• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

ببین تو در اولویت اول رشته ت با رتبه منطقه بررسی میشه وقتی سهمیه هم لحاظ کنی
اورده باشی ک هیچ
نیاورده باشی تو سهمیه بررسی میشه
تو اونم نیاورده باشی میره اولویت بعدی
اونام همین ترتیب
افرین
فقط اول شروع میکنن سهمیه ای هارو بررسی میکنن بعد ازاد ها

خیلی داری می‌پرسی من اگه استفاده نکنم پس این چی پس اون چی.
بیشتر به فکر وجدان و درست بودن راه خودت باش. اونا هم خداشون بزرگه.
خب من دارم منطقی می پرسم میگم اگه با استفاده نکردن به بقیه ضرر بیشتری می رسه خب پس تا وقتی این قانون هست باید استفاده کنم

• لایک
امتیازات: panah
اینی که مصطفی گفت برای دستیاری هست فک کنم برای کنکور اگه استفاده کنی رتبه کشوریت هم عالی باشه باز با همون سهمیه قبول میشی
ببین با سهمیه میزننت
ولی از ظرفیت عادی کم میشی:)😂

خب من دارم منطقی می پرسم میگم اگه با استفاده نکردن به بقیه ضرر بیشتری می رسه خب پس تا وقتی این قانون هست باید استفاده کنم
یه استدلال هایی میبینم که عالیه

شما در هر حال استفاده کنی ضرره برای بقیه

چه با رتبه خودت قبول شی باعث میشی یکی بی لیاقت بیاد تو دانشگاه چه رتبه سهمیت قبول شی باعث میشه یکی با لیاقت نیاد تو دانشگاه

در هر صورت ضرره

تو کنکور لحاظ نمیشه
ولی تو سیستم اموزشی هم اوا هم از ثبت احوال هم از بنیاد شهید استعلام میگیره برا اطلاعات طرف از اطلاعات شناسنامه ای تا .... طرفو درمیاره تو دیتابیسش
برخلاف گلستان
الان بصورت خودکار برای ما افتتاح حسابم کردن اینا اصلا وزارت بهداشت یه دنیایی دیگست
دسترسی مستقیم به همه سرور دیتابیسای دولتی داره بخاطر سیستم بیمه سر همون دستش تو استعلام گرفتن ها بازه
و از همه هم بیشتر ادا میاد

یه سوال دیگه
چه من سهمیه ام رو استفاده کنم چه نکنم 25+5 درصد ظرفیت رو سهمیه ای ها تشکیل میدن
اگه من از سهمیه ام استفاده کنم با اینا رقابت میکنم
اگه استفاده نکنم میرم تو 70 درصد دیگه. پس یعنی با اینکارم رقابت برای غیر سهمیه ای ها سخت تر میشه؟؟
بابا یه نفری
بیخیال چه حساب کتابی می‌کنی

• ناراحت
امتیازات: 999
فکر کنم برای دستیاری اینطوریه که خیلی هم بدتره
ولی برای کنکور سراسری اینطوری نیست و رتبه یک کشوری که تیک سهمیه ۲۵ رو زده باشه با همون سهمیه وارد دانشگاه میشه و یک نفر از ۲۵ درصد ظرفیت رو اشغال میکنه
خب با این حساب اگه رتبه ۱ بشم اگه سهمیه از سهمیه ام استفاده کرده بشم یه بخشی از 25+5 رو اشغال میکنم و کار برای بقیه سهمیه ای ها سخت تر میشه
اگه نکنم کل 25+5 درصد هنوز میتونن وارد دانشگاه بشن.

اتفاقا چون اینجاها رو دیدم و میدونم شدت مرکزگرایی فعلی کشور رو میتونم قوی تر این حرف رو بزنم. مردم مرزنشین یا سایر مناطق محروم حق این رو دارن که رسیدگی جدی تری به محل زندگیشون صورت بگیره به جای اینکه یک سهمیه ی تحصیلی بهشون اختصاص داده بشه.
راه حل کارآمدی نیست، راه حل کوتاه مدتیه که دهن مردم اونجا رو ببنده صرفا.
از دید تئوری بله باید رسیدگی بشه ولی چجوری؟مثلا با معلم های دیگه از جاهای دیگه یا تغییر امکانات بخش‌های آموزشی و غیرآموزشی؟نهایتا بعد از رسیدگی هنوز هم با وجود یه سری از حداقل‌ها شاید نشه گفت با خیلی از مدارس جاهای دیگه برابرن پس فعلا این منطقه‌بندی ها میتونه کمک کنه تا کسی که مثلا جای محرومی هست با کسی مثل خودش سنجیده بشه

بچه ها در هر صورت صندلی اشغال می‌کنیم
می‌خواین نریم دانشگاه جا واسه بقیه باز شه:))

تو کنکور لحاظ نمیشه
ولی تو سیستم اموزشی هم اوا هم از ثبت احوال هم از بنیاد شهید استعلام میگیره برا اطلاعات طرف از اطلاعات شناسنامه ای تا .... طرفو درمیاره تو دیتابیسش
برخلاف گلستان
الان بصورت خودکار برای ما افتتاح حسابم کردن اینا اصلا وزارت بهداشت یه دنیایی دیگست
دسترسی مستقیم به همه سرور دیتابیسای دولتی داره بخاطر سیستم بیمه سر همون دستش تو استعلام گرفتن ها بازه
و از همه هم بیشتر ادا میاد
به هر حال برای کنکور باید اعلام کنی سهمیه داری اگر نیاز به اعلام کردن نبود گزینه ایا سهمیه دارید وجود نداشت.

فکر کنم برای دستیاری اینطوریه که خیلی هم بدتره
ولی برای کنکور سراسری اینطوری نیست و رتبه یک کشوری که تیک سهمیه ۲۵ رو زده باشه با همون سهمیه وارد دانشگاه میشه و یک نفر از ۲۵ درصد ظرفیت رو اشغال میکنه
در گذشته اینجور بود
جدیدا سیستم سنجش آپدیت شده 😂
در مورد مناطق و نواحی هم رو کد رشته ها همینجوری بررسی میکنه
دسته بندی هاش خیلی پیچیده شده برخلاف سابق ک ۵ گروه اصلی و یه گروه مازاد داشت
الان تعداد گروه هاش وابسته به کد رشته ها شده اصلا ی داستان عجیب غریبی شده ک جای بحث داره سر بومی گزینی هم دسته جدا اعمال میکنه رو کد رشته های روزانه هم ....
اصلا داستاناش عجیب غریب شده

یه سوال دیگه
چه من سهمیه ام رو استفاده کنم چه نکنم 25+5 درصد ظرفیت رو سهمیه ای ها تشکیل میدن
اگه من از سهمیه ام استفاده کنم با اینا رقابت میکنم
اگه استفاده نکنم میرم تو 70 درصد دیگه. پس یعنی با اینکارم رقابت برای غیر سهمیه ای ها سخت تر میشه؟؟
شما بخون که دینی به گردنت نباشه
استفاده کنی و آدم اهل وجدانی باشی ، بعدش وجدان درد میگیری و از قبولیت لذت نمیبری

خب با این حساب اگه رتبه ۱ بشم اگه سهمیه از سهمیه ام استفاده کرده بشم یه بخشی از 25+5 رو اشغال میکنم و کار برای بقیه سهمیه ای ها سخت تر میشه
میخوای سهمیه استفاده کنی بگو میخوام استفاده کنم دیگه چرا بهونه های فضایی میتراشی و خودتو دلداری میدی که اگر استفاده کنی یک سهمیه ای مفت خور نیستی خخخ

گویا اینطور که مصطفی گفت کنکور سراسری هم جدیدا شرایطش عوض شده
و حرفی که من زدم برای قبل هست!

به هر حال برای کنکور باید اعلام کنی سهمیه داری اگر نیاز به اعلام کردن نبود گزینه ایا سهمیه دارید وجود نداشت.
کنکور اره
ولی وزارت بهداشت فارغ از اون می‌نگره ...
به قبولیت کار نداره
البته حقم داره
سرانه اموزشی ک داره دریافت میکنه به ازای هر دانشجو چن برابر وزارت علومی هاست منم جا امور مالیش بودم طمع پول میگرفتم و پی داشتن یه جامع آماری تر و تمیز بودم
که بعدا برا تقسیم زمان ایفای تعهد هم بکارم بیان

عزیزم ضرر بیشتر نمی‌رسه، تو میای و مثل بقیه، در شرایط برابر رقابت می‌کنی و اگه حقت و سوادت رتبه ۱ ئه، رتبه ۱ میشی. هیچ کسم حق نداره بهت بگه تو رقابتو برا من سخت‌تر کردی.
در شرایط ایده‌آل هم هر چی هم سهمیه‌ای‌ها کمتر استفاده کنن، و نسلشون منقرض بشه اون صندلیا خالی میمونه واسه بچه‌های عادی. که فعلا خالی نمی‌مونه، مثل چشمه می‌جوشن.
در شرایط برابر؟؟؟ گیرم من استفاده نکنم یکی دیگه که وجدان این چیزا حالیش نمیشه بازم جای خیلیا رو میگیره
با این شرایطی که پیش میریم نه تنها منقرض نمیشن بلکه بیشتر و بیشتر هم میشن و شدن حتی

مطمئنی؟
اینترنت هم نیست داخل کانال های تلگرام بگردم 😂
اره
سیستم هاشون آپدیت کردن
اصلا یچی عجیب غریبی شده
از رو کارنامه سبز ها میشه فقط ببینی
ولی یچیزی ک فهمیدم با بررسی کارنامه ها ایثارگران بزنی بومی گزینی برات لحاظ نمیشه
ولی ایثارگران رو لحاظ نکنی میری تو همون چرخه

و حتی معلوم نیست چی داخل این بومی گزینی هاش میگذره و بر چه اساس محاسبه میکنه
ولی هرچی هست مطمئن شدم دسته هاشو خیلی باز تر کرده واسه مناطق

Back
بالا