۲۴ سال
سوال خیلی خیلی کلی هست. مثلا زبان و فرهنگ و دین یا سیاست رو شامل میشه. تک تک بخوام بگم آخه خود دینی که داریم من حس می کنم خیلی دین محفوظیه و از اون جهتم خیلی احکام داره که ادیان دیگه نداره و چون زیاد چپ و راست می کنه بعضی ها خوششون نمیاد مسلما یه دین راحت تر برای کسی که میخاد یه ارتباطی دو سر برد با خدا داشته باشه بهتره مثلا اونایی که میگن آرامش میگیرم از وجود خدا ولی خب تصمیم گیری ها و متن زندگی نیاز نیست خدا رو دخالت بدن من خودم دینمو دوست دارم. به خاطر نحوه ایی هست که بهم منتقل شده مثلا تو ۹ سالگی برنداشتند برام هد و چادر بخرن یه روسری صورتی فوق العاده قشنگ بود و محبت زیادی که بغلم می کردن اگه میفتاد سرم می کردن کلا روزه هام دو سال اول نصف گرفتم و برام هدیه میخریدن نماز میخوندم خوشحال میشدن. کلا با مهربونی و محبت مذهبی شدم نه زورکی. فرهنگ ایراداتی داره در کنار خوبیاش. زبان رو هم عاشق ادبیات هستم متاسفانه دبیر های ادبیات بدی داریم ولی پدر و مادم عاشق ادبیات بودن و بهم زیبایی اش رو نشون دادن.
در کل نمیدونم ایران تو رتبه بندی کجاست ولی تو یه فیلمی میدیدم که میگفت من کنترلگر هارو میشناسم الکل، سکس،ثروت، مواد. خب خوشحالم از همشون دور بودم یه مقداری ایران خانواده خودت معنی میشه و بعدشم شهر خودت در کلان سیستم
هرموقع که میام ازش بد بگم اطرافیان اجازه نمیده و با اینکه همه جا همین مشکلات هست و فلان ساکتم میکنن من رو به شخصه و هم به نوعی نا امید کرده به شخصه چون برا رشته ام بعد دوسال کار نتونستم پیدا کنم. و به نوعی چون تفریحی اونجوری ندارم. از لحاظ اقتصادی هم خب...... واقعا آدم رو شرمنده خانواده اش می کنه. اما تصمیم من ادامه تحصیل تو همین کشور هست با توجه به چیزی که دیدم در ارشد انگار یه present هست یه هدیه ویژه اقوامم با ارشد کار پیدا کردند. زیبایی ها و ثروت های طبیعی رو هم بخوام بگم واقعا عالی عالی عالی.