- نام مرکز سمپاد
- خداحافظ فرزانگان
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
• اسم:آزیماندیاس
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی: هیچ چیز در این جهان رایگان نیست زمان بزار کشفم کن!
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن: فکر کنم : منزوی ساکت رو اعصاب
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته: مربوطه به دو سالگیم(چرا یادمه خدا میدونه) یه پرنده بزرگ روی دیوار حیاط خونمون بود
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت: تک تک ثانیه هایی که با کیان وقت گذروندم
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن: خوبب : شاید بروز ندم اما برای تک تک افراد اطرافم اهمیت قائلم و دوست دارم کمکشون کنم بد : با یه اتفاق کوچک خیلی کوچک در حد یک گام فراتر گذاشتن از مرزی که حتی خبر نداره میتونه اون آدمو از جایگاه خدایی برای من به سطح آشغال توی چوب پایین بیاره
• تعریفت از زندگی: یک سفر با قطار مقصد مرگه اما بهتر نیست از منظره ها لذت ببریم؟
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: وقتی که نزدیکشی بتونی بوی خورشیدو حس کنی
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی:نه نمی خوام محدود باشم حداقل نه در این سن
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل یه اتفاق تحول انگیز و بعدش ( فعلا چیزی نیست)
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: من کل زندگیم تلاش کردم خلاف جریان شنا کنم چون از عادی بودن می ترسیدم و همچنان هم می ترسم که آخر و عاقبتم بشه مثل 99 درصد مردم
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: خر تو گل گیر کرده
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: نرسیدن و نشدن
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری: خواب
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی: فعلا هیچی زندگیم در حال حاضر میدون جنگه ذهنم بماند
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری: گذروندن وقتم با کتابای قدیمی
• تفریح موردعلاقهات: تکون دادن نوشابه و ساعت ها زل زدن به حباب هاش
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب: نتونستم تاحالا چیزی که به روحم بشینه رو پیدا کنم
فیلم: همچنان دلیل بالا
موسیقی: برای کلاسیکک نمی تونم هیچکدومو انتخاب کنم ولی راک : suger crash
شعر: جهان را به شاعران بسپارید
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی:
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی: تصویرسازی
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی:
• از نظر خودت چه رنگیای: سبز جنگلی
• گیلتی پلژرت چیه: عاشق فیلما و داستانای حول و حوش کودک آزاری هستم
• وجه ترسناکت چه شکلیه: زمانیکه ساکت زیرخاکی پیش می رم مهم نیست برای چه کاری
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی: مانی ! به غیر اون دوست دارم خوراکی بگیرم و متقابلا خوراکی بیشتری تحویل بگیرم
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:فقط 5 تا؟
ناراحت شدم که
@god of teasing
@Miniall
@Rhodium
@Bardiya|
@parnii
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه: دستاشون!
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی: آدمایی که منطق سرشون نمیشه و براشون مهم نیست با همه چی شوخی می کنن
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو: آزی قدیمی: ناامیدت نمی کنم آزی آینده : بدرد نمی خوری خودم باید درستت کنم
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: لبخند غرور آمیز بابامو ببینم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: به امید خدا آمریکا!
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن: بیشتر برام حذف گزینس اما دوست دارم به نیکی یاد بشه و وقتی مردم بیان و روی سنگ قبرم برام از خاطره های خیلی خوبی که داشتیم تعریف کنن
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: اینکه فهمیدم همه ی آدما احمق نیستن و معاشرت با آدمای باحال و خفن چقدر هیجان انگیز و لذتبخشه
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی: هیچ چیز در این جهان رایگان نیست زمان بزار کشفم کن!
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن: فکر کنم : منزوی ساکت رو اعصاب
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته: مربوطه به دو سالگیم(چرا یادمه خدا میدونه) یه پرنده بزرگ روی دیوار حیاط خونمون بود
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت: تک تک ثانیه هایی که با کیان وقت گذروندم
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن: خوبب : شاید بروز ندم اما برای تک تک افراد اطرافم اهمیت قائلم و دوست دارم کمکشون کنم بد : با یه اتفاق کوچک خیلی کوچک در حد یک گام فراتر گذاشتن از مرزی که حتی خبر نداره میتونه اون آدمو از جایگاه خدایی برای من به سطح آشغال توی چوب پایین بیاره
• تعریفت از زندگی: یک سفر با قطار مقصد مرگه اما بهتر نیست از منظره ها لذت ببریم؟
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: وقتی که نزدیکشی بتونی بوی خورشیدو حس کنی
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی:نه نمی خوام محدود باشم حداقل نه در این سن
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل یه اتفاق تحول انگیز و بعدش ( فعلا چیزی نیست)
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: من کل زندگیم تلاش کردم خلاف جریان شنا کنم چون از عادی بودن می ترسیدم و همچنان هم می ترسم که آخر و عاقبتم بشه مثل 99 درصد مردم
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: خر تو گل گیر کرده
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: نرسیدن و نشدن
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری: خواب
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی: فعلا هیچی زندگیم در حال حاضر میدون جنگه ذهنم بماند
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری: گذروندن وقتم با کتابای قدیمی
• تفریح موردعلاقهات: تکون دادن نوشابه و ساعت ها زل زدن به حباب هاش
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب: نتونستم تاحالا چیزی که به روحم بشینه رو پیدا کنم
فیلم: همچنان دلیل بالا
موسیقی: برای کلاسیکک نمی تونم هیچکدومو انتخاب کنم ولی راک : suger crash
شعر: جهان را به شاعران بسپارید
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی:
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی: تصویرسازی
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی:
• از نظر خودت چه رنگیای: سبز جنگلی
• گیلتی پلژرت چیه: عاشق فیلما و داستانای حول و حوش کودک آزاری هستم
• وجه ترسناکت چه شکلیه: زمانیکه ساکت زیرخاکی پیش می رم مهم نیست برای چه کاری
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی: مانی ! به غیر اون دوست دارم خوراکی بگیرم و متقابلا خوراکی بیشتری تحویل بگیرم
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:فقط 5 تا؟
ناراحت شدم که
@god of teasing
@Miniall
@Rhodium
@Bardiya|
@parnii
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه: دستاشون!
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی: آدمایی که منطق سرشون نمیشه و براشون مهم نیست با همه چی شوخی می کنن
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو: آزی قدیمی: ناامیدت نمی کنم آزی آینده : بدرد نمی خوری خودم باید درستت کنم
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: لبخند غرور آمیز بابامو ببینم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: به امید خدا آمریکا!
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن: بیشتر برام حذف گزینس اما دوست دارم به نیکی یاد بشه و وقتی مردم بیان و روی سنگ قبرم برام از خاطره های خیلی خوبی که داشتیم تعریف کنن
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: اینکه فهمیدم همه ی آدما احمق نیستن و معاشرت با آدمای باحال و خفن چقدر هیجان انگیز و لذتبخشه

)

=۳۸۸-۴۰۳!