- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نمیدانم, اطلاعی ندارم
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
- مدال المپیاد
- Fail مرحله ۲ فیزیک
سید یکم فکر آپلودر هم باشسید تو یک قسمت بنویس دیگه اگه کرولر سادست
وگرنه دو ساعت زمان میبره
سید یکم فکر آپلودر هم باشسید تو یک قسمت بنویس دیگه اگه کرولر سادست
سید تو یک قسمت بنویس دیگه اگه کرولر سادست
بیا Baleتلگرامم رو پاک کردم کد ورودو میفرسته به نرم افزار
از پیامرسان های بومی چیزی داری ؟؟ 🗿 ( چت سایت هست دیگه )
قراره چه کار خاصی انجام بده؟در ضمن من خودم استراتژیمو میدونم نیازی به تیکه انداختن نیست
و خب کرالره حتی اگه ساده باشه
به هر حال قرار نیست هلو ورلد بنویسم
در نهایت میخوام اطلاعات ماشینا رو بکشم بیرون و توی دیتابیس ذخیره کنم و در صورت نیاز توی یه فایل csv هم بکاپ بگیرمقراره چه کار خاصی انجام بده؟
خب الان خیلی کار عجیبیه؟در نهایت میخوام اطلاعات ماشینا رو بکشم بیرون و توی دیتابیس ذخیره کنم و در صورت نیاز توی یه فایل csv هم بکاپ بگیرم
این الفبای اسکریپنگه
برای کارای بزرگتر مثل کار با ای پی آی ها و اسکریپنگ بهتر
نهخب الان خیلی کار عجیبیه؟
دیوونه من میخواستم همین کارو کنم مشکلم آپلودرهخب راست میگه دیگه
کلشو میتونی تو یه پست توضیح بدی
اینقدر اپیزود کردن نمیخواد که
تستش میکنمنظرت دربارۀ MEGA چیه
سلام چطوریدلیلی نداره هر چیزی که یاد میگیری اونم بصورت سطحی و ناقص و پراکنده که شامل اشتباهات ریز و درشت هستش رو بیایی و اموزش بدی . ماشین لرنینگ بحث شدیدا سنگینیه . تدریس و اموزش علاوه بر تجربه سنگین تو همون زمینه تخصصی مهارت پرزنت و بیان درست و ساده مطالب هم میخواد این برمیگرده به سیستم ما ایرانی ها که دوست داریم دیده بشیم به هر دلیلی . به نظر من برای خودت یاد بگیر و مطالعه کن اصلا نیاز نیست کسی بدونه چی یاد میگیری و چیکار میکنی تا وقتی حرفه ای شدی اونموقع میتونی دهن بدخواهات و سرویس کنی ولی فعلا تو این سن تا میتونی مطالعه کن و کد بزن تا چندسال دیگه بزرگتر شدی و توی شرکت های خوب پروژه های خوب بالا اواردی اونموقع میتونی درکنار کارت هم از تدریس درامد داشته باشی و هم از مشاوره دادن به شرکت ها .
اموزش الکی نیست همین الانم هزارتا فیلم اموزشی راجع به مطالب ساده وجود داره که توسط افراد حرفه ای و کاربلد ساخته شده کسی لزومی نداره بیاد فیلم های اموزشی افراد تازه کار و ببینه . وقتی اینجوری میشه یه مشت ادم بیسواد میان محتوای مزخرف و بی کیفیت که سرتاسر سوتی و اشتباه علمی و فنی داره تولید میکنن نمونه اش یه اقایی هست که اتفاقا خیلی هم معروفه و ادعا داره ولی اندازه یه بچه هم سواد نداره تو یکی از فیلم هاش میگفت جاوااسکریپت کوچیک شده جاواست درصورتی که اصلا این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن . اگه یادگیری بهتر میخوایی برو عمیق مطالعه کن و برای خودت توضیح بده مطالبو اینجوری بهتره تا اینکه یارو با هزار ادعا فیلم اموزشی بذاره بقیه هم منحرف کنه همین فرد الان داره میلیونی درمیاره .لزوما ربطی نداره هااا
من خودم مثلا آموزش دو تا گذاشتم
صرفا همزمان با یادگیریم خیلی هم کمک کردم
توی یادگیری بهتر ( واسه مباحث ساده )
آقا علیرضا اعصابش از شر و ورای من خراب شداموزش الکی نیست همین الانم هزارتا فیلم اموزشی راجع به مطالب ساده وجود داره که توسط افراد حرفه ای و کاربلد ساخته شده کسی لزومی نداره بیاد فیلم های اموزشی افراد تازه کار و ببینه . وقتی اینجوری میشه یه مشت ادم بیسواد میان محتوای مزخرف و بی کیفیت که سرتاسر سوتی و اشتباه علمی و فنی داره تولید میکنن نمونه اش یه اقایی هست که اتفاقا خیلی هم معروفه و ادعا داره ولی اندازه یه بچه هم سواد نداره تو یکی از فیلم هاش میگفت جاوااسکریپت کوچیک شده جاواست درصورتی که اصلا این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن . اگه یادگیری بهتر میخوایی برو عمیق مطالعه کن و برای خودت توضیح بده مطالبو اینجوری بهتره تا اینکه یارو با هزار ادعا فیلم اموزشی بذاره بقیه هم منحرف کنه همین فرد الان داره میلیونی درمیاره .