نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
توی کارت جدید
اسم حوزه درسته
ولی آدرسش اشتباهه
ممکنه گیر بدن؟

من مصاحبه کسی که پارسال نهایی رو ۲۰ شده بود گوش دادم اون میگفت من یجوری می‌نوشتم که طراح مجبور بشه نمره بده و حتی میگفت فیزیک برا بعضی سوالا دو راه حل مختلف می‌نوشتم که هر دو تا به جواب میرسیدن پس به نظرم این تو پرانتز نوشتن خیلی ایده خوبیه
معلم ما که پارسال مصحح بود میگفت که در رابطه با هر جوابی که بنویسین مسئولیت دارین
یعنی اگه دو تا بنویسی و هر دو تاش درست باشه که اوکیه
ولی اگه حتی یکیش اشتباه باشه یکیش درست غلط میگیرن

معلم ما که پارسال مصحح بود میگفت که در رابطه با هر جوابی که بنویسین مسئولیت دارین
یعنی اگه دو تا بنویسی و هر دو تاش درست باشه که اوکیه
ولی اگه حتی یکیش اشتباه باشه یکیش درست غلط میگیرن
مامان 😭😂 من جدی دارم میترسم دیگه

دوستانی که پارسال نهایی دادن یه سوال
این انوارالقران ها توی مقدمه گفته فقط جای خالی ها سوال میاد و معنیش مهم نیست آیا اینگونه است یا سابقه داشته از بقیه ی جاهاش هم بیاد؟

این انوارالقران ها توی مقدمه گفته فقط جای خالی ها سوال میاد و معنیش مهم نیست آیا اینگونه است یا سابقه داشته از بقیه ی جاهاش هم بیاد؟
اگه قرار باشه از بقیه جاهاش بیاد من دیگه توانایی ندارم 😭😂

بخوای به فرمول بیست نگاه کنی؛
میاد
حتی تو واژه نامش تک تک کلمات اون جملات رو اورده و تو سوالاش پرسیده

دوستان عزیز . کمک!!!
الان مثلا در صفحه 113 کتاب بالفرض کلمه حماله مثلا اگه با قواعد خود درس پیش بریم میشه حمل کننده ولی توی لغت نامه ی پارسال نوشته بود کارگر یا کلمه ی فتاحه که نوشته کلید اینجا معنی میشه بازکننده ایافرقی خواهد کرد / چون از روی معنی هردوش درسته ولی اینکه ایا مثلا میگن که چون تو قواعدتون خوندین باید به این صورت ترجمه کنید یا هر کدوم بنویسیم درسته؟

راستی چرا اسم تایپک این ریختیه ؟ نهایی ها و نهایی ها؟

راستی چرا اسم تایپک این ریختیه ؟ نهایی ها و نهایی ها؟
نهایی های اول ، امتحان های نهایی
نهایی های دوم ، کسایی که ۱۴۰۳ نهایی دارن
این چیزی بود که من برداشت کردم 😂😂

از پشت جلد سوال ندن یهو؟چونتو درسم مداعن بود

img_20240524_014708_745_441k.jpg
img_20240524_014710_324_hfbh.jpg
برای چی مضاف الیه؟ صفتههه

نه دیگه درسته حتی اگه فارسی بررسی کنیم کتاب عربی تر کتاب عربی است جور در نمیاد مضاف الیه عه

نه دیگه درسته حتی اگه فارسی بررسی کنیم کتاب عربی تر کتاب عربی است جور در نمیاد مضاف الیه عه

اگه فارسی بود میشد بگیم صفت نسبیه ولی گویا تو عربی این نیست به جاش اسم منسوبه که آره اینطوری مضاف الیه میشه
فهمیدم✔️

img_20240524_014708_745_441k.jpg
img_20240524_014710_324_hfbh.jpg
برای چی مضاف الیه؟ صفتههه
به لحاظ معنایی نگاه کنیم عربی یه اسمه و نمی‌تونه صفت باشه.
به لحاظ دستوری هم صفت تو چهار تا چیز از موصوف پیروی می‌کنه:
معرفه یا نکره بودن، مذکر یا مونث بودن، مفرد یا جمع بودن و اِعراب

بچه ها کارت ها کلا عوض شده
شماره صندلی ها تغیر کرده
دوباره برید بگیرید

شماره صندلیا همونه!

Back
بالا