melina03 کاربر خاکانجمنخورده کنکوری 1404 مدال نقره المپیاد ارسالها 2,463 امتیاز 21,195 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 مدال المپیاد زیست دیروز در 22:29 #321 به نقل از hypnos : بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭 کلیک کنید تا باز شود... من چسبیدم به چیزای مورد علاقم. دارم بازم درس میخونم🤡 انتخاب رشته. انتخاب رشته. انتخاب رشته
به نقل از hypnos : بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭 کلیک کنید تا باز شود... من چسبیدم به چیزای مورد علاقم. دارم بازم درس میخونم🤡 انتخاب رشته. انتخاب رشته. انتخاب رشته
Sina کاربر خاکانجمنخورده عضو کادر مدیریت مدیر داخلی سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,743 امتیاز 12,860 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی دریا دیروز در 22:36 #322 به نقل از hypnos : بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭 کلیک کنید تا باز شود... من قبل اینکه رتبم با حدود رتبم انتخاب رشتمو کامل کردم که خودم انتخاب رشته خودم نه رتبم. ولی در کل یسری جاموندگی دارید سال کنکور فرصت نکردید؛ باشگاه؛ مطالعه ازاد؛ من حالا فیلم و سریال دوست ندارم اونقدر
به نقل از hypnos : بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭 کلیک کنید تا باز شود... من قبل اینکه رتبم با حدود رتبم انتخاب رشتمو کامل کردم که خودم انتخاب رشته خودم نه رتبم. ولی در کل یسری جاموندگی دارید سال کنکور فرصت نکردید؛ باشگاه؛ مطالعه ازاد؛ من حالا فیلم و سریال دوست ندارم اونقدر