- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
دوستان کد گیاس زبانش انگلیسیه؟
نهدوستان کد گیاس زبانش انگلیسیه؟
تقریبا اکثر انیمه ها دو زبانه انبچه ها کسی سایتی جایی می شناسه بشه توش انیمه با دوبله انگلیسی پیدا کرد؟
سلام
اگر Takopi’s Original Sin رو دیدین:
کسی میتونه قسمت آخرش رو توضیح بده که تاکوپی دقیقا چیکار کرد?
دومی رو هنوز ندیدم راستش ولی واقعاً دربارهٔ ترور طنینانداز موافقم! خیلی آندرریتده این انیمه و خلاصهشم زیاد جذاب نیست، برای همین وقتی به کسی توصیه میکنم تا ببینه، میره سراغ گزینههای دیگه؛ ولی واقعاً داستان کامل و بسیار قشنگیه. موسیقیش هم بینظیره!انیمه های کمی دیدم اما خوش شانس بودم که شاهکار واقع شدن
Terror in resonance کلا ۱۱ قسمته و اگه مایلید ببینید به چی میشه گفت یه داستان قوی، امتحانش کنید:)
Death parade باعث میشه جور دیگه ای به زندگی نگاه کنید. اگه افسردگی رو هم تجربه میکنید، میتونه کمک کننده باشه
پی نوشت: به قدری دوستشون دارم که حس میکنم توصیف بیشتر راجع بهشون، در خور شانشون نیست
فقط احتیاج به یه بیننده ی خوب دارن تا ارزششون دیده بشه:)
این سایت خیلی کندهhttps://animex.click/anime/the-fragrant-flower-blooms-with-dignity/
آرشیو انیمهش تقریباً کامله.
https://mercimovie.info/این سایت خیلی کنده
سایت دیگه ای معرفی کنین لطفا
اها یعنی اون نورانی شدنش self-destruction بود?به بهای فدا کردن خودش، برای آخرین بار از دوربینه استفاده کنه
آره طبق حرفهایی که بعدش گفت، به نظر میاومد همین باشه. (بیشتر شبیه وصیت و ابراز ندامت بودن حرفهاش.)اها یعنی اون نورانی شدنش self-destruction بود?
original sinش به نظرتون چی بود?آره طبق حرفهایی که بعدش گفت، به نظر میاومد همین باشه. (بیشتر شبیه وصیت و ابراز ندامت بودن حرفهاش.)
یادمه تو قسمتهای اول تاکوپی یه چیزی درباره مهمترین قانون یک خوشحالستانی به شیزوکا گفت ولی یادم نمیاد این دیالوگ چی بود. بعد از اتفاقی که برای مارینا افتاد برگشت سیاهشون تا با اون ساعت بزرگه زمان رو برگردونه عقب تا شیزوکا رو بکشه، و اونجا مامانه بهش گفت تو گناه کردی و به خاطر همین مجازاتت اینه که حافظهت پاک بشه.original sinش به نظرتون چی بود?
گناه نخستین تاکوپی چیست؟
گناه نخستین نیز مفهومی در مسیحیت است که بر این باور است که انسان ذاتاً گناهکار متولد میشود، چراکه حضرت آدم در بهشت مرتکب گناه شده و این گناه روی دوش تمام انسانهای بعد از او هم هست. در انیمه گناه نخستین تاکوپی هم شخصیت تاکوپی در سیاره شادی از دستور مادرش سرپیچی کرده (مثل حضرت آدم که در بهشت از دستور خدا سرپیچی کرد).
از طرفی در مسیحیت بر این باور هستند که عیسی مسیح به خاطر گناه دیگران به صلیب کشیده شد. گناه نخستین تاکوپی قصد دارد عیسی مسیح را در یک هشت پای سادهدل خلاصه کند. تاکوپی باید مثل مسیح خودش را فدای گناه و اشتباهات دیگران کند.
همچنین میتوان اینطور استنباط کرد که تاکوپی بر بهبود وضعیت بین شیزوکا و مارینا به این دلیل اصرار دارد که با این کار گناه نخستین خود یعنی سرپیچی از مادرش را جبران کند.

کد گیاس و ۸۶ رو دیدم. الان چی ببینم؟86
Demon Slayer
Code Geass
خادم سیاه
Jin Roh ببین
Porco rosso
اینارو هم نتونستم پیدا کنم91 days
برو یه راست مانگای TR رو بخونکد گیاس و ۸۶ رو دیدم. الان چی ببینم؟
اینارو هم نتونستم پیدا کنم