- نام مرکز سمپاد
- *
- شهر
- TBZ / M2B
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
دوستان کارت جدید باید بگیریما
مثل اینکه قبلیا دیگه نیست عوض شده
مثل اینکه قبلیا دیگه نیست عوض شده
به مدرسه اطلاع بدهتوی کارت جدید
اسم حوزه درسته
ولی آدرسش اشتباهه
ممکنه گیر بدن؟
معلم ما که پارسال مصحح بود میگفت که در رابطه با هر جوابی که بنویسین مسئولیت دارینمن مصاحبه کسی که پارسال نهایی رو ۲۰ شده بود گوش دادم اون میگفت من یجوری مینوشتم که طراح مجبور بشه نمره بده و حتی میگفت فیزیک برا بعضی سوالا دو راه حل مختلف مینوشتم که هر دو تا به جواب میرسیدن پس به نظرم این تو پرانتز نوشتن خیلی ایده خوبیه
مامان 😭😂 من جدی دارم میترسم دیگهمعلم ما که پارسال مصحح بود میگفت که در رابطه با هر جوابی که بنویسین مسئولیت دارین
یعنی اگه دو تا بنویسی و هر دو تاش درست باشه که اوکیه
ولی اگه حتی یکیش اشتباه باشه یکیش درست غلط میگیرن
اگه قرار باشه از بقیه جاهاش بیاد من دیگه توانایی ندارم 😭😂دوستانی که پارسال نهایی دادن یه سوال
این انوارالقران ها توی مقدمه گفته فقط جای خالی ها سوال میاد و معنیش مهم نیست آیا اینگونه است یا سابقه داشته از بقیه ی جاهاش هم بیاد؟
بخوای به فرمول بیست نگاه کنی؛دوستانی که پارسال نهایی دادن یه سوال
این انوارالقران ها توی مقدمه گفته فقط جای خالی ها سوال میاد و معنیش مهم نیست آیا اینگونه است یا سابقه داشته از بقیه ی جاهاش هم بیاد؟
نهایی های اول ، امتحان های نهاییراستی چرا اسم تایپک این ریختیه ؟ نهایی ها و نهایی ها؟
اگه فارسی بود میشد بگیم صفت نسبیه ولی گویا تو عربی این نیست به جاش اسم منسوبه که آره اینطوری مضاف الیه میشهنه دیگه درسته حتی اگه فارسی بررسی کنیم کتاب عربی تر کتاب عربی است جور در نمیاد مضاف الیه عه
به لحاظ معنایی نگاه کنیم عربی یه اسمه و نمیتونه صفت باشه.
برای چی مضاف الیه؟ صفتههه![]()
نه کلا عوض شدهشماره صندلیا همونه!