مشترک هست
یعنی عملا اونی که میشه رتبه ۱۵۰ منطقه یک با همین تو منطقه ۲ به احتمال ۵۰ ۶۰ درصد یه کلاس رو رفته
منظورم اینه سهمیه منطقه تا قبل از ۹۸ که دسترسی به محتوای آنلاین انقدر رایج نبود شاید کار صحیحی می بود اما الان نه واقعا
خب اونیکه توی مناطق محرومه باید یه وقت مضاعفی رو صرف یادگیری مطلبی توی خونه بکنه که میتونست توی مدرسه به اون بپردازه و به جاش تمرین و تست حل کنه

ببین
مناطق واقعا حقه
اره ولی منطقه ۳ رو نباید هر کسی رو بدن

کسی که شهریه پرداز میزنه منطقه ۳ با رتبه ۹ هزار کشوری برق امیرکبیر میخونه یعنی پول داشته نت بخره

باید یکم دقیق تر اعطا کنن صرفا

این ماجرارو بین ۸۵ تا ۹۲ شنیدم. مطمئنید اشتباهه؟
ببین
بعیده واقعا
اول اینکه بیوتک‌ اونقدر طرفدار نداره کلا
بعد هم من ظرفیت بیوتک‌ رو اون موقع ها نمی‌دونم
ولی ۱۲ نفره امسال
واقعا بعیده کل طلاهای المپیادی برن و پرش کنن
همین داروسازی هم‌ اونقدر طرفدار نداره
دیگه بیوتک که بماند

اگر ارتقا داده بشه که بله ولی کار راحتی نیست چه از لحاظ امکانات و چه از نظر معلم‌ها.شرایط خود منطقه هم هست جدا از بحث اموزش
مشکل همین قسمت قسمت شدن آموزشه
اگه همه اینا به یه مدرسه تبدیل بشن و حقوق و مزایای معلما به مراتب افزایش پیدا کنه و یکسان بشه، معلم انرژی بیشتری میزاره و بچه ها هم تیزهوش و غیر تیزهوش اگه یکی بشن هم این آموزش طبقاتی به مرور جمع میشه

الان شاید باورتون نشه ولی سیستان هنوز گاز لوله کشی نداره چرا؟!
چون فولاد مبارکه حاضر نبود با یه پروژه ساده مصرف گازش رو کم کنه

تمام این منابعی که غارت میشد رو اگر درست تقسیم کنن و خرج زیرساخت کنن این موضوع آموزش نه فورا ولی به مرور بهتر می‌شه

سهمیه منطقه ۱ و ۲ و ۳ نباید حذف بشن چون امکان نداره یه دانش‌آموز محروم با مثلا تبریز یا تهران رقابت کنه ولی سهمیه‌های بنیاد شهید و اینجور چیزها باید حذف بشن اونم نه برای رقابت عادلانه بلکه برای اینکه وقتی مثلا پزشک یا مهندس شدن کارشون رو به درستی انجام بدن
خیر، باید حذف شن، الان که همه دارن کلاسای انلاین شرکت میکنن، اکثر نزدیک به کل، بورسیه تحصیلی برای افراد با وسع مالی پایین تر در نظر میگیرن، ازمون کانون و ال و بل هم همه جا هست، بورسیه هم دارن اونا هم
با شرایطی که از چند سال پیش ایجاد شده، واقعا تفاوتی توی اموزش نیست به نظرم، هر چند شااااید خیلی سال ها قبل( از ۹۵ ب قبل مثلا) میشد یکم سهمیه مناطق رو منطقی دونست

ببین
مناطق واقعا حقه
میگم اون ۱۰ درصد واقعا واسه منطقه سه در نظر گرفتم
ولی ملینا واقعا رشت و شیراز هیچ فرقی ندارن نمیفهمم چرا یکیش منطقه دو هست یکی یک و اختلاف رتبه باید انقدر عجیب غریب بشه.

• لایک
امتیازات: Oreo
میگم اون ۱۰ درصد واقعا واسه منطقه سه در نظر گرفتم
ولی ملینا واقعا رشت و شیراز هیچ فرقی ندارن نمیفهمم چرا یکیش منطقه دو هست یکی یک و اختلاف رتبه باید انقدر عجیب غریب بشه.
والا دیگه اینقدر دقیق نمی‌دونم سیستم چجوریه

اصلا یه تریک مخصوص دوستان سمپادی بگم بهتون

ما یسری سمپادی داخل تهران داریم که کلاس دهم یا یازدهم از سمپاد تهران انتقالی گرفتن یه شهر منطقه ۳

اینی که من میدونم انتقالی گرفته بود بانه

بعد از بانه مهمان شده بود تهران

رتبه ۱۵ هزار کشوری مهندسی پزشکی امیرکبیر

ببین
مناطق واقعا حقه
من فرزانگان منطقه سه بودم، سال ۱۲ ام، دقیقا تا آبان ماه استاد درس زیست نداشتیم. یه بار حتی یه خانمه از وسط مرخصی زایمان با بارداری اومد سرکلاس.:))
آخرشم با پارتی بازی خانواده ها استاد برامون آوردن.
اینکه ما تابستونا مدرسه نمی‌رفتیم، اینکه اردوی خارج از استان نداشتیم، اینکه کتابخونه مدرسه راس ساعت ۲ ظهر بسته می‌شد تا روز بعد و ما نمی‌تونستیم بمونیم دیگه بماند.

ببین
بعیده واقعا
اول اینکه بیوتک‌ اونقدر طرفدار نداره کلا
بعد هم من ظرفیت بیوتک‌ رو اون موقع ها نمی‌دونم
ولی ۱۲ نفره امسال
واقعا بعیده کل طلاهای المپیادی برن و پرش کنن
همین داروسازی هم‌ اونقدر طرفدار نداره
دیگه بیوتک که بماند
اون موقع فکر کنم ۳ یا ۷ بوده. دقیق یادم نیست اما اصل مساله (حتی اگه فرعی باشه) پابرجاست. دولت باید تصمیم بگیره کی میره بیوتک؟ (کنکور یا المپیاد تقدم دارن) یا دانشگاه (خصوصی بشه؟)

توی کشور ما کنکور و دانشگاه همه چیزه در صورتی که خیلیا که میان دانشگاه به این نتیجه میرسن که آدم تحصیلات آکادمیک نیستن و ول میکنن
باید بین ماها این تفکر جا بیوفته که این مملکت فقط دکتر مهندس و وکیل نمیخواد

والا دیگه اینقدر دقیق نمی‌دونم سیستم چجوریه
کلان شهر ها ۱
شهر ها ۲
مناطق محروم یا شهرایی که علوم پزشکی نداره میگن۳

ولی باید ۳ خیلی کمتر و سختگیرانه تر بشه

چون توریاضی خیلی قبولیشون از ۱ و ۲ اسون تره خیلی خیلی

• لایک
امتیازات: Oreo
من فرزانگان منطقه سه بودم، سال ۱۲ ام، دقیقا تا آبان ماه استاد درس زیست نداشتیم. یه بار حتی یه خانمه از وسط مرخصی زایمان با بارداری اومد سرکلاس.:))
آخرشم با پارتی بازی خانواده ها استاد برامون آوردن.
اینکه ما تابستونا مدرسه نمی‌رفتیم، اینکه اردوی خارج از استان نداشتیم، اینکه کتابخونه مدرسه راس ساعت ۲ ظهر بسته می‌شد تا روز بعد و ما نمی‌تونستیم بمونیم دیگه بماند.
واقعا فرقشه
قبول دارم

یعنی اینکه مردم برای زندگی بهتر مجبور نباشن همچین تراکم جمعیتی وحشتناکی رو تو مرکز استان ها و توی پایتخت و شهرای اطرافش رقم بزنن.
یعنی اینکه یه استان سینما نداره، ولی هر ده قدم تو تهران راه می‌ری سینما کمترین چیزی که می‌بینی.
یعنی اینکه صنایع توی جاهایی تجمع یافته که باعث شده شغل هم به عدالت تقسیم نشه و مردم برای کار آواره‌ی هزار جا بشن.
یعنی اینکه سمپاد شهرستان در مقابل سمپاد تهران یک جوک واقعیه که حتی تو مخیله‌ی کسی که تهران بوده هم نمی‌گنجه.
یعنی اینکه انقدر سطح تفریحات توی استان‌های مرزی کمه که ریت خودکشی یک ایران و خودسوزی یک جهانن ولی برای کسی مهم نیست.
یعنی اینکه آخر سر از بچه‌ای که نهایت تفریحش کافه بوده و تو عمرش مال ندیده می‌خوای با بچه‌ای که تو ناز و نعمت و امکانات بزرگ شده در یه حد امید به زندگی داشته باشه. امکانات تحصیلی رو که گفتم جوک واقعا جوکه دیگه وارد بحثش نمی‌شم.
خب با این پیشنهاد شما عدالت بین همه محصل ها برقرار میشه؟با مساوی کردن همه چیز؟ وقتی جامعه فاسد نباشه فکر نکنم تساوی زوری خوب باشه

Back
بالا